המשך המאבק ברע-4-מה

amir_z

New member
What about ``Drive as cars`` day?

Why not have a day when all the motorcycles/scooters drive as cars? Let all the car dwellers see what will happen if we all switched to cars ;-)

אלון DRZ

New member
צריך התארגנות מאסיבית

2000-3000 אופנועים כמס` האנשים שהשתתפו בהפגנה זה לא מספיק ע``מ לשנות את המצב שגם ככה לא מזהיר. חוצמזה, כמו שראינו בהפגנה האחרונה יש בעיית משמעת של אופנועים.

kle

New member
לגבי המשמעת

על פי דעתי הבעיה נובעת כיוון שאנשים לא רגילים לנסיעות בקבוצה של אופנועים ואינם מבינים שעליהם לשנות את הרגלי נהיגתם המסתמכת על מקסימום עוד 2 רוכבים באיזור והשאר מכוניות למצב שבו הם מוקפים אופנועים.... ולתת בגאז אפילו בקטנה עלול מאוד להיסתיים בלתת בראש לך ולסובבים אי לכך ובהתאם לזאת עלינו לפתוח קורס אופנוען מאומן ג` ללימוד רכיבה בקבוצות :cool: ;-) :)

argos

New member
קורס מאומן ב` מלמדים ומתרגלים נסיעה

מדורגת ובטור, כחלק מהנסיעה עד לכביש שבו מתאמנים

guysha

New member
רעיון שחייב לעבוד...

לדעתי הכי טוב זה לבחור תאריך, ובאותו יום כל האופנועים/קטנועים יסעו כאילו הם במכונית, ז א כל קטנוע בנתיב משלו, במרכז הנתיב, כאילו הוא מכונית, ואז תעלה צעקה לשמיים... נראה את תל-אביב ביום כזה, ונראה אם לא יפתחו את מהדורת החדשות עם כתבה על העניין

אלון DRZ

New member
אפשר למשל כל יום ראשוון

שהוא גם כך עמוס לנסוע כמו מכוניות זה יתחיל קשה אבל כמו עם ההתחלה בעזריאלי, מתחילים בקטן ואז יצטרפו עוד.

big_foot

New member
אבל נסיעה כמו מכוניות מחיב גם

לעמוד ברמזור כמו מכונית ולא לעבור ביניהן ולסוע בירוק הראשון כך גם מאריכים את הרמזורים כמו מכוניות עם באמצע נתיב אז גם ברמזורים ובצמתים.

המשך הרעיון

מספיק חמום מוח אחד שהמזגן ברכבו הפסיק לעבוד והוא דורס / דוחף / דוקר את האופנוען אותו הוא רואה מולו כדי לקבל גול עצמי כפי שקיבלנו בהפגנה הגדולה. באבון ישראלי מצוי שלא ימצא חניה פשוט ישליך את האופנוע המפריע. צריך שיפור נוסף לרעיון. מצטער על קטילת הרעיון אך מסיבות מובנות אני רואה את התסריטים השחורים יותר.

Bunditon

New member
פתרון

ראשית אתה צודק כי נסיעה כמו רכב מסכנת את רוכב הדו``ג. פתרון לגבי החניה: במצב של חניה כהפגנה כאשר הרוכב עומד ליד האופנוע ומגיע הבבון הישראלי שלא מצא חניה ורוצה להעיף את האופנוע / קטנוע, ניתן להצטייד באביזר ספורטיבי קטן שיפתור את הבעייה במהירות - אלת בייסבול ! בטוחני כי הבבון יחפש לעצמו מקום אחר לחנות ...

Big Max

New member
וזה לא רק זה

וואלה, אני לא רואה את עצמי מצליח להחזיק מעמד יום שלם בנסיעה במכונית. מי פה מוכן להרים את היד ויגיד שהוא יחפש חצי שעה חנייה לאופנוע שלו במרחק שלושה רחובות מהיעד - כמו למכונית, או שלחלופין ישלם עבור חניה - :p עצבני... (ויש לי חדשות בשבילכם חברים - בעיר שממילא תמיד פקוקה, עוד 2000-3000 מכוניות (במקרה הטוב), לא ירגישו, לדעתי). לסיכום: לדעתי, יותר מדי השקעה, עם מעט מדי תועלת, וזה גם לא יעבוד (לא נצליח לגייס 2000-3000 אנשים עם משמעת של חיילים (גרמנים, לא ישראלים)

zataomm

New member
ניסיון מר

לצערי יש לי ניסיון מר עם חניה כמו מכונית: יום אחד חניתי לפני איזה GMC בחניה מסודרת (יעני כמו מכונית), כשהבן אדם יצא מהחניה הוא בפשטות (או שמא בטיפשות) הפיל לי את האופנוע, אחכ``נגררתי למאבקי ביטוחים וכאב ראש מפה עד הודעה חדשה... בעקבות האירוע החלטתי שבמקרה הבא אני פשוט מחטיף לנהג התורן... למה בנוסף לנזק לאופנוע אני צריך לסבול מערכת יסורים וטרטורים?! כמובן שזה לא קרה, החבר`ה הסבירו לי שבגודל שלי גם מכה קלה עלולה לגרום נזק לשסי (מרכב בלעז) ;-)

Big Max

New member
איזי, תציץ פה

מה דעתך על פנייה טלפונית/אישית למקבלי ההחלטות/ בעלי עניין/ תומכים: שר האוצר או מי מטעמו (ולא איזה פקיד זוטר) הממונה על הביטוח (כן, כן גם היא, בעיקר היא!!) נציגי חברות הביטוח נציגי אבנר שר התחבורה יו``ר ועדת הכספים ח``כים הידועים בתמיכתם בדו``ג (צ`יטה כהן, מאיר שטרית) ח``כים התומכים במעמדות הנמוכים - לא חסר כיום... (אולי שם נמצא מזור...) לקבוע פגישות/דיונים וכד` ולהתחיל לראות איך אפשר לשנות דברים. סה``כ להגביר את המודעות זה טוב ויפה, השינוי יעשה מול הקודקודים שם למעלה על מגדל השן.

סיעור מוחות, אז עד הסוף!!!!

אם היינו יכולים לגייס באמצעות המועדון את כל משרדי השליחים בארץ, ולנסות להשביתם ליום או יומיים, נראה את המיגזר העסקי עובד ללא שליחים. זה בטח לא יהיה קל לעשייה אבל פשוט חשבתי שזו גם דרך למאבק.

amir_z

New member
I doubt anyone would do that

I don`t think people running these places would lose money for this cause ;-(

למעלה