המקום הקסום ביותר

המשוטט3

New member
טיול בשבת של פסח

מישהו יכול להמליץ על איזה טיול / מקום נחמד לטייל בו היום - שבת של פסח......

עמית22

New member
אז ככה

המקום הכי קסום שהייתי בו (כמעט חודש) הוא ללא ספק ואראנסי, עיר מדהימה שלצד היותה אחד המקומות היותר מטונפים על פני כדור הארץ מתקיים בא מעגל של חיים מוות מלא באנרגיות חיוביות. אחריה נמצא הכפר קסה דווי שנמצא מעל אלמורה (300 ק"מ מזרחית לרישיקש) מקום מקסים ועודנו בתולי למדי, שמאפשר תצפית מדהימה על הרי ההימאלייה, ספיגת השקט במקום כה מבודד, ספיגת העוצמה של ההרים הגובה השמש והרוח וכמובן שהבילוי בפמילי האוס תמיד תורם. המקום הנוראי ביותר שהייתי בו הוא בלי ספק בנגקוק, עיר מסריחה ומגעילה, תאילנדים בגריעותם (ההיפך מ-מיטבם).

yayou

New member
המקומות שלי

לגבי המקום הכי מדהים אני מתלבטת קצת בין קוסטה ריקה לאירלנד ובעצם גם צפון איטליה והאלפים בצרפת (בעיקר בשלג) וסן-מיגל או החופים במקסיקו ובהוואי והחנות chimera באמסטרדם (שיש לה מקום כבוד בפני עצמה) ו... תמיד יש גם את פריז... ? ולגבי המקום שהכי פחות אהבתי - אולי לוס אנג'לס? אבל בעצם יש שם את פארקי השעשועים האדירים אז...

nanio

New member
המקום שלי

המקום היפה ביותר בו טיילתי היה טרק Huayuash, ליד הוארז בצפון פרו - 8 ימים של טבע עוצר נשימה (הרים מושלגים, לגונות בצבעים שונים). הכל בתנאי שמטיילים שם בעונה המתאימה (אני הייתי שם ביוני והיה מושלם).

sela v

New member
שלום לכולם

אם יש לכם תמונות מהמקומות היפים שהייתם, אשמח אם תשלחו אותם, שכולנו נראה כמה יפה שם.

ברוריה2

New member
קשור לחברה ולסיטואציה באחוז נכבד

של החויה. ובכל זאת, מאכזבת מאד היתה קייפטאון וה-coast מזרחה. מי שכבר עשה טייל באוסטרליה חבל על הזמן והכסף אלא אם כן מחפשים טיול נוחות (עם ניחוח אלים כי בכל אופן זו דרו"א..)של עשירים עם ילדים. קסום ונגיש- טרק בסירבל בסיני. קסום אך לבעלי קיבה ואופי חזקים- Sangla vally בצפון הודו.

sela v

New member
אני דווקא מאד

אהבתי את קייפטאון, וזה היה אחרי טיול של כמה חודשים שהתחיל בקניה. יכול להיות שגם תלוי באיזה מצב רוח מגיעים, ואני גם עדיין לא הייתי באוסטרליה ככה שאני לא יכול להשוות.

ברוריה2

New member
קייפטאון עצמה נחמדה אבל לעניות

דעתי היחס בין המחיר של הטיול לאורך ה-Coast ליופי שלו לא מצדיק טיול תרמילאים. גם האטרקציות שסביב קייפטאון כמו ה-wineland וכו' נחמדות אבל הכל כבר משומן וממוסחר ויש שם בוסט בניה לא נורמלי כי משקיעים גילו את האיזור פתאום. זה כמובן תלוי באיזה מצב רוח מגיעים. על איך הגעתי לאוסטרליה-בפעם אחרת..

smorag

New member
אני דווקא אלך על המקום הכי "קסום"

וזה אנטארקטיקה. אמנם זה היה ביקור מאד קצר שהשאיר כל כך הרבה טעם של עוד אבל זה מקום מרהיב ביופיו. קשה לי למצוא מקום שלא אהבתי. כמובן שהיו מקומות שהרגשתי בהם לא בנוח או שפחות נהנתי אבל אני משתדל לחשוב שלכל מקום (בחו"ל ובארץ) יש את הקסם והיופי שלו. אבל אני מוכן להכניס לקטגוריה נסיעת אוטובוס מיאשת שהיתה לי מגבול ארנטינה בוליביה לסנטה קרוז בבוליביה.

sela v

New member
האם אתה יכול לשים

עוד תמונות מאנטרקטיקה בפורום? ואשמח לשמוע עוד חוויות ואיך הגעת לשם. עדיף כמובן שתפתח לזה שרשור חדש.

ddolphin

New member
הרבה תלוי בחברה שאתה נמצא בה

אבל אם כבר נשאלה השאלה .... באופן נקודתי .... יולי אוגוסט בדרווין שבאוסטרליה היה אחד המקומות שיותר נהנתי בהם, הן מהנופים והן מהקטע החברתי .... גם יופי של פסטיבלים בתקופה הזו (שהיתי שם חודש - כי היה לי כיףףףףף) עוד מקום מיוחד ושונה וגם יותר קרוב, זה איים בסקוטלנד, פשוט יפה ואפילו בתולי יחסית. ולמרות כל מה שכתבתי למעלה .... אני מצרף תמונה שצולמה בנהריה... ממש שלנו ! בכלל אני מציע לכל מי שיוצא לתור את העולם, שקודם יתור את ארצו, כי יש לנו ארץ נהדרת! ערים באירופה כבר הפסיקו לעניין אותי ... פשוט חוזר על עצמו, שלא לדבר המחיר.

ashmash

New member
אחלה תמונה!!!

המקומות הכי יפים, בסופו של דבר נמצאים מתחת לאף... (אגב, לא היה יותר יפה אם היית תופס קטיושה מעופפת מעל המים?
)

Cantstandya

New member
המקום שלי

עיירה קטנה בשם St. Luc באלפים השוויצריים הדרומיים. זה לא שזה המקום המדהים ביותר שם, אבל החוויה הייתה שעד הלילה שהגעתי לשם היה מזג אוויר אפרורי ואפילו קצת מושלג, ובבוקר כשקמתי היה פתאום מזג אוויר ממש יפה והשמש האירה את ההרים המושלגים ואת כל העמק. מחזה מדהים.

koby329

New member
המקומות שלי......

קשה לי לבחור אז אציין את הנבחרים לפי נושאים: נופים: 1. קרחון פריטו מורנו בארגנטינה-הטבע בשיא יופיו ועוצמתו. 2. איזור הג'ונגלים של האמזונס. 3. טורוס דה לה פיינה-צ'ילה. 4. איזור רוטורואה בניו-זילנד. 5. פיורלנד בניו-זילנד. 6. האלפים השוויצריים. טבע: 1. שונית ראס מוחמד בסיני. 2. הבלו-הול בבליז. 3. הגרייט ברייר ריף באוסטרליה. 4. לוויתנים בניו-זילנד. 5. חיות הבר באוסטרליה. אתרים היסטוריים: 1. מאצ'ו-פיצ'ו-פרו. 2. באגאן-בורמה. 3. הטאג' מאהל-אגרה-הודו. 4. צ'יצ'ן יטצה-מקסיקו. 5. מקדשי המלך-בנגקוק-תאילנד. ערים: 1. ירושלים. 2. סידני. 3. ניו-יורק. 4. אוקלנד. זהו...... ממש קשה לי לבחור, כל בחירה עושה עוול למקומות יפים נוספים....

למעלה