הנה חן תגיבי לפה

לירום

New member
לילה??../images/Emo42.gif בוקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

לירום

New member
טיימינג?

קודם כל הגבנו באותה דקה אבל אני הגבתי בבוקר ואת הגבת בלילה... יש 12 שעות בין שתי ההודעות

תשמעו רגע חלום שהיה לי..

חלמתי שהרבה מהאנשים שבד"כ בפורום לא נמצאים.. ושאני מדברת עם כמה אנשים (במקרה יפעת רותם ולירום..) ו.. דיברנו.. ופתאום החלטנו להשתלט על הפורום!! זה היה המוזר כזה!! לא יודעת איך.. אבל זה קרה... למרות שמורק נסתה לעצור אותנו... לא!! אנחנו היינו חזקים יותר! ובכלל.. היינו יותר!! והיה א-ד-י-ר!! אבל.. אני לא זוכרת מה קרה אח"כ.. התעוררתי ברגע הכי מותח.. כשכולם וחוזרים.. ורואים מה קרה בפורום.. אבל לא
זה היה כבר מאוחר מדיי... הם כבר לא יצליחו לעצור בעדנו.. זהו! הפורום בידינו.. מואה אה אה אה אה.. מוזר אה?? ואיזה קטע! זה קורה עכשיו.. והעיקר אומרים שחלומות לא מתגשמים..

THE sky angel

New member
סדרררר....

אתם חשים אותה בהשתלטות... get a life!! and wake up to the real world!! it ain't going to happand... so... get you'r ASS out of here!!

מורקי.. יש לי הצעה..

אולי במקום לנסות לעצור בעדנו (מה שלא כ"כ הולך כי אנחנו 4 מולך.. אז את מוזמנת להצטרף אלינו.. מחכה לתשובה.. אני

THE sky angel

New member
אמממממממ בוא נחשובבבבב

לא
רוצה לנסות ולראות?? את לא מכירה אותי כנראה, לא רק שאני בלונדינית חכמה (שזה כבר הישג) יש בי גנים של ג'ינג'ית שזה כבררררר מעל ומעבר, ואם לא מספיק לכם אני גם מזל שור... אזזז... get the hell out of my face !!!!

אגב..

אם כבר אז.. באיזה תאריך יש לך יומולדת?? כי אני טלה אז זה דיי קרוב!!! :) ורק שתדעי שגם אני בלונדינית! ואני לא טיפשה! ומצד שני גם יש בי גנים ג'ינג'יים.. (הצבע שיער יעיד על זה..) אז.. אנחנו לא כ"כ שונות אחרי הכל..:) אגב.. אם את רוצה שוחד משהו את יודעת שתמיד אפשר לדבר את זה.. רק תגידי! :)

יש לך חודש (ויום) אחרי..

וזה כן!! זה מזל אחד לפני השור לידיעתך.. והטלה הוא גם היפראקטיבי וכל זה.. אבל זה לא משנה.. בכל מקרה בהצלחה.. :)

s h e e p i t

New member
אני יודעת שטלה זה ילדותי..

שזה מאוד נכון... אבל היפראקטיבי ? כל יום לומדים משהו חדש... איזה יום שמח לי היום איזה יום ? איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות

רותמל'ה*

אגב.. יש לנו משימה.. ואת יודעת אותה ובקרוב כולם ידעו אותה.. בנתיים היא נשארת בגדר "חשאית".. אז יאללה לעבוד לשירשור השני.. :) אה.. טלה זה לא היפאקטיבי..? אז לא משנה.. לדעתי זה דיי כן.. לא משנה.. בכל אופו אני כזאת! :) אז למי אכפת?!

s h e e p i t

New member
למה לעוות לי את השם ? מה עשיתי ?

אנשים מעוותים לי את השם פעם חברה שלי רשמה לי מכתב והיא רשמה רותם וחשבו שה-ר' שלה זה כ' אז קראו לי ועדיין קוראים לי כותם כל מני עיוותים לשם שמצאו לי

למעלה