המשך סיפור השיירה....

די כבר לריב

ולהתחיל במשחק-רק מל"דים, אין שום דבר שקשור לדמות
חוץ מזה, צריך פתיל חדש...

BlueBeIl

New member
במקום להגיד שצריך,

תעשי את זה בעצמך... ולפי דעתי המשחק פנה אל כיוונים מבולבלים מבולגנים ולא רצויים, אז או שנבטל אותו לגמרי או שנחזור קצת אחורה ונתחיל שוב...

אני רוצה לעשות את זה

רק שאני לא בטוחה איך... אם לא שמת לב, הצטרפתי רק לפני חודש, ואני השתתפתי רק בשני משחקים... לא כולל מה שאני משחקת לא בפורום... תגידו לי איך, וBE HAPPY TO ואני מוכנה גם להחזיר אותנו קצת אחורה, אבל למה לבטל
זה משחק חמוד לאללה...

BlueBeIl

New member
כן? טוב אז בוא נראה....

נחזור אל הקטע ההוא שאונטר אומר שיש מקום שהוא מכיר 200 מטר משם, תמשיכי משם, תעשי דברים אחרים, ונקווה שזה יעבוד הפעם... כדי להתחיל טופיק חדש פשוט לוחצים על "הודעה חדשה" למעלה בפורום. כדאי לכתוב בנושא "המשך סיפור השיירה" או משהו כזה... כדי שכולם יבינו.

ayana

New member
אוףף!!!!!

דוקא רציתי לחטוף קצת מכות מהמכשפות

BlueBeIl

New member
????

האם אנחנו מגלים נטיות מזוכיסטיות??? סתם חחח אפשר לעשות בשרשור החדש שהן.. נגיד... מגלות שאת מנסה להתחפף מהשמירה או משהו ומתחילות להחטיף לך.

BlueBeIl

New member
את המשחק של דרגורן ואת המשחק

של FM the wired. אותו הרסת במיוחד.

לא הרסתי

אף אחד מהם המשחק של דרגורן הפסיק כשדרגורן נעלם והפסיק לכתוב תבדקי "בכרטיס האישי" שלו (הוא לא כתב הרבה זמן) והמשחק של FM-the wired נהרס כשגם לך, לFM ולי נגמרו הרעיונות לעלילה מעניינת (או משהו אחר) וזה לא אשמתי בכלל

FM_the_Weird

New member
האוכל להתערב?

תמשיכו את המשחק כבר איך שהוא, ותתעלמו מההסתכלויות ופניות לאונטר, פירונה והדריאדה. (אגב דריאדה, Bell, את מוכנה להמשיך את הפתיל ההוא, בבקשה?) ועל המשחק שלי אני נוטל אחריות מליאה, פשוט הייתי עייף ועסוק באותו הזמן. אבל מה שהיה, היה נחמד.

BlueBeIl

New member
לא, אתה לא.

ברגע שתפסיק לקלל ולהתנהג כמו ילד בן ארבע תוכל להשתתף. ו - החלטנו שנחזור אחורה ונתחיל הכל ממהתחלה, ככה שאתה יכול לעשות שוב את הקטע עם הדריאדה ואז אני אמשיך איתו או משהו... אל זה פשוט היה כזה בלגן וזה לא היה יכול להשאר ככה.

BlueBeIl

New member
אף אחד לא יחליט, אתה פשוט תעשה את

זה. ובינתיים זה לא קרה.

למעלה