המשחק עפ"י טלכו

יש הבדל מאד גדול ----

בין לאהוב את טלכו, לחבב, למות עליו.... לסגוד לו וכדומה לבין לאהוב את המשחק שלו.... אישית, אותי הוא לא מושך לא כגבר ולא כבן אדם..... הוא די מתרפס ומתחנחן כשצריך... ובכלל.... נראה לי למך כזה, אבל את המשחק הוא משחק יפה מאד, הוא מצליח לסובב שם את כולם כמעט... באלגנטיות, בשקט, הוא ממש יושב כאילו למעלה ומשחק עם אנשים, בעיניי זה אחלה משחק וכייף לראות אותו, אגב- כמו שאני לא אוהבת את זיו כבן אדם, ולא את הגישה שלו לדברים, אבל לפעמים הוא מצחיק אותי והוא מוסיף מלח ופלפל חריף למשחק....

הגדרות די נכונות. יש הסכמה.

לדעתי היכולת להתאים עצמך למצבים משתנים היא את התכונות החשובת במשחק. בכל שלב במשחק צריך להתנהג אחרת. ועכשיו אחרי האיחוד גם הבריטות יתפרקו. אולי ישארו זוגות בודדים של קשרים. טלכו יודע לנצל נכון את המצבים.

טלכו אסטרטג הרבה יותר טוב מאריק

ומבחינתי אריק זכה בזכות התמונה של גבי אריק היה שחקן גרוע שהיה לו יותר מזל משכל

לא בטוח שאסטרטג זו המילה הנכונה. אבל

הוא קורא את המשחק נכון . כמו שי. יודע לשנות את עורו והתנהגותו לפי המצבים. נראה לי שהוא לא חנון והוא מאוד רגיש לאנשים שזה לטעמי אחד הדברים שמבדילים אותו מהשאר. הרגישות. ומעבר לזה הוא יודע כמובן לשקר ולתכמן כי ככה זה במשחק.

mika32

New member
אם אכן הוא באמת יצליח

את זה אפשר יהיה לראות רק בסוף המשחק.

agroise broider

New member
להיפך

התקשורת הבין-אישית שלו די מזוייפת. הוא מאלו שלקחו קורסים בשפת-גוף ומיישמים את מה שלמדו באופן גרוע ושקוף.

mmeny

New member
איפה את חי??

הוא העביר את אביגיל וליאורה צד. הוא מחזיק מחנה שלם במשחק,זיו זה רק רעש

agroise broider

New member
אתה מדבר על אביגיל וליאורה

ממש "משימה קשה" זה לא שהוא שכנע את חסן נסראללה להתגייר. בלי זיו הוא לא שווה הרבה.

השורד

New member
לאביגיל לא היתה שום סיבה לעבור

מישהו אחר לא היה מצליח להעביר אותה. ובזיו הוא שולט כמו חייל נאמן. מדובר באדם ששונה ממנו לחלוטין, מוחצן ופרוע - וטלכו עשה ממנו טטלה שלו.

סוף סוף אחד שמבין.!

אולי תיתן קורסים לכמה שחסר להם תאי מוח ומגיבים מבלי להבין כלום.

mmeny

New member
תנוחו שונאי טלכו,הוא רמה מעל כולם

הוא היה המוביל החברתי באי הדחויים,והוא המוביל החברתי עכשיו. הוא העביר את ליאורה צד,ואת אביגיל צד. בתכלס הוא מחזיק מחנה שלם במשחק,זיו הוא רק רעש וצלצולים. ולא הוא לא בנאדם רע,פשוט במשחק הזה אי אפשר להיות טוב ולנצח,אנגלנדר טוב- אז מה טומי או אוהד הצביעו איתו??? אפילו הדס וריקי לא הצביעו בשבילו

agroise broider

New member
אף אחד לא שונא את טלכו

הוא פשוט לא מתאים להיות השורד האחרון ואפילו לא לערוץ 10,,אולי לערוץ 8 או נשיונל גיאוגרפיק..

mika32

New member
../images/Emo6.gif נשיונל גיאוגרפיק

וברור שלא שונאים פה אף אחד

מודה ועוזב ירוחם.

אבל אולי מעבר לציניות המכוערת שלך תפנים ותלמד זה משחק. רק משחק. מאחורי כל דמות יש בן אדם. כולם לא נקיים משגיאות. (ואתה הראשון !!). אבל בממוצע הכללי טל כהן רמה אחת מעל כולם כפי שכתב הפסיכולוג. (וצריך להאמין לפסיכולוג).

agroise broider

New member
אתה פשוט זקוק לחיבוק חם../images/Emo201.gif

תשאל את הפסיכולוג שכתב כאן. "כאוס מאורגן" זה בכלל כינוי מתוחכם כזה.ואני אסביר זאת בשפה של זיו בכדי שתבין : כאילו כאוס, שזה ממש לא מסודר, ומאורגן, שזה יענו מבטל את הכאוס. אתה חכם ויפה כמו האליל שלך, כנראה בגלל זה אתה מזדהה איתו כל כך.

למעלה