אני אוהבת מקומות ציבוריים.. בשירותים?
ר רציניקן New member 8/5/03 #26 אממ....שירותים....קינקי קצת... לאני לא חושב שכדאי מכיוון שברוב המקומות רמת ההגיינה היא מתחת לכל ביקורת. מה דעתך על פארק?
אממ....שירותים....קינקי קצת... לאני לא חושב שכדאי מכיוון שברוב המקומות רמת ההגיינה היא מתחת לכל ביקורת. מה דעתך על פארק?
ר רציניקן New member 8/5/03 #29 אחלה, אז קבענו. זה מזכיר לי בדיחה: קודם כל אני מתנצל מראש על הפגיעה בבני העדה הפרסית. נערת ליווי (רואים מה זה? שומר על שפה רהוטה)ניגשת לפרסי ואומרת לו "50 שקל בשיחים". הפרסי שולף פנס ושואל "איפה?, איפה?" סתם בדיחה ישנה.
אחלה, אז קבענו. זה מזכיר לי בדיחה: קודם כל אני מתנצל מראש על הפגיעה בבני העדה הפרסית. נערת ליווי (רואים מה זה? שומר על שפה רהוטה)ניגשת לפרסי ואומרת לו "50 שקל בשיחים". הפרסי שולף פנס ושואל "איפה?, איפה?" סתם בדיחה ישנה.
ר רציניקן New member 8/5/03 #27 אממ....שירותים....קינקי קצת... אני לא חושב שכדאי מכיוון שברוב המקומות רמת ההגיינה היא מתחת לכל ביקורת. מה דעתך על פארק?
אממ....שירותים....קינקי קצת... אני לא חושב שכדאי מכיוון שברוב המקומות רמת ההגיינה היא מתחת לכל ביקורת. מה דעתך על פארק?
G going mad New member 6/5/03 #18 ברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif עבודה יפה!../images/Emo8.gif
B BabyGirl 4 Ever New member 7/5/03 #22 ../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif בטוחה שתשתלב בקלות
../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif בטוחה שתשתלב בקלות