המשחק עפ"י טלכו

השורד

New member
וזה חלק מהגאונות

מסתבר שזה עובד. בני אדם נמשכים למישהו שדומה להם, מכל הבחינות. שפת גוף משפיעה מאד על אנשים (גם אני למדתי להשתמש בה). איך זיו כל כך נשבה בקסמו? מה לזיו ולו? זיו בהתחלה הרי לא סבל אותו וזלזל בו.

סאמוואן

New member
לא יודעת הוא פשוט גורם לי

להרגשה לא נוחה כזאת..כאילו בהתחלה שראו אותו כהמסכן הזה בלי הכח הפיזי שלא בחרו אותו בכלל הוא הפך לפסיכי ההזוי שמשחק שם בכולם ואני בדרך כלל מכדבת אנשים שיודעים לשחק את המשחק...את אריק אהבתי מאוד.. אבל לטלכו באמת לא הצלחתי להתחבר בשום דרך..

mika32

New member
טלכו בהתחלה הצטייר כסוג של חנון

ועכשיו בתוספת זיו הוא יותר סוג של סייכו וזה מפחיד.

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

הוא מייצר אצלי אנטגוניזם הרבה יותר אפילו מדן מנו.. שהצליח בזמנו לגרום לי ממש לשנוא אותו אם ההתנהגות המגעילה....

טלכו לא אמר שום דבר רע בווידויים

בניגוד לאריק שליכלך על האחרים בווידויים. אם רוב המושבעים לא יצביעו לו, זה בטח לא יהיה בגלל הווידויים.

השער הארוך והזקן תורמים. תנקי את זה קבלי אדם

אבל נראה אדם טוב. פועל בדרך מסויימת. לא מפחד. יש בו מוזרות. יתכן הגאונות שבו. ויש את אווירת המשחק. ובעיקר העריכה. העריכה שהציגה אותו בהתחלה כמגוחך אח"כ הזוי, אח"כ חנון תכמן שקרן ומה לא. אז עכשיו אולי מוזר. וצריך לזכור שהכל משחק. אצל כולם.

סאמוואן

New member
לא יודעת בוא נגיד

שייקח לי זמן להבין אותו...פשוט חורעעע לי כל פעם שאני רואה אותו על המסך...(ולא ממש לא בגלל הפן הפיזי)...אלא בגלל כל מה שכתבתי..

agroise broider

New member
ובקיצור ,

הוא מהאלו שנראים סבבה, אבל מתישהו יופיעו בחדשות כשהשכנים יעידו עליו ש "הוא נראה בנאדם נורמלי ושגרתי, בחיים לא חשבנו שהוא יבשל את המשפחה שלו"

mika32

New member
זה הכל פה נאמר בהומור ../images/Emo13.gif

אל תיקח את זה קשה.

מיסטר מור : מילים הורגות.

תן קרדיט לבחור. הוא באמת רמה אחת מעל כל השורדים ומרבית הטוקבקיסטים והוא יגיע לגמר. אני מאוד מקווה. איתך או בלעדיך.

mika32

New member
מיסיס מור אם כבר ../images/Emo13.gif

יש לו בהחלט סיכוי טוב

נתי153

New member
../images/Emo45.gif כרמית את דיי צודקת ..

לקחת לי את המילים מהפה .. זה בדיוק מה שאני מרגישה רק לא ידעתי איך להסביר את זה .. גדולה :) אנשים פה משווים אותו לאריק וחושבים שהוא אף יותר מוצלח, אך אין להם מושג כמה הם טועים.. כמו אריק בהישרדות לא יהיה.

סאמוואן

New member
חח יופי אני ממש שמחה../images/Emo140.gif

שיש עוד כמה שחושבים כמוני הייתי בטוחה שאני די בין היחידות פה שלא מתות עליו.... אם כל הסגידה שיש פה לטלכו

למעלה