מ'?
Y yonico12344 New member 23/11/06 #37 ../images/Emo127.gif ה _ _ ה הי _ ה _ _ _ ה _ _ _ ו _ _ _ _ _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה הי _ _ _ _ י ה _ _ _ י _ ה _ _ מה.
../images/Emo127.gif ה _ _ ה הי _ ה _ _ _ ה _ _ _ ו _ _ _ _ _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה הי _ _ _ _ י ה _ _ _ י _ ה _ _ מה.
Y yonico12344 New member 23/11/06 #39 ../images/Emo127.gif ה _ _ ה היא ה _ _ _ ה _ א _ ו _ _ _ _ _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה היא _ _ אי ה _ _ _ י _ ה _ _ מה.
../images/Emo127.gif ה _ _ ה היא ה _ _ _ ה _ א _ ו _ _ _ _ _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה היא _ _ אי ה _ _ _ י _ ה _ _ מה.
Y yonico12344 New member 23/11/06 #52 ../images/Emo127.gif מצטער שאני קצת מאחר אבל מה לעשות, אני לא יכול לשבת כל היום ליד המחשב. סבלנות!!!!!!!! ה _ _ ה היא ה _ _ _ הרא _ ו _ _ _ ר _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה היא _ _ אי ה _ ר _ י _ ה _ _ מה.
../images/Emo127.gif מצטער שאני קצת מאחר אבל מה לעשות, אני לא יכול לשבת כל היום ליד המחשב. סבלנות!!!!!!!! ה _ _ ה היא ה _ _ _ הרא _ ו _ _ _ ר _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה היא _ _ אי ה _ ר _ י _ ה _ _ מה.
Y yonico12344 New member 23/11/06 #53 ../images/Emo127.gif ה _ _ ה היא ה _ _ _ הרא _ ו _ _ _ ר _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה היא ת _ אי ה _ ר _ י _ ה _ _ מה.
../images/Emo127.gif ה _ _ ה היא ה _ _ _ הרא _ ו _ _ _ ר _ _ _ _ _ ה, _ ה _ _ _ ה היא ת _ אי ה _ ר _ י _ ה _ _ מה.
H half blood Yemenite New member 23/11/06 #59 המ הבנה היא הצעד הראשון בדרך לקבלה והקבלה היא תנאי הכרחי להחלמה? לא ממש ציוט מוכר
י ירדושששש New member 24/11/06 #80 נו היא אמרה לא? הבנה היא הצעד הראשון בדרך לקבלה הקבלה היא תנאי הכרחי להחלמה?
H half blood Yemenite New member 23/11/06 #61 כן באמת לא קראתי את הרביעי כבר שנים שמישהו אחר יביא ציטוט חדש? אין לי כח
Y yonico12344 New member 24/11/06 #66 דמבי אחרי כל הקטע עם וולדמורט בספר הרביעי כשמקגונגל רוצה לשלוח את הארי למרפאה אבל דמבי אומר שהוא חייב להישאר כדי להבין מה קרה בדיוק.
דמבי אחרי כל הקטע עם וולדמורט בספר הרביעי כשמקגונגל רוצה לשלוח את הארי למרפאה אבל דמבי אומר שהוא חייב להישאר כדי להבין מה קרה בדיוק.
T The Last Phoenix New member 23/11/06 #42 עד שחברינו יגיב משפט חדש: _ _ _ _ _א_ _ _ א _ אי_ה א_א_ י_ _ _א _ _ קיבלתם את כל אותיות אהו"י המשיכו מכאן.
עד שחברינו יגיב משפט חדש: _ _ _ _ _א_ _ _ א _ אי_ה א_א_ י_ _ _א _ _ קיבלתם את כל אותיות אהו"י המשיכו מכאן.