המ, שלום

dotian

New member
המ, שלום

הי לכולם. אני דיי חדש פה ומקווה שיהיה נחמד. קוראים לי דותן ואני בן 17 (עוד מעט בן 18- כמה זקן!!
) ואוהב את בנות המין הזכרי. המ, חוצמזה, אני עושה אמנות וכאלה אז הנה קולאז' מתוך ה"תערוכת סיום" שלי מלפני פסח (בכלליות- נושא העבודות היה צבא, חברה מיליטריסטית ואגרסיבית, גבריות ומצ'ואיזם [הטרואי] , כיבוש וכאלה. הטנק- סמל פאלי, כמובן, בין ייתר הדימויים). תהנו.

dotian

New member
../images/Emo9.gif

תודה. אוף, אני לא מחבב הודעות "שלום אני חדש פה" אבל tough life.

Sonata Of Tears

New member
יו..זה יפההה ,אתה בתמונה? גרררר

ברוך הבאא לקהילה שלנו חם לי נמאס לי אני לא אוהב ללכת מכות ,למה כולם הולכים מכות לכיף כל הזמן?

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo79.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

לפורום
צעירה
אני בטוחה שתשתלב מהר!
אדווה

dotian

New member
תודה

כן. חם ומגעיל. אני מ ת ע ב חום. בעעע. להינמס. אכן, אני מנהל פורום ביורק. לא ידעתי שאני כה מפורסם... אה, זה לא אני בתמונה, אלו תמונות מהעיתון ומגו-גיי. חמודות, לא? יש לי עוד דברים מגניבים. חוצמזה, נראה לי שיהיה ממש כיף להיות פה/ בחברת אנשים שכמוכם.
לה לה לה. טוב ביי בינתיים. התמונה הנ"ל היא אחת שעשיתי הים (היא לא באמת פולטת עשן, אבל זה יצא דיי מגניב, לא?)

רציניקן

New member
שלום לך! בחור נוסף הצטרף לפורום!!!

היי, אני רציניקן! רק רציתי להגיד שלמרות שאני לא מכיר כאן את האנשים באופן אישי הם ממש חמים ותומכים וטוב שהצטרפת אלינו. מה זה עוד מעט? מה התאריך שלך? ספר כדי שנוכל לשרשר לך ברכות יומולדת. אז...תוריד נעליים ותרגיש כמו בבית...העוזרת תשוב רק ביום חמישי....

רציניקן

New member
זה אתה בתמונה שבכרטיס האישי?

איזה כוסוווווון!!! שווה בהחלט ביסקוויט (כי כל העוגיות נגמרו)...
קבל
ענקי ומתעלק ממני.
. רציניקן קרצייתן רק לדותן...

dotian

New member
../images/Emo10.gif

אוקי, אני בורח. סתם.
התחלה חמודה, אולי אני אאמץ אותה. חוצמזה אין לי בי"ס אז קצת משעמם לי.
וחם. אז תבדרו אותי.

אני אעביר לך קורס התחלות בהזדמנות

לא ישר מציעים! ניגשים לאט לאט לעניין!

רציניקן

New member
מי מנסה להתחיל...מנסה להיות נחמד...

מה רע בלשאול אותו מה הוא אוהב ? אין כאן כל רמיזה למין או משהו כזה (אם לזה התכוונת?). וואו....המחיר של להיות נחמד... אצטרך לשקול מליון פעמים את מילותיי (וזה לא כיף!). ד"ש.
יצאתי מזה במסקנה אחת:
+
= לא כשר (או קשור...)

dotian

New member
לא, זה בסדר

אתה יכול להמשיך להיות נחמד, אני אוהב אנשים נחמדים.
ואת כל מה שאמרת לקחתי בצחוק כמובן.
מה אני אוהב? המ, שאלה קשה. לא יודע. אבל מחר אני יכול להתבדר בעזרת התכוננות למתכונת באזרחות. היפ היפ הוריי! אחרי זה כבר נראה...

טוב נו אני מאמינה לך שאתה נחמד.

אבל תצטרך להוכיח לי את זה! *חיוך מפתה* אני מתחילה לדבר שטויות...אולי באמת לא ישנתי מספיק שעות היום.

למעלה