המשך המאבק ברע-4-מה

Easy_Rider

New member
מספרי טלפון רלוונטיים כולל פקס

025635769 פקס משרד האוצר - לשכת השר 025317012 פקס משרד האוצר - פניות הציבור 5610614 פקס מערכת מעריב (03) 5126760 פקס מערכת החדשות גלי צה``ל (03)

argos

New member
מה דעתכם לחבור לעמותת ``אור ירוק``

ולעבוד על שת``פ שבו הם יתמכו בדו``ג כפתרון לבעיות התחבורה, והאופנוענים יקבלו שיעור בזהירות בדרכים ? הם עושים את זה עם עמותות ואגודות שונות, וזה עובד יפה. אני יודע איך להשיג את משרדי העמותה.

אולי להתחיל לתרום לקהילה ?

אולי לעשות פעילויות שיגרמו לתקשורת לצייר את המאבק בצורה יפה ?

Bentsi

New member
לעקב את התנועה כאות מחאה

צריך לשים שלטים על מכוניות וביום ראשון לסוע בדרכים מרכזיות על מהירות מינימלית ולעכב את כל התנועה ואז נזכה לפרסום במוקד התנועה של גלגל``צ ובחדשות . לא צריך להיסחף , מספיק 8-12 מכוניות עם שלטים בכדי לחסום ולהעביר מסר . לנסוע 60 כשאפשר 90 זה מאוד מציק ומעצבן וככה נעיר קצת אנשים. עקרונית יש הרבה פאקים ברעיון וצריך לעדן אותו ולסדר אותו , אז תתנו הצעות דומות לזו ... הרעיון עלה בשיחה עם חברים במהלך ההפגנה עצמה ( עוד בחניון הרידינג) .

3dba

New member
חניה

קובעים שבוע מסוים הופכים אותו ל``שבוע חניה``וכל האופנועים מחנים כמו מכוניות החניה בעיר תפחת בלפחות 50% נראה מישהו מחנה כשאין חניה בכלל ,אם זה לא עוזר אז כל שבוע ראשון בחודש יהיה ``שבוע חניה`` .

big_foot

New member
ואז נתחיל לקבל דוחו``ת כמו המשאיות

כשהן עשו הפגנת שרירים עקב עליית מחירי הסולר ונסעו לאט הם קיבלו דוחות וחלק העצבניים גם נעצרו לכמה שעות .

big_foot

New member
אם מתכוונים לחנות כמו אוטו

צריך כרטיס חניה כמו אוטו מי שמפריע לתנוע עלול לקבל דו``ח אני לא יודע מה קורה בקשר לגרירת דו``גים אבל צריך לבדוק אני גם מעונין לעזור אך לא מעבר לחוקים שאף אחד לא ימצא סיבה לגרור את ה DR שלי

stilgur

New member
פינוי אופנוע יעשה על-ידי המשטרה...

או רכב עירייה ! הפינוי לא יהיה חלק כשל רכב 4 גלגלי וסביר להניח שלא ``ימציאו`` בשבילנו מתקני/מכשירי/מכונות פינוי מיוחדות אשר תפקידם יהיה שלא יגרם נזק לאופנוע ושלא יטולטל/יזרק/יוטח... בזמן הפינוי ! מנסיון... כשהמשטרה מפנה, היא משאירה על האופנוע צלקות לכל החיים... ממש כואב הלב, והכעס לא יתואר... הבעיה העיקרית היא שאזרחיה הלא סבלניים של מדינתנו לא יחכו לפעולה חלקה כנגד המטרד החדש ויקחו את הפעולה לידיהם... אני לא רוצה שזה יקרה לאופנוע שלי, ואני לא חושב שאף אחד כאן רוצה דבר כזה... לעומת זאת- הפגנות נוספות אשר האופנועים חוסמים בהם צירי תנועה/השבתת ירושלים ביום שישי בוקר/צהריים וכיוצא וכיוצא, בהחלט תביא את בפרסום ובגדול ואחרי ה``מבול`` של מטרד נהפך ל``בעייה`` שחייבים לטפל בה ע-כ-ש-י-ו כי אנשים יבינו שחייבים להביא לזה סוף....... power to the biker אני...

למעלה