המשחק מתחיל..עכשיו!!!

Freedom777

New member
המשחק מתחיל..עכשיו!!!

הברית UAS, הכריזה היום במלחמה על הברית AIS. המלחמה התחילה בגלל תקיפה על מנהל USA ( בעל 3 כפולות) והורדתו ל 10,000 אדמה מ 24,000 אדמה. כוחות AIS פועלים בשטח האוייב ומחפשים מידע נוסף,בינתיים אנחנו מובילים! 2-0 לנו! על הריגול והאיפוס אדמה של BANZER. לבירורים נוספים פנו אל הנהלת AIS.

balak1

New member
עזרה

אנו מבקשים עזרה מכולם אתם מוזמנים לתקוף חופשי סוף סוף אפשר להלחם בערבים במלחמה אמיתית אל תזלזלו זה לא כמו שהיה קודם זה יותר טוב עכשיו נוכל לכסח אותם אני אשמח עם הבריתות הישראליות הנוספות יתקפו מסודר גם בריתות נוספות זה יהיה נחמד עם אתם רוצים לתקוף עם חוליות AIS דברו איתי [email protected]

GangLandx

New member
יאללה שחררו פה מספרים להשמדות

אטום : כוחות 60-100 מיליארד כימי : כוחות 40-150 מיליארד סתם תקיפות : כוחות 10 מיליארד עד 2T תנו לי מטרות יפות פשושים !

zuuur

New member
רובי כוח שלוש מילראד חייב להיות מחוסל היום

BLACKLIST #121498 אין לו כמעט צבא תעשה עליו מתקפת פתע השמד שחרור הפצצה- עיר הגינהום תעשה את זה כמה שתוכל עד שהוא יהיה מושמד

GangLandx

New member
3 מיליארד ? חחח יא ווארדי

טוב נו נמצא משהו להפיל עליו
יש לו מסיכות ?

GangLandx

New member
טוב, מצאתי משהו אבל לא יצא משהו ../images/Emo13.gif

אם אין לו מסיכות הוא מחוסל עם כימי.... תאור אירוע 2007-07-16 (0) פעולת הפצצה אווירית במדינה BLACKLIST #121498 הסתיים בהצלחה! תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מטוסי קרב שהופלו: 0 33 מפציצים שהופלו: 0 0 חיילים שנהרגו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 ראדאר שהושמד: 0 0 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 33 סך הכל כוח שאבד: 0 82,500,000

Bleys1

New member
רובי על תבזבז אטום!!

כי אחרי זה ישמידו את מדינות האטום שלך...

GangLandx

New member
חחחח אחי היו מתים לתפוס אותי תאמין לי

בינתיים עד היום לא השמידו לי שום מדינה במשחק המעפן הזה ! השיטה ? פשוטה אחי , תקוף כמה שבא לך ...סיימת ? רד מייד לכוח 1 מיליארד להשאיר רק עם טהא זהו ! בלי כלום ! 20000 אדמה , חיילים רמה 100 , בונקר ומוקשים ... חחח היו מתים לחסל... חישוב קליל היה אומר לך שהם צריכים משהו כמו 30-40 מגינות עם חיילים רמה 100 להוריד אותי , מה גם שהם לא יורידו מדינות עם כימי לכוח הזה... כן או לא ? שיטה בדוקה ידידי !
בינתיים 9 השמדות לי 0 השמדות להם
והמונה עובד אחי !

GangLandx

New member
שינסו ידידי , ראה דוגמא

קצת יותר למעלה , פתחתי שירשור על אחד שחשב לעשות את זה ... את המדינה שלו הוא כבר לא רואה ידיד .

למעלה