המשך סיפור השיירה....

הגמד אדום הזקן

עמד מאחורי מהואירנין והתוכי שלו נחת מאחד העצים ונעמד לו על הכתף. דנקרן (בפעם הראשונה מפורסם שמו של הגמד אדום הזקן) החזיק מקטרת (רגילה) בידו ומידי פעם מחניס אותה לפה וזורק טבעת עשן לאוויר בידו השניה ליטף את זקנו האדום. "לעזעזל" אמר כשגילה שהפצע מהחבלים בזרועו הכל לדמם "בסדר, לי לא אכפת מה כל הסיפור שלך ומה הזיבולי-מוח שכולם רוצים שתסבירי" אמר ופנה לשדונית "למה, אבל למה (הוא גמד)" פניו האדימו מכעס והוא האלה את כולו "היצורים האלה קשרו אותנו
"

BlueBeIl

New member
שוב אתה פה???

אם לא שמת לב השדונית כבר לא נמצאת יחד עם כולם, ואני מבקשת ממך בנימוס לא להרוס לי יותר את המשחק. אני לא מוכנה שמישהו שקורה לי סתומה ומקלל אותי בצ´ט ישתתף במשחק שלי.

ayana

New member
"לשמור? מפני נמלים?"

הקטנה נראתה מופתעת...."ואכן שמרנו לא כן?" אז היא פנתה למכשפות הביטה עליהם בעינים גדולות ושובבות וחייכה חיוך קטן "נראה לי שכולנו צרכים להסביר כמה דברים....."מבטה נעשה אף יותר גדול " שמי הוא מורטיה אני אני במסע ארוך שאת פרטיו אנני יכולה למסור... אני מצטערת על ה´תחפושת´ אבל הדרכים מסוכנות ל´לדה קטנה´" אז בפוף קטן הקטנה הפכה ל´אביר´ שלא היה.... "עכשיו, מי אתם ומה מטרת מסעתכם, ו למה בחיי אלנדריה אתה מתעסק עם דרואידה?!?!" היא אמרה במבט על אונטר והדרואידה

הבעת התמיהה נמחקה

מפניה של טריסקל ובמקומה הופיעו אותן פנים רציניות. "מסרנו לך את פרטי מסעינו, תוך כדי לקחת סיכון רב." היא העבירה מבטה לעבר אונטר, שבו היה עוד הניץ הלועג, ממנו אל פירונה, וממנה אל הדרואידה. "מה בשם כל הרוחות קורה פה?" היא שאלה בשלווה הכי מתונה שאפשר להשיג במצב זה. "למה היצורים הקטנים תקפו אותנו? לי ולאחותי אין שום כוונה לתקוף אתכם. כוונתינו היחידה היא להגן על עצמינו. קבלי את מחילתי על שתקפתי אותך עם הפגיון. אינני רוצה לרכוש לי אויבים. השתמשתי בפגיון רק על מנת להגן על אחותי. הוא לא היה גורם לך פגיעה קשה. רק הלם ודימום קל. ההלם היה נותן מספיק זמן לאחותי, כדי שתטיל כישוף. אף אחת מאיתנו לא כיוונה להרוג, כמובן. אך אנחנו נבקש ממך כמה תשובות והסברים..."

ayana

New member
"אמרתי כבר את אשר אני יכולה"

"והיצורים הללו הם נמלי יער פשוטות, תשאלו את הדרואידה"

אודין

New member
"זה עוד מוקדם לבטוח בה כך"...

לחשה נוקסריה לאחותה "היא נחלצה מהכישוף שלי בקלות חשודה. למזלנו, הוא התיש את כוחותיה, למרות שאי אפשר לראות את זה כלפי חוץ. אם תתקוף, או ייתקוף, אני אוכל להתגונן ולנצח." היא הזדקפה ופנתה אל האביר. שוב קרנה את החום, שקרנה בהתחלה, כשנפגשה עם החבורה. "אכן לא נקבל את מה שקרה כאן בלי הסברים ותשובות..."

"הכל נראה כל כך

בלתי אפשרי." אמרה לה טריסקל בלחישה. "היא מותשת בהחלט, אך כך גם אני. זה לא מוצא חן בעיני. לעומת זאת," היא לטפה את פגיונה. "יש לי את העוצמה לנצח בקרב עם פגיון זה." לפתע היא הכניסה ידה לכיסה, והוציאה משם חפץ לא ברור. היא הביטה בחפץ, בדקה אותו מכל עבר והכניסה חזרה לכיסה. "עדיין כשיר." לחשה לעצמה.

אודין

New member
"נחכה לתשובה. תמיד יש לך את

המטה..." לחשה נוקסריה בקול שכמעט לא נשמע.

FM_the_Weird

New member
מל"ד: אוקיי, כמה דברים.

את העובדה שאונטר ופירונה לא שם כבר הזכרנו. מי שהם מדברים איתה, זו דריאדה (Dryad), לא דרואידה (Druid). דריאדה זאת פיית עצים, אשר חייה תלויים בעצים שלה ולהפך. דרואידה (אפילו דרואידית, הייתי אומר) זו כוהנת טבע (בגדול). אה, ולמי מכן ששאלה על מל"ד: ראשי התיבות הן "מחוץ לדמות". ועכשיו אני מציע להתחיל את הפתיל הזה מחדש, אבל... החלטה שלכם.

ayana

New member
האביר לא הגיב לשתיים ופנה לכיוון אח

היא המשיכה ללכת לתוך היער עד שנעלמה מהעין

טריסקל לא רצתה

לתת לה להתחמק ללא הסברים. היא נגעה קלות בכתפה של נוקסריה, שהנהנה. המכשפות חמקו אל היער בשקט, עוקבות אחרי הקטנה. ההילות הסגולות על ראשיהן דעכו מעט, אך עדיין נשארו. לבסוף הן נעצרו למעט זמן. טריסקל התיישבה על סלע, מביטה על השמיים. הכוכבים נצצו, ואט אט קצת מהשמש כבר הופיע. נוקסריה, לעומת אחותה, החלה בכישוף מסובך למציאת עקבות ודברים אבדים. הוא היה ארוך ומתוסבך, אך טריסקל כבר הכירה אותו בעל פה, משום שנוקסריה השתמשה בו פעמים רבות, כדי למצוא את דילטור. הוא תמיד הוביל אותם לרמזים קשים. הרוח המערבית החלה לנשוב. היא נשאה את הבנות עד לקרחת היער בה ישנו, ומעברה. הם נחתו בין עץ צפצפה לאורן, וראו את הקטנה. נוקסריה החלה למלמל כישוף חדש...

ayana

New member
הקטנה לא ראתה אותן...

ובכלל לא נראתה כמוכנה או רוצה מאבק היא ישנה בשקט מתחת לעץ.... ------------------------------ מל"ד: אתן ממש רוצות לכסח את הדמות שלי הא?
אל תדאגו תהיה לכן הזדמנות :) אבל פרטים נוספים על מסעה אני לא יכולה לתת - אני עדיין עובדת עליהם

מל"ד

לא, אנחנו פשוט רוצות תשובה והסבר... (אני בעיקר, כי אודין לא פה) נ.ב אל תתני לנו הזדמנות כי אנחנו לא רוצות... אם היינו היינו עושות את זה עכשיו

BlueBeIl

New member
אתן לא עוקבות

אונטר כאילו הלך כבר מזמן, נטש אתכן, ופגש דריאדה. פירונה התחילה לעקוב אחריו, וגם התרחקה.... הבלבול הוא לא באשמתכן, כי FM the wired הוסיף בשרשור הקודם משהו, ולא שם לב לשרשור החדש אבל בכל זאת... אני כתבתי בפירוש שפירונה דהרה משם.

אופס

יש כאן בלבול גדול. אני אבהיר אותו, ואם אני טועה, אז תתקנו אותי. נוקסריה וטריסקל נמצאות עם האביר/קטנה, ועם מהואירנין. אונטר, פירונה הגמד השני והדריאדה במקום אחר. ביינתיים, הלילה הזה מאוד ארוך...

BlueBeIl

New member
הגמד השני לא שם... הוא עוד קשור

בכלל. יחד עם הלוחמים והקנדר. בעצם יותר הגיוני שהקנדר התשחרר....

BlueBeIl

New member
אני דווקא יכולה....

כי זה המשחק שלי, ואתה מנסה להרוס אותו כמו שהרסת את שני המשחקים האחרים... אני פשוט אתעלם ממה שהגמד שלך עושה, שגם ככה זה אף פעם לא מתאים למה שקורה מסביב, וזהו. ואם אתה לא תפסיק להתערב ולהפריע אז פשוט נפסיק את המשחק. אין לי בעיה עם זה. וגם מאוד לא מוצא חן בעיני זה שהחלטת שאתה מורה פתאום.... עכשיו גם את המשחק של הקוסמים תהרוס לנו????

למעלה