המקצוע מוצף- האמנם?

thy3

New member
המקצוע מוצף- האמנם?

האם השוק רוווי עד כדי כך, שלא ניתן למצוא עבודה? או שלמרות ריבוי עורכי הדין עדיין אפשר למצוא עבודות?
אני יודע שזה פורום לימודי משפטים אך אשמח לשמוע גם את אלו שחוו/ שמעו על מה שקורה בשוק.

מכר שלי שעובד בראיית חשבון אמר ששוק רואי החשבון רווי, כך שזאת לא בעיה בלעדית לעורכי הדין.

B L I M P

New member
אכן רווי (אפילו מאוד)

האם זה אומר שאי אפשר למצוא עבודה? אפשר. מה שזה אומר בעיקר זה שהתנאים יורדים (כי יש יותר עורכי דין שמוכנים לעבוד בכל שכר), שאם אתה לא בטופ של הכישורים וההכשרות בשוק (ציונים טובים, מוסד טוב, מקומות עבודה קודמים נחשבים) יהיה יותר קשה למצוא עבודה (ויהיו כאלו שלא ימצאו בכלל), ואפילו למוכשרים ביותר לוקח הרבה יותר זמן למצוא מאשר בעבר.

lol65

New member
ראה את התייחסותי לעניין

בתשובתי לשאלתו של oxide.

cancer3009

New member
לא, סביר להניח שלא תמצא עבודה

שמעתי שהייטק זה תחום טוב.. ;)

thy3

New member
ואתה יודע את זה מניסיון או ממשהו אחר?

הייטק זה תחום מצוין, לכל האחוזים הבודדים שיש להם 5 יחידות במתמטיקה ופיזיקה ויכולים ללמוד הנדסה.
לצערי אני לא נמנה איתם

lol65

New member
מה הקשר?

רוב עובדי ההייטק אינם בעלי תארים, אלא אם כן אתה מדבר ספציפית על תפקידים בהייטק שדורשים תואר, והם ממש לא רבים.

Amie

New member
המממ... מה?

אילו עובדי הייטק אינם בעלי תארים? באילו מקומות?

אולי משרות QA לא דורשות תואר, וגם לא בכל מקום.

lol65

New member
כל עובדי ההייטק שאני מכירה

הם לא בעלי תארים. הם עשו מלא קורסים והכשרות, למשל בג'ון ברייס, אבל אין להם איזשהו תואר בהנדסה.
הייטק זה תחום רחב, אז ברור שיש שם משרות שכן דורשות תואר, אבל יש גם המון שלא, וגם בהן משתכרים יופי ממה שראיתי.

למעלה