אז מציעים הצעה פיקטיבית או עושים כמוני בחוכמה ומפתחים כימי במדינה פשיסטית
Y yaronr11 New member 17/7/07 #28 אז מציעים הצעה פיקטיבית או עושים כמוני בחוכמה ומפתחים כימי במדינה פשיסטית
Y yardiboom New member 17/7/07 #12 מחזק אסל יש לי רעיון יותר טוב תבזבז אטום על המדינות החזקות ואז תמחק את המדינה שלך ותעביר את הטכנולגיה של האטום לדמיהנ אחרת
מחזק אסל יש לי רעיון יותר טוב תבזבז אטום על המדינות החזקות ואז תמחק את המדינה שלך ותעביר את הטכנולגיה של האטום לדמיהנ אחרת
G GangLandx New member 17/7/07 #14 משהו אחד אני דוגל בו : בחיים אני לא מסתתר אחי ... זה מה יש , הם רוצים לקחת ? חחח הם יותר ממוזמנים . תאמין לי אלה שניסו להחזיר לא בדיוק איתנו היום . עובדה אחת יש לי : שום מדינה הם לא הצליחו להוריד לי!
משהו אחד אני דוגל בו : בחיים אני לא מסתתר אחי ... זה מה יש , הם רוצים לקחת ? חחח הם יותר ממוזמנים . תאמין לי אלה שניסו להחזיר לא בדיוק איתנו היום . עובדה אחת יש לי : שום מדינה הם לא הצליחו להוריד לי!
ל לירזבנ32 New member 17/7/07 #8 אני וירון מוצאים דברים מענינים בפורום הערבים. כמה מטרות מTU AIS ומבריתות ה-00 שהם רוצים לתקוף
E earanianoob New member 17/7/07 #26 אני הבאתי לכם את הפורום (בעזרת מתן) רק אל תהרסו את זה מה אתה רושם בערבית במסן מה אתה רוצה שיעלו עליך והם יחליפו פורום?
אני הבאתי לכם את הפורום (בעזרת מתן) רק אל תהרסו את זה מה אתה רושם בערבית במסן מה אתה רוצה שיעלו עליך והם יחליפו פורום?