עוד......
ר רותמיקה New member 15/12/03 #29 קונייק המתוקק!!!! זה קוניק הוא היא בחווה שלי איזה חמוד אבל כמה גובה המיכשול הזה?
© ©Apollo The King© New member 15/12/03 #30 זה 80 ס"מ.. אבל יש פה תמונה שעידו קופץ איתו אוקסר שהקורה השנייה שלו היא 90 ס"מ..
ש שנבובית New member 17/12/03 #36 80 ס"מ? זה נראה יותר, אולי כי את יושבת ממש קדימה יחסית. סוסים מקסימים. אני בטוחה שגם הרוכבים
ס סטיובן New member 14/12/03 #20 אה קוניאק המובטל בטיטו הזה... לפחות אצלכם הוא עושה משהו אצלנו הוא לא עשה כלום הייתי סתם עושה איתו פתיחות במגרש כדי להוציא לו את המרץ והוא היה עגלה דווקא עובד יפה אצלכם
אה קוניאק המובטל בטיטו הזה... לפחות אצלכם הוא עושה משהו אצלנו הוא לא עשה כלום הייתי סתם עושה איתו פתיחות במגרש כדי להוציא לו את המרץ והוא היה עגלה דווקא עובד יפה אצלכם
R RoNy S New member 14/12/03 #21 הוא כל כך מושלםםםםם הוא מעולההה אני חולהה עליווו הוא מותקקקק הוא קצת מניאק אבל ברגע שעובדים איתו כמו שצריך הוא מלךךךךךך
הוא כל כך מושלםםםםם הוא מעולההה אני חולהה עליווו הוא מותקקקק הוא קצת מניאק אבל ברגע שעובדים איתו כמו שצריך הוא מלךךךךךך
ס סטיובן New member 14/12/03 #22 אצלכם אני רואה הוא אלוף הארץ בקפיצו ת...אצלנו הוא היה שמןןןן עצלן כמו שצריך הוא עובד אצלכם..אני גם רואה שהוא מקפל רגליים ופיתח טכניקה יפה לפוני איך הוא מקפל
אצלכם אני רואה הוא אלוף הארץ בקפיצו ת...אצלנו הוא היה שמןןןן עצלן כמו שצריך הוא עובד אצלכם..אני גם רואה שהוא מקפל רגליים ופיתח טכניקה יפה לפוני איך הוא מקפל
• ••Yaara•• New member 14/12/03 #15 ../images/Emo85.gif../images/Emo136.gif תמונות יפות אבל פעם הבאה שרשרי! או ל או לפורום ניסויים או ל 716 וחוץ מזה יש איסיקיו/מסנגר
../images/Emo85.gif../images/Emo136.gif תמונות יפות אבל פעם הבאה שרשרי! או ל או לפורום ניסויים או ל 716 וחוץ מזה יש איסיקיו/מסנגר
§ §ol the kingo New member 16/12/03 #33 בקשר לבוס.. יהודה מחר אותו ללא יודע איפה ומעט כסף.. והיום האריות אוכלים אותו צר לי
© ©Apollo The King© New member 17/12/03 #34 הוא לא אצל האריות... הוא נמכר לדובי שזה סוחר סוסים ועכשיו הוא בחווה של קומורובסקי...
T TauraMan New member 17/12/03 #37 מנצלת..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif דיזל וחופית.. זה 140 או 150..
ב בובה המלכה New member 15/12/03 #27 זה חי?!?!?!?! זה לא חי!!...הוא לא רוכב ווסטרן!...או שאולי אני טועה בבן- אדם..