רק שאני לא בטוחה איך... אם לא שמת לב, הצטרפתי רק לפני חודש, ואני השתתפתי רק בשני משחקים... לא כולל מה שאני משחקת לא בפורום... תגידו לי איך, וBE HAPPY TO ואני מוכנה גם להחזיר אותנו קצת אחורה, אבל למה לבטל
נחזור אל הקטע ההוא שאונטר אומר שיש מקום שהוא מכיר 200 מטר משם, תמשיכי משם, תעשי דברים אחרים, ונקווה שזה יעבוד הפעם... כדי להתחיל טופיק חדש פשוט לוחצים על "הודעה חדשה" למעלה בפורום. כדאי לכתוב בנושא "המשך סיפור השיירה" או משהו כזה... כדי שכולם יבינו.
אף אחד מהם המשחק של דרגורן הפסיק כשדרגורן נעלם והפסיק לכתוב תבדקי "בכרטיס האישי" שלו (הוא לא כתב הרבה זמן) והמשחק של FM-the wired נהרס כשגם לך, לFM ולי נגמרו הרעיונות לעלילה מעניינת (או משהו אחר) וזה לא אשמתי בכלל
תמשיכו את המשחק כבר איך שהוא, ותתעלמו מההסתכלויות ופניות לאונטר, פירונה והדריאדה. (אגב דריאדה, Bell, את מוכנה להמשיך את הפתיל ההוא, בבקשה?) ועל המשחק שלי אני נוטל אחריות מליאה, פשוט הייתי עייף ועסוק באותו הזמן. אבל מה שהיה, היה נחמד.
ברגע שתפסיק לקלל ולהתנהג כמו ילד בן ארבע תוכל להשתתף. ו - החלטנו שנחזור אחורה ונתחיל הכל ממהתחלה, ככה שאתה יכול לעשות שוב את הקטע עם הדריאדה ואז אני אמשיך איתו או משהו... אל זה פשוט היה כזה בלגן וזה לא היה יכול להשאר ככה.