אמרתי שזה משפט קל
פ פוטר יא סקסי New member 25/11/06 #82 גם אחד קל: _ ה _ _ _ _ א ה _ א _ _ _ א, _ _ _ ה _ א _ _ _ א, _ א _ ה _ ה _ _ _ _ ה א _ א _ ה _ _ _ _ _ א _ _ _ יש לכם א' וה'. הרקבה מהם . בהצלחה.
גם אחד קל: _ ה _ _ _ _ א ה _ א _ _ _ א, _ _ _ ה _ א _ _ _ א, _ א _ ה _ ה _ _ _ _ ה א _ א _ ה _ _ _ _ _ א _ _ _ יש לכם א' וה'. הרקבה מהם . בהצלחה.
פ פוטר יא סקסי New member 25/11/06 #85 אהא. _ ה _ י _ ו א ה ו א י _ ו א, ו _ _ ה ו א י _ ו א, _ א _ ה י ה _ י _ _ ה א _ א _ ה _ _ ו _ _ א י _ ו
אהא. _ ה _ י _ ו א ה ו א י _ ו א, ו _ _ ה ו א י _ ו א, _ א _ ה י ה _ י _ _ ה א _ א _ ה _ _ ו _ _ א י _ ו
ח חרבביש New member 25/11/06 #86 חחח מה שיבוא יבוא, וכשהוא יבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד איתו. שמישהו אחר יכתוב משפט במקומי?
T The T Shirt New member 25/11/06 #89 עשית טעות במילה "ברירה" זה המשפט הראשון שחשבתי עליו, אבל ראיתי שלא הסתדר :/ (*אחם* חתימה *אחם*) לא'נורא
עשית טעות במילה "ברירה" זה המשפט הראשון שחשבתי עליו, אבל ראיתי שלא הסתדר :/ (*אחם* חתימה *אחם*) לא'נורא
G Gummy Bears New member 25/11/06 #88 אפשר להמשיך? "א_ו_... _י..._הי_או_ ... _ _ו... _ _ _... _ _... _ _ו_..." (הנקודות בכוונה, ככה זה בספר).
אפשר להמשיך? "א_ו_... _י..._הי_או_ ... _ _ו... _ _ _... _ _... _ _ו_..." (הנקודות בכוונה, ככה זה בספר).
G Gummy Bears New member 25/11/06 #91 ../images/Emo127.gif "א_ור... _י..._היראו_ ... _ _ו... _ _ _... _ _... _ _ו_..."
G Gummy Bears New member 25/11/06 #93 ../images/Emo127.gif "א_ור... _י..._היראות ... _ מו... ת _ ת... _ _... _ _ון..." מפה זה כבר ממש קל.
S s i r u s b l a c k New member 25/11/06 #94 וואלה? זה אמור להיות קל? אני ממש גרועה במשחקי ניחושים האלה...אני ימשיך לנחש אותיות... ב'? ד'? כ'?
S s i r u s b l a c k New member 25/11/06 #95 אה! בעצם, ניחשתי!! אסור...לי...להיראות...כמו...תחת...של...בבון... נכון? טוב אין לי משפט אז שמישהו אחר ימשיך...
אה! בעצם, ניחשתי!! אסור...לי...להיראות...כמו...תחת...של...בבון... נכון? טוב אין לי משפט אז שמישהו אחר ימשיך...
S s i r u s b l a c k New member 25/11/06 #96 בעצם יש לי משפט... וואו אני מבולבלת היום... אוקי זה המשפט: א_ _ _ ו _ _ _א _ _ ו _ _ _ _ _ _