המקום הקסום ביותר

sela v

New member
האטרקציות הטובה והגרועה ביותר...

כן כך נקרה השרשור החדש. כל אחד מוזמן לשרשר להודעה את האטרקציה או אתר תיירות הטוב ביותר, והגרוע ביותר בו הוא ביקר בעולם (כולל ישראל).

shaishoo

New member
לכבוד הוא לי להיות המשרשר הראשון

טוב זה די קשה..כי האטרקציה הכי טובה תלויי באיזה סוג.... מבחינת אתגר :קורס מצנחי רחיפה בקוסקו,פרו מבחינת טרק : ויאריקה טרברס בפוקון,צילה מבחינה קולונרית : סטקים בברילוצה , ארגנטינה מבחינת פסטיבל : קרנבל וכו וכו וכו......... אבל אטרקציה שלילית (ששוב זה די אישי) אני אבחר רק אחת כדי לא להיות אדם שלילי ואבחר משהו שמתאים: סדר פסח בריו,ברזיל. המון ישראלים שבאו להשתכר או לעשן (ולא רק סיגריות) שלמרות שאני אישית לא נגד אבל החבדניקים באמת השתדלו וזה היה פשוט לבוז להכנסת אורחים שלהם... לשנה הבא ב.... לא משנה העיקר שתהיה בנוייה...

sela v

New member
יכול להיות שהגדרה יותר טובה

מאטרקציה היא איזה מקום.... אני אתחיל דווקא בשלילית, מבחינתי לאס וגאס על שלל החיקוים שבה, כמו מגדל איפל או ניו יורק הייתה הכי מאכזבת. ציפיתי להרבה יותר ממה ששמעתי מסיפורים של אנשים. לבחור את המקום הכי מהנה זה קצת קשה, כי יש הרבה, אבל אולי הכי טוב היה ב...אוגנדה. אחרת למה חזרתי בשנית למקום מרוחק זה? האנשים, האווירה, מזג האוויר, הנופים, החיות - בעצם כמעט כל דבר, ואם להיות עוד יותר ספציפים. זכור לי לטובה ללכת לכנסיה עם המקומים ביום ראשון. אלו היו כנסיות שעשויות מענפים, ולא איזה מבנה אבן גדול, לראות את ההמון המתרגש, ובאיזה רצינות הם עושים זאת. האמונה, השירים שהם שרים (גוספל), פשוט חוויה מבחינתי. גם אהבתי את היחס החם אלי, כששמעו שאני מישראל (ארץ הקודש בשבילהם).

elad fa

New member
הנה דברים ששווה לראות - חידשתי קצת

את האתר, אני מקווה שחלק מכאן לא יכעס יותר מידי. אלעד www.picme.co.il

המקום שהכי הכי אהבתי

הוא קנקון, מקסיקו (ולמעשה כל האיזור שמסביבה). אני מוכנה לחזור לשם בכל רגע
האכזבה הכי קשה היתה... לא תאמינו... פריז
בעיקר לאור העובדה שכשביקרנו שם, באוגוסט 98', נפלנו על גל חום נוראי, וכמעט בשום מקום ציבורי שם לא היו מזגנים
כך שהרגשנו שזה היה סיוט אחד ארוך ומתמשך.

דניאלה1311

Active member
מנהל
המקום שהכי אהבתי היה סידני אוסטרליה. התאהבתי בעיר הזו ממבט ראשון והצטערתי שלא אוכל לתכנן לגור בה. המקום נחמד אבל אני אישית התאכזבתי, על ניו זילנד ספרו כל כך הרבה, והאמת? ראיתי מקומות יותר יפים. בסיכום? אני יכולה לעשות וי על ניו זילנד. המקום המקסים ביותר הוא אלסקה. לא הייתי גרה שם אבל מבחינת נופים ואנשים וחוויות - לא היה לי כדבר הזה.

ashmash

New member
ובכן

המקום היפה ביותר - הר השולחן, קייפטאון דרום אפריקה. היו עוד הרבה מקומות יפים שחזיתי בהם, אבל שפני הסלע, ההר התמיר הצופה על הסיטי-בוול, פסגת הר ראש האריה הסמוכה, צמחיית הפיינבוש ופרחי הפרוטיאה, הרוח הקרירה ובעצם הכל, הפכו את השהייה במקום הזה לאטרציה טובה בעיני (כמובן, הקרבה לכף התקווה הטובה וקייפ פוניט, לגארדן רוט ושלל אטרציות אחרות רק מוסיפה). המקום הגרוע ביותר - האין זה נמל התעופה בן גוריון, טרמינל הטיסות הנכנסות?

ashmash

New member
וכיצד יכלתי לשכוח?

תמונה... שייפטאון במבט מהר השולחן. הלובן המאיים להציף את העיר (כפי שאכן קרה) הוא ערפל העולה מן האוקינוס האטלנטי.

rokogirl

New member
אני יושבת פה ושותקת

למרות שבתוך תוכי אני גועשת ושוצפת !!! "המקום הגרוע ביותר - האין זה נמל התעופה בן גוריון, טרמינל הטיסות הנכנסות? " תגידי לי יא מצורעת !? את לא יודעת שמה טוב לנדוד אך טוב יותר לחזור ? ואתם כולכם ! משחקים לי אותה נוודים ! אתם לא יודעים שאין לי ארץ אחרת? כן כן חבר'ה. גם אם אדמתי בוערת. טפו. מתבוללים.

Yo-man

New member
לך אין ארץ אחרת... לנו יש המון

ואם אני גר בקרית אונו - אז היא העיר הכי יפה ? לא. מותר לאהוב את ישראל (ואפילו את קרית אונו), אבל התרמילאים שכאן מצאו יעדים שונים ברחבי העולם שהפתיעו, ריגשו, שימחו והרשימו יותר. עוד מקרה של אהבת זרים נכנס לסטטיסטיקה...

rokogirl

New member
יו מאאאאן !

א. שתוק. אתה גר בקרית אונו, אוקיי ?! יפה. עכשיו. אני לא אמרתי שאהבת זרים היא רעה. להיפך. הרי כולנו רקמה אנושית אחת חיה, לא ככה !? ותטיילו ותבלו כי ברגע שיהיה לי קצת כסף ואני לא אהיה בת 16 אני אצטרף אליכם בלי כל ספק ! אבל בחייאת חבריקו ! אל תשכח לרגע מאיפה באת ותגיד לחברה המצורעת שלך שלא תעיז להגיד שהטרמינל חזרה ארצה זה המקום הגרוע ביותר ? יווו איזו הסחפות ! פעם הבאה שאת באה תשתחווי אפיים ותנשקי כי האדמה עליה את דורכת, אדמת קודש היא !!! או כמו שאומר השיר הנודע אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני של נעלייך.

shaishoo

New member
לאור ההגדרה החדשה:

המקום שהכ התאהבתי בו: בוליביה, אני יכול לתאר הרבה מקומות בבוליביה אבל זה כל החבילה, האנשים שמנסים לרמות אותך ב2 אגורות וזה יעשה להם את היום, המאכלים שכלכ כך פשוטים, האוירה, ההנאה מהדברים הקטנים בחיים, הפליאה מדבר כמו טלוויזיה או מצלמה בכפרים נידחים, השפע , המחירים הזולים, הנופים המדהים, העובדה שהאדם המערבי עדיין לא הפך את החברה שם למודרנית, המקומיים שמנסים להאחז בשפות האינדיניות שלהם ועוד ולמקום הראשון כמקום שהשאיר עליי חותם שלילי.. ף תל-אביב .. למרות כל מה שינסו לאמר לי שיש שם הכל....שהמועדונים מדהימים וכ.. העיר תמיד פקוקה..אני לא מכיר עוד עיר שהפקחים עובדים בכזה מרץ בשבת, בכל צומת יש קבצן...בחלק מהאזורים שם לא נשמעה מילה בעיברית כבר שנים.. יחסית לעיר מרכזית היא מאוד מזוהמת... צבועה... בקיצור.. יש המון מקום לשיפור מוזר שאני משווה את הארץ "הפרימיטיבית" בוליביה שהוגדרה כחוויה הטובה לעיר המודרנית תל-אביב כחוויה רעה.. פשוט מתל-אביב אני מצפה ליותר ולכן האכזבה...

שמוצקין

New member
רישיקש

טוב אין לי ניסיון עשיר בטיולים ,אבל אהבתי את החיוכים ואת העובדה שיש שם זמן לידידות,את הקופים המקפצים על הגשר והמסעדות המשקיפות על נהר הגַנגָה (גנגס) ,וכמובן את הפוג'ות (תפילה בליווי כלי נגינה ונערי מקהלה) היפות המתקיימות כל ערב במדרגות היורדות לנהר מול מנזר פהַרמַט נְיקֱטַן.

ed99

New member
אני מהעמוד הראשי../images/Emo13.gif

המקום המדהים ביותר זה אלסקה - נופים משגעים וכל כך מעט אנשים כך שאפשר להנות מהנוף נטו, בלי חצי מדינה.
המקום שהייתי בוחרת לגור בו זה בהינדלופן עיירה קטנה בהולנד. מקסימה וציורית עם תעלות מים, פרחים, ים, גלריות אומנות, בתים קטנים עם וילונות תחרה וכו' וכמובן אנשים מקסימים. בקיצור מקום שאפשר בקלות להגיע לגיל 200. המקום בגרוע ביותר? לא יודעת, אולי בתורכיה כשכל הישראלים מהסוג הרעשני נמצאים שם.

lady_anne

New member
שאלה נורא קשה

כי אפשר לחלק אותה לכמה חלקים. המקום הכי מרהיב שיצא לי לבקר בו הוא הגיירנגר פיורד בנורווגיה. העיר הכי מסעירה - ניו יורק. המקום הכי מרגש בשקט שלו - סיני. המקום שהוא הכי Home away from home - האי אנטיפארוס ביוון. איכשהו אני מתקשה להזכר במקום שממש התבעסתי ממנו, כי לכל חו"ל יש את הקסם שלו.

עוזיג

New member
המקום שהכי......

העיר שהכי אהבתי היתה פראג-עיר ממש מקסימה שהייתי גר בה בכיף. העיר שהכי שנאתי היתה אויוני בבוליביה-הגענו אחרי שסיימנו את הסלאר וקבלת הפנים היתה אנשים די אנטיפאתים שכל אחד אמר משהו אחר כשניסינו להבין מתי יפתחו הבנקים (התחלנו את הסלאר מסאן פדרו דה אטקמה שבצ'ילה ככה שהיינו צריכים כסף) וגם היינו צריכים לריב עם המשרד של החברה שדרכה עשינו את הסלאר ולהסביר להם שכבר שילמנו ורק אחרי שהתקשרנו איתם למשרד שלהם בסאן פדרו דה אטקמה הם הבינו שהם טעו-וזה היה אחרי הרבה שעות והרבה עצביםץבקיצור חיפשנו לברוח משם מהר-באותו לילה לקחנו משם רכבתץ

למעלה