המשך המאבק ברע-4-מה

המשך המאבק ברע-4-מה

ההפגנה כבר מאחורינו, (לטוב ולרע) וקברניטי המאבק מקמטים את מצחם המיוזע (מה לעשות - אין מזגן בקסדה) במחשבות על אפיקי המשך המאבק בגזירות שנחתו עלינו לרעה. משום מה איני רואה את פירות הדמיון הפורה של חברי הפורום בדמות רעיונות (ריאליים בבקשה, בלי עריפת ראשים ומראות צד) כיצד יש לנהוג (בכביש ובמאבק, אח - כמה כיף להיות שנון...) בהמשך המאבק. בנוסף - המאבק נוהל בשיתוף פעולה מלא בין חברי הפורום (בהנהגתו של דורון) לבין פעילי מועדון האופנועים (בהנהגתו של טוביה). הפקת ההפגנה עלתה כסף רב שהגיע ברובו ממועדון האופנועים. כדי לאפשר את המשך המאבק יש צורך שכולנו נצטרף כחברים (פעילים!!!) למועדון האופנועים, נצרף איתנו גם את מכירנו הרוכבים שאינם משוטטים בפורום וכך נגדיל את כוחו של המועדון לייצג אותנו כהלכה ואת יכולתנו להשפיע על כיוון המאבק מתוך המועדון. למי שטרם יודע - דורון כץ הידוע בכינויו איזי מונה להיות דובר מועדון האופנועים וזאת לאחר חברות בת שבועיים במועדון. אין מה לעשות - הטובים מתקדמים מהר!! הצטרפו בהמוניכם והביאו את דודתכם (כן, גם אני יודע לחרוז חרוזים). הדגלן מאוורר את הדגל המקופל.
 

Easy_Rider

New member
רעיונות אנשים, רעיונות.

לי כבר יש כמה ... זה מסתובב לי בראש ... אבל ! צריך סיעור מוחות רציני - עזרה תתקבל בשמחה. אסור לאבד את המומנטום !!!
 

the_roadrunner

New member
מצטרף לדבריו של גישן : חבר`ה כוחינו

במספרינו!!! ואם עד עתה שאלתם את עצמכם `` למה לי להצטרף למועדון-הרי הם לא עושים כלום חוץ מטיולים`` אז הריני לבשר לכם כי הלך הרוחות במועדון השתנה לבלי היכר והוזרם דם צעיר וחדש למערכת זו. בתור אחד שזכה לכבוד להיות נוכח בישיבה האחרונה של המועדון אני שמח לבשר לכם ממקור ראשון שהולכים לזוז דברים!!! אך על מנת שנוכל להוות כוח בפני כל מיני ציפי סאמטים וכיו``ב אנו חייבים להוות גורם בעל משמעות כבדה ואת הייצוג הטוב ביותר נוכל להשיג רק באמצעות גוף אחד שהוא - (בטח ניחשתם לבד..) מ-ו-ע-ד-ו-ן ה-א-ו-פ-נ-ו-ע-י-ם !!! הטלפון של המועדון הוא :6873458-03 תבקשו את דבל`ה ותגידו שאני שלחתי אתכם (+; והעיקר לרכב בזהירות, איתן מהצפון
 

שמופ

New member
רעיון נוסף שכל אחד יכול ליישם...

לדבר עם גלגל``ץ, ובעת דיווחי התנועה, כאשר הם מקבלים תזמונים לנהגים, לאפשר קבלת תזמונים גם מכלים דו גלגליים... :) מה דעתכם ?
 

טופי

New member
רעיון מצויין! B-)

לפי דעתי זה רעיון מצויין, אם הם מקבלים תזמון של חצי שעה לרכב רב גלגלי ו5 דקות לדו``ג זה יכול להתחיל לשכנע רבים לעבור לדו``ג
 

שמופ

New member
:) צריך לתאם את זה איתם ??

ו... מישהו זוכר במקרה את המספרים שלהם ?
 

Bunditon

New member
איך לא חשבו על זה קודם ?

חייבים ליישם את זה. איפה דובר המועדון / פורום, יאאלה לעבודה
 

קוליVFR

New member
תפרסמו את הטלפונים של גלגל``צ

אני מתחיל ממחר להפגיז אותם! מעניין איך הם יתיחסו לעניין... אם יהיה שיתוף פעולה - זה יכול להיות פיגוזי! תתארו לכם את הנהגים שיושבים מיואשים בפקקים.. תתארו לכם את ציפי יושבת ברכבה בפקק ושומעת כמה זמן לקח לי :) אני מתענג מהרעיון..
 

המטיייל

New member
היי איזי!

תתחיל את הסיעור, מה הרעיונות שלך? תשפוך ונתחיל לשחק :=) חוץ מזה תגיד, איך ההודעות כאן מסודרות? לפי תאריך או לפי מה?
 
למעלה