הנה אני שם

P N 4 E

New member
נמנמנמנמ ../images/Emo99.gif

רק משו הפריע לי במשמלה-המוצללת-מדהים-מותי-זונה: איפה שסימנתי בקובץ זה נראה כאילו משו מושך את הבד, אבל אין שם שום דבר
תוסיפי סיכה זהובה בשביל שזה יהיה הגיוני [הצעה כן?]
הגרסה השמאלית עם חיוף ועיניים ירוקות

^^

יש משהו שמושך את הבד, היד שלה יוצרת קפל במקום שסימנת. אני אנסה להדגיש את הקפל. תודה בנות^^ מעיין, את רוצה את הבייס הזה? http://planet.nana.co.il/roller-coaster/2bases.html אני ממש מקווה שזה הלינק, כתבתי אותו מהזכרון. מרי, הדולי שלך מדהימה, אל תגזימי^^ אין הערות על השיער?>< אני ממש לא בטוחה לגביו.

../images/Emo47.gif.

בייס- ממיתקה
, עריכת פנים [די מטורפת><] שלי
. פלטות- מאיה [וול. העיגולים האלה. זה שלה נכון?
|סנילי|] לקח- נצח. סתם לא. משהו כמו שעתיים-שלוש ככה. המון זמן לא השקעתי ככה. פיקסלארט- שלי ע"פ תמונה
. שיר- היהודים. הצילום של המילים הוא מהאתר שירונט, וסימנתי בו את החלקים החשובים [צילמתי את זה פעמיים כי הדגשתי 2 קטעים
] אני אוהבת את הרעיון הזה^^ בכללי אני די מרוצה ממנה^^ הו אמ. פלטות אחרות ליד יתקבלו בברכה. אני יודעת שזה לא שעווה וזה
|נסקלתבאיילתשהגיעה|
איילת

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifואממ..../images/Emo3.gif

חה. יש לי איזה ארבעה ציורים בהשפעת השיר הזה של ילדה עצובה תלויה מחוטים ככה..
אז זה פשוט היה הזוי פתאום לראות את זה בדולי, ועוד בעקבות אותו שיר..

2ofir

New member
הבהירה../images/Emo99.gif

את לא דיועת כמה שאהבתי את הדולי הזאתי, בהיתי בה שעוץ, והגעתי למסקנה שחסר ברק! אה והמסקנה השנייה שהיא מהממת ואת זונע!

grobear

New member
גשם ../images/Emo99.gif

או אני אוהבת גשם.. בייס שלי (זה כייף להגיד!)

2ofir

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifגרר

הכל כל כך מדהים וריאליסטי! אבל משו הפריע לי בביס, בפנים הם צמוקים מדי באזור הלחיים, תרחיבי אותם.

grobear

New member
תיקונים ותוספות

סיימתי אותה- אני לא מאמינה כל- כך הרבה זמן רק רציתי להתחיל אותה.. נו טוב לא משנה.. שניתי את הפנים של הבייס וסיימתי את הדולי.. אני אוהבת מטריות

little beetle1

New member
איכ ../images/Emo7.gif../images/Emo174.gif

למה אני לא מוכשרת.. מי גנב את זה ממני? הגיבו נא. רק..לא הצללתי את הרשת..אני אצליל. ג'ופט איכ.

2ofir

New member
סתמי ומיד../images/Emo99.gif

דיי את מוכשרת אבל תצלילי את הרשת

למעלה