הנה חן תגיבי לפה

THE sky angel

New member
שרשור ה../images/Emo32.gif משעמם לי! השבועי

נפתח ברגע זה! :) כל מי שפה ולא יוצא היום (כמוני) מוזמן לדווח לי דברים מעניינים כדי שלא יהיה לי משעמם חיחי.. :)

אז ככה:

דברים מעניינים- כבשה בניו זילנד הפליצה והגדילה את החור באוזון. הכנתי פופקורן בטעם של אורז. יש לי נעלי בית בצורה של פילים. המשך יבוא....

s h e e p i t

New member
צ'טערת...

לא יכולתי להתאפק...זה כבר יצא... לא היה תכנון שזה יגדיל את החור באוזון סתם =) בכל מקרה... היה לי תכנון לצאת... לשם שינוי... אבל בסוף לא הלך... אנשים נעלמים החלטתי לעשות את כל העבודות שיש לי באומנות... אם בא לך גם... את מוזמנת

נווו...

מה ההמשך
אני במתח
|

וכמובן ששכחתי לכתוב אותו...

השרירים בבטן שלי תפוסים. יש לי משקפיים לרחוק. לא הורדתי שערות ברגליים כבר מלא זמן. טו בי קונטיניוד

THE sky angel

New member
מי מוריד שערות ברגליים בחורף?!

גמאני יספר לכם את עלילותיי!! לי יש נעלי בית של פוקס שקניתי ב10 שקל והם נוחות חצילים! הייתי צריכה לצאת אבל בסוף התחרטתי, אז משעמם לי. הברווז שלי בועז לא מת!! אתמול מת לי הפינגווין אז עשיתי ברווז.. היה לי שיעור נהיגה ראשון היום והיה כיףףף לא הורדתי שום עמוד או פח!! המשך יבוא...

s h e e p i t

New member
חחח...! מה שבאתי להגיד

מי מוריד שערות ברגליים בחורף .... אבל האמתי... אני חחח אחרי הכל.... לפני כמה זמן מישהו מהשכבה שלי שאל אותנו למה אנחנו לא מורידות שערות ברגליים בחורף היינו צריכות להסביר לו ש... חורף

אני צריכה להשתין

פעם כשהייתי קטנה , הלכתי עם אבא לקופת חולים והייתי צריכה לעשות בדיקת שתן, לא רציתי להכנס עם אבא לשירותים של הגברים ומן הסתם אבא לא יכול להכנס לשירותים של הנשים , אז הייתי בשירותים ואיזה אישה אחת שאני לא מכירה עזרה לי ושרה לי שיר עם פיפי כדי שאני אשתין והיא גם נתנה לי לשתות פטל , אבל זה לא עזר לי. בסוף השתנתי לבד כמו ילדה גדולה לתוך הכוס.

s h e e p i t

New member
אוווווו....

סיפור מרגש... חחחח ... אני רק תוהה... איזה שיר היא שרה לך ? פיפי פיפי צא החוצה... כי...נגמר המקום בשלפוחית .?

THE sky angel

New member
מזכיר לי את השיר ששרתי לפני כמה

זמן בטיול השנתי שלנו בכיתה ט'... חחח היינו במצדה וירדנו בשביל הנחש.. אז חחחח אז ירדנו בשביל הנחש, והתחיל לי פיפי אז אמרתי טוב עוד מעט זה נגמר וזה לא נגמר ואני מתה כבר להשתין ואני לא יכולה לעלות אני חייבת לרדת ואני יורדת עוד ועוד וזה לא נגמר!! חחחח ומי שמכיר אותי יודע מה קורה לי כשאני צריכה להשתין- אני משתגעת פשוט ועצבנית ו.. פוף בלאגן חחחח אז אני כזה הולכת לי לבד כדי לא להתעצבן על אנשים ואני יורדת ושרה לי- "פיפי אל תיצא, פיפי אל תיצא.." חחחח ועד עככשיו ידיד שלי צוחק עליי בגלל זה... פתאום הוא נזכר בזה.. ואין זה היה הדבר הכי מצחיק בארץ...

THE sky angel

New member
מה, נררדמנו?!

טוב נו, לילה טוב חברייס! חחח אני ובועז הולכים לישון..

למעלה