הנה אני שם

2ofir

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifמדהים

בשיער תעשי את הקבוצות קטנות יותר[דקות יותר] ואו ממש הישתפרת! זה מהמם!

מקסימה../images/Emo99.gif

ממ.. בשיער, תנסי להוסיף ברק בהיר יותר? ממש מעט, כמה נק' של ברק. המעיל נסגד לגמרי
גם המגפיים יפות, אבל שוב, אין הרבה ברק
אבל פה זה ממש לא מפריע^^ אהבתי^^ העגילים מוספים המון

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifהוספתי../images/Emo9.gif

אבל לא ממש רואים. בכל אופן, תודה על התגובות.

פעם הבאה שרשרי את האיזכור יחד עם

הדולי. אין לך איזכור? שאלי בשעווה ורק אז שרשרי את הדולע לכאן. ולו רק מהסיבה הפשוטה שיש בנות שפשוט לא יגיבו לך כי לא איזכרת בייס.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif האינטרנט התנתק לכל היום

אז רק עכשיו אני שולחת את ההסבר.. אוף אינטרנט חרא..וספיר (חביבה פלוס זאת ספיר נכון?) בגלל זה לא שלחתי בייס la leche dollz לדל"ת קוראים לזה נראה לי :/ זה שנותנים תמונות השראה.. אז אני בחרתי את קל2 נראה לי
אמ.. מרוצה רק מהשיער... טיוט' צמות של אחותי נעזרתי בו קצת אבל לא בדיוק... תנו תגובה
אני עכשיו הולכת להגיב לכולן (כי אני משועממת)

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif נו הבייס מla leche doll

כבר כתבתי תתחילו קצת להגיב?
בנוסף שהגבתי לרב הבנות.. קצת יחס לדולי שלי?

P N 4 E

New member
../images/Emo13.gif

הכל נורא יפה
רק שאין הצללות על ונעליים
רק כמה דברים שהפריעו לי: א. יש פיקסלים ריקים מעל לאוזניים [שתיהן] ב. החולצה ממשיכה טיפה למעלה והיא לא צריכה. גם כל הקו הזה באמצע טיפה מוזר ג. אין הצללות על
מתחת לשיער לחולצה ולחצאית. נעליים ואביזרים יוסיפו המון
אה, ואני הייתי מורידה את הכפתורים
השיער מוצלל מדהים

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תודה רבה!../images/Emo25.gif

לא שמתי לב שלא השלמתי את הפיקסלים באמת
אין נעליים כי לא היו נעליים בתמונה.. והכפתורים מהתמונה אז אין לי מה לשנות.. והחולצה אמורה להיות למעלה קצת יותר.. תודה
סוף סוף מישהי הגיבה לי

../images/Emo13.gif

אוקי, אז ככה: השיער ממש ממש טוב. הקו שמסומן באדום לא מוסיף הרבה בהצללה הזאת, לדעתי. הקפלים בחצאית ישרים מדי. קפלים אמורים להיות מעוגלים, צירפתי דוגמא. זו רק דוגמא!! אם את משנה, תשני על פי עצמך. וכמובן הצללות על, כמו שכבר העירו. וזהו. ^^

../images/Emo3.gif דולי חדשה^^

בייס שלי, למלכת יופי. אני לא בטוחה לגבי צבע העור והשיער, תעזרו לי להחליט?^^ היה לי יום מחורבן
ואני לחוצה לגמרי וצריכה ללכת עכשיו ואני חוסכת זמן של לכתוב הודעה לאוף>< אתן מוזמנות להתעלם מההודעה הקטנה^^

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifיופי לי><

את הורסת לי את הסיכויים שם! מוכשרת שכמותך
אולי תמותי לפני ההגשה? תודה
היא מדהימה

2ofir

New member
../images/Emo99.gifכבר אמרתי לך הכל../images/Emo99.gif

1.את זונע 2. את למות 3.

תגובה למגיבה><

אני די צריכה תגובות, אני לא בטוחה לגבי השיער>< לא הייתי היום בבית, הולכת להגיב לכן^^

broken winges

New member
ואני צריכה את הבייסים שלך!!!

רוצה את הבייסים שלך! מבקשת אותם! אפשר שוב קישור לעמוד? הייתי שומרת אותם אם יכולתי אבל יש לי בעיה כרגע עם האינטרנט..והלחצן הימני :| תודה מראש. ואני לא אגיב על הדולי. את מכאיבה לי!

למעלה