הנה חי!!!!
© ©Apollo The King© New member 14/12/03 #2 נ"ש... בשביל animal lover הנה תמונה של בוס הממי!!! אני מקווה שזה הסוס אצלכם..
א אליעד המלך New member 14/12/03 #5 דרור... הוא ניתרם לגמילה מיסמים .. או שזה היה הוא או קליד.. אני לא סגור על זה..
© ©Apollo The King© New member 15/12/03 #26 פפפ לא שמעתי על סוס שהלך לגמילה מסמים אבל אני חושבת שאם כבר זה היה קלייד כי הוא כבר היה גמור וזקן.. ובוס נמכר יחד עם ג'אז לחוות דובי שהוא גם סוחר סוסים...
פפפ לא שמעתי על סוס שהלך לגמילה מסמים אבל אני חושבת שאם כבר זה היה קלייד כי הוא כבר היה גמור וזקן.. ובוס נמכר יחד עם ג'אז לחוות דובי שהוא גם סוחר סוסים...
N narretrulz New member 16/12/03 #31 ועכשיו שניהם אצלנו בנסיון לבצפר, אולי הם ישארו, ד"א הם נראים גרוע הם הגיעו השבוע
© ©Apollo The King© New member 16/12/03 #32 פפפפ אני לא יודעת איך הם נראים עכשיו.... אבל אצלנו הם נראו מאוד טוב... הם כבר לא בחווה שלנו משהו כמו חצי שנה ככה שאני לא יודעת מה עבר עליהם... בוסייי חמוד שלי! סוס תותח וממי אני כל כך אהבתי אותו!!!
פפפפ אני לא יודעת איך הם נראים עכשיו.... אבל אצלנו הם נראו מאוד טוב... הם כבר לא בחווה שלנו משהו כמו חצי שנה ככה שאני לא יודעת מה עבר עליהם... בוסייי חמוד שלי! סוס תותח וממי אני כל כך אהבתי אותו!!!
© ©Apollo The King© New member 15/12/03 #25 מותק זה ג'אז וזאת תמונה שצולמה לפני שקלייד הגיע לחווה... חחח אל תתווכחי איתי..