הנה זה קורה שוב

TheGreatNut

New member
שלא כמו סרטי המורטל קומבט הקודמים...

שנעשו בשביל אקשן, הסרט הזה נעשה בשביל אלימות, ואלימות מזעזעת.

faruz

New member
לא צריך להצטדק...

זה סרט בקולנוע וזה לגיטימי מאוד. מגדירים אותו מראש לגילאי 17 ומעלה (שאוכפים את זה במדינות מתוקנות). אל תשכח שיש אנשים שמטיסים את חלליות האויב במשחק החלליות שלך... מה איתם?! אף אחד לא חושב על המשפחות שלהם?!

TheGreatNut

New member
יש הבדל עצום...

(או אפשר להגיד שאין שום קשר) בין לפוצץ חלליות מצועצעות לבין לראות דם וחלקי גופות על אנשים אמיתיים. וזה לא קשור לצדק, זה קשור לדרכים שבהם תת המודע עובד ולמגמת האלימות שהולכת וגוברת בעולם. אבל אני לא חושב שזה הפורום בשביל זה. יש דברים שאנשים יוצרים בשביל הכיף ויש דברים שאנשים יוצרים בשביל האלימות. הסרט הזה הוא בשביל האלימות.

TheGreatNut

New member
אגב :) אני סרבתי לבנות מספר משחקים...

משום שהיה אמור להיות בהם דם. זה נגד ה-"אני מאמין" האישי שלי, בייחוד אם ילדים ונערים ישחקו בזה.

De-Panther

New member
שזה סתם היה לא לעניין התגובה שלו. אני מניח...

שרובנו פה ילדים בנפשנו, אבל רובנו גם עברנו את גיל 20. יש פה עוד כמה תגובות שגרמו לי לתגובה כזו בשרשורים האחרונים, אבל היה בהן גם תוכן נוסף, כך שהיה חבל לי למחוק ואני לא רוצה להתחיל לעשות תגובות של "
" על כל תגובה כזו. שאנשים קצת יסננו את מה שהם כותבים, כולנו פה אנשים טובים(אני יודע, אני מכיר פה את רוב האנשים)

voguemaster

New member
ואתה, כמו עוד הרבה אחרים

טועה. טועה כשאתה חושב שסרטים מהסוג הזה הם סיבה או גורם לאלימות אצל בני אדם. וזה באמת לא דיון לפורום הזה, אבל אתה עדיין טועה, ואני אגיד את זה לכל מי שאי פעם אמר שאלימות במשחקי מחשב או סרטים תורמת לאלימות במציאות.

TheGreatNut

New member
איש איש בדעתו יחיה.

אני לא באתי לנסות לשכנע. אמרתי מה שאני חושב.

Tiger 2

New member
אני לא אבא אבל

גדלתי על משחקים מהסוג הזה (למשל GTA על כל סוגיו) ובסוף יצאתי בסדר גמור, אז כנראה שזה לא מה שיקבע אם אני אהיה בן אדם אלים או לא.

TheGreatNut

New member
אני לא כתבתי בשום מקום שזה מה שקובע...

ואני גם לא חושב ככה.
אני חושב שזה עוד אחד מאין ספור הדברים בחברה שלנו שמשפיע לרעה. וגם על כל אחד יש לזה השפעה אחרת. יש כאלו שזה לא מדגדג אותם בכלל. ואתה ממש לא גדלת על משחקי ה-GORE שיש היום, כי כשאני ואתה היינו ילדים שום דבר לא היה נראה כל כך ריאליסטי. מה היה לנו? מורטל קומבט? האלימות שיש היום במשחקים היא אחרת לגמרי. וגם חלק גדול מהמשחקים הם לא בדיונייים או בעולמות פנטסיה. יש משחקים למשל שאתה פשוט חבר בכנופיית רחוב ואתה מרביץ לנערים אחרים. זה ריאליסטי מאוד. וילדים רגישים לדברים האלו. שוב, כל אחד במידה שונה. ומעבר ללהסתכל על "איך אני יצאתי", נסה להסתכל על החברה. אני לא יודע איזה נסיון ואיזה הכרות יש לך עם ילדים ובני נוער, אבל האלימות היום הרבה יותר גבוהה משהייתה כשאני ואתה היינו ילדים.

De-Panther

New member
אני גם חושב שזה לא גורם. אבל אני בכלזאת מעדיף

משחקים עם פחות דם. בסופו של דבר, אלימות קשורה למה שאתה לומד מהסביבה. אתה יכול לשחק במשחקים אלימים, אבל להבין שלא עושים דברים כאלה במציאות. ואתה יכול לא לשחק בכלל במחשב ולהיות אדם אלים, בגלל שההורים שלך עודדו אותך עם שאלות בסגנון "נו, אז למי הרבצת היום בביתספר?"(ויצא לי במקרה לשמוע שיחה כזו)

voguemaster

New member
עדיין לא יצא לי לשמוע הורה אומר דבר כזה

זה נשמע הזוי לגמרי...

למעלה