המתכון הכי טוב...

effyba

New member
פשטידת הבורקס של איילת משגעת

גם מי שמנסה מאוד להתאפק...לא עומד בפניה.

אפשר לקבל את המתכונים של

מרק עדשים שלך (אני משוגעת על מרקי עדשים) חמין עוף ואטריות ספגטי מופלאים של אודטה (לגדולה שלי שמוכנה לאכול ספגטי בכל צורה אפשרית)

הכנתי את פשטידת הבורקס לשבת..

שוס אמיתי!! כולם התעלפו ותבנית של תנור חוסלה תוך כמה דקות תודה!!!!!!!!!!!!

big mama 2

New member
המתכונים המנצחים שלי....

צלי עוף ותפ"א בבישול איטי.... לביבות ירק עם או בלי בשר.... תפ"א מוקפצים.....

big mama 2

New member
או קי...צלי עוף ותפ"א...

זה המתכון הכי הכי קל בעולם ויוצא פיצוץ..... כל מה שצריך זה - עוף , המון בצל , המון שום ותפ"א..... תבלי את העוף יום קודם אם אפשר [ ואם לא - גם לא נורא ], אני מתבלת בקצת מלח ופלפל, רוטב סויה , כורכום....מה שבא באותו רגע... חתכי בצלים - בערך 5 -6 גדולים חיתוך גס....5 - 6 שיני שום חצויות.... טגני מעט את העוף...זרקי מעליו את הבצל והשום, סגרי את הסיר ובשלי בערך חצי שעה. לאחר חצי שעה זרקי למעלה חתיכות תפ"א מתובלות ..... ושכחי מזה לאייזה שעה וחצי....מידי פעם רק תזיזי את הסיר על הכירה , שיתבשל שווה מכל הצדדים.... אין צורך להוסיף מים.... יוצא נהדר רך , עסיסי ונימוח....

big mama 2

New member
בטח שאפשר...אבל קודם - ברוכה הבאה..

אז ככה - זה הדבר הכי הכי קל.... לרסק ירקות - מה שייש בביית - גזר , בצל , קישוא, תפ"א , בטטה, פלפלים [ לחתוך דק],ירק - כוסברה, פטרוזיליה , שמיר.... או כל מה שעולה על דעתך...... אפשר להוסיף חצי ק"ג בשר טחון או לא....שוב - תלוי רק בך... להוסיף 2 ביצים , תבלינים ו - 5 כפות אבקת פלאפל..... לשפוך כות כפות אל תוך שמן רותח....להפוך אחרי שצד אחד מזהיב... ולטרוף.... יוצא פיצוץ....בתיאבון....

effyba

New member
והנבחרת שלנו../images/Emo86.gif../images/Emo86.gif../images/Emo8.gif

עוגת קצף וקצפת עוגת קוקס ושוקולד עם ציפוי העוגיות של חיה המטפלת ספגטי מופלאים תבשיל כרוב עם אטריות ושום תבשיל "יעני" כרוב ממולא מרקים רבים ושונים מכל הסוגים חזה עוף בשיטתו של אהרוני שניצלים (באלה שרק אמא יודעת לעשות....) צלי כתף בסיר לחץ ועוד... נבחרת לא קטנה..

רוני ר

New member
ממטבחנו -

עוגת גבינה על בסיס פרורי ביסקויטים עוגת שוקולד של אמא של נגה מג'דרה שניצלים של רוני כל מיני וראציות של סלטים

big mama 2

New member
ואייך שכחתי להוסיף את עוגת

הפאן דה ספנייה של אמא שלי.... וגם כנפי עוף מטוגנות....

big mama 2

New member
עוגת פאן דה ספנייה...

מזכיר לה את ימי ילדותי...[ הלא כל כך רחוקים...] ... זאת עוגת טורט...שיכולה לשמש בסיס לכל דבר...אבל נאכלת בד"כ ככה.... עוגה קלה קלה....וללא מוצרי חלב....

וואלה (סליחה, תפוז) איך שכחתי?../images/Emo12.gif

עוד מתכון מנצח זה הלחמניות מהבצקיצי. בימים אלה, כשאיתי עוד לא אוכל כמו שצריך, זה אחד הדברים היחידים שהוא מוכן לאכול, חוץ מבמבה כמובן... בבקשה: מתכון: בצקיצי רכיבים: ק"ג קמח חצי כוס שמן 6 כפות סוכר כף מלח 2 כפות שמרים יבשים 2-3 כוסות מים אופן הכנה: לשים הכל לבצק אחיד ונוח ללישה מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה יוצרים מה שרוצים לחמניות, חלות, פיצה.... מתפיחים שוב כ-40 דקות, ללחמניות וחלות למרוח בביצה טרופה ולמעלה לפזר מלח גס, קצח, שומשום, זעתר, פרג (אחד מהם או תערובות של כמה מהם) לאפות ב-180 מעלות כ- 20 דקות. הערות: בצק מאוד קל ונוח לעבודה. עשיתי לחמניות והן יצאו ממש טובות מקור המתכון: קיצי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

הכי טעים שהכנתי עד היום...

במתוקים: עוגת אננס הפוכה עוגת מייפל ובמלוחים: הפשטידת בורקס תודה לממציאי המתכונים של ערבב והגש.

למעלה