המשחק עפ"י טלכו

mika32

New member
כאוס מאורגן..... לא צריך לכעוס../images/Emo13.gif

לכל אחד מותר שתהיה דעה משלו גם אני וחברה שלי יושבות פה ביחד ורואות תגובות לא הכי מחמיאות על הפייבוריט שלנו (חנוך והדס) אז מידי פעם אנחנו מגיבות אבל זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה

mika32

New member
למה לגלוש לפסים אישיים?

לכל אחד מותר שתהיה לו דעה משלו

טלכו בחור אינטיליגנט

המודע מאד לעצמו ולחולשות שלו. עושה רושם של בחור שנחשב לחנון שבקבוצה, ולמד לפתח מיומנויות חברתיות כדי להוכיח את עצמו, הוא בעצם מתנהג 'ברומא תהיה רומאי' לכן הוא מתאים את השפה שלו לאיש השיחה שלו, כדי להיות מובן, מה גם שאם תדבר את השפה של האחר, האחר יחוש קירבה אליך. בהשרדות הפיליפינים, עושה רושם שלא קשה מדי להיות יותר אינטליגנט מרוב האנשים שם, (ואני לא מתכוונת לידע אקדמי), היחידי אולי שיש לו אינסטינקטים של השרדות מול טלכו זה שי. אך שי עסוק כעת בלכעוס על זיו, שעל אף שקלט את טלכו, הוא עדיין לא פנוי לנתח אותו ולעשות מהלך נגדו. אז לטלכו יש כמה דברים שעומדים לזכותו: הוא נראה חנון ולא מאיים, הוא חכם, ולכן ממשיך לשמור על הפסון הזה, רובם שם תמימים/יפי נפש/רגשניים/טיפשים, מדי, ולכן מולם קל לו, הוא פיקח, והוא מנצל את זה לטובתו.... (הוא משחק שחמט וכולם הכלים על הלוח, וכל אחד בחר להיות חייל או רץ, כשהוא בעצם היד שמזיזה את החיילים אפילו את המלך) רוב המשתתפים לא יודעים לדחות סיפוקים, צורחים/מתעצבנים/לוקחים ללב/בוכים, בקיצור, מבזבזים אנרגיות רק טלכו ושי (וליאורה לפעמים) לא מבזבזים אנרגיה על שטויות אלא על מחשבה רציונאלית. בתכלס, אם הוא ימשיך ככה, הוא יגיע לגמר..... אגב- בעונה הזו יש כמה משתתפים ממש לא רלוונטיים.... מיותרים... שנמצאים שם... ואף אחד לא מכוון אליהם את האש, הם יגיעו למקומות גבוהים סתם ככה...

השורד

New member
גם אוהד ינסה להפיל את טלכו

אך הוא ושי יצטרכו לאחד כוחות מולו. לבד יהיה להם קשה, אני מאמין שטלכו יקלוט התארגנות נגדו ויסכל אותה. לגבי המשתתפים המיותרים - לשמחתנו רובם עפו עוד לפני האיחוד (יעל) או נפצעו (קריספל, אביטל) או פרשו (נטלי). רק הדס נשארה. אולי גם ריקי. וחנוך. וליעד. וטומי. טוב.. צודקת. סגור. אין בינינו ויכוח

:) ת'שמע... לכל אחד יש תפקיד

כל ה'נלווים' הללו הם כמו שומן שמקיף את אותו שורד שמטפס למעלה... סובבים אותו כמו מעין שכבת מגן... (עושים מה שאומר, מעיפים את מי שהוא בוחר) וכשהוא צריל להפתר מהם כדי להגיע לפסגה, הוא מפיל אותם אחד אחד.... רק מבאס, בהשרדות הזו, שאף אחד לא נותן קונטרה.... הרוב רק מהנהנים עם הראש או ממלמלים מתחת לשפם.... צ'עמם... (למה רק בהשרדות של חול - ולא שאני רואה , רק מדי פעם יוצא לי לראות משימות - הבחורות שם אחרות לגמרי.... חזקות, נלחמות, חכמות...)

נכון. הגדרות מפורטות ונכונות.

והפרק האחרון הוכיח עד כמה הוא מנסה ללכת מתחת לראדר. לטעמי אפי היה מוגזם (ראבק.. תתאמץ קצת..:) ). ואפילו ששי ניסה בבפרק האחרון להניע מהלכים, התפירה הייתה גסה מידי. ולגבי הגמר יש עוד לא מעט פרקים בדרך כך שהכל עדיין פתוח. הבגידות של האנשים יכולות לנוע לכל הכיוונים כולל לכיוון של טלכו.

למעלה