אררג שוב תיקון מילה אחרונה* אל*
Y yonico12344 New member 23/11/06 #55 אהבתי, אחד הטובים ךבלת לאל מת אם איכה אראך ינפתא אל אפשר לחזור למשפט שלי(שאני לא מבין איך אף אחד עוד לא עלה עליו.
אהבתי, אחד הטובים ךבלת לאל מת אם איכה אראך ינפתא אל אפשר לחזור למשפט שלי(שאני לא מבין איך אף אחד עוד לא עלה עליו.
ד דנונה לייט New member 23/11/06 #63 חמי, נהפכת למנהיג המשחק../images/Emo6.gif אבל הקטע של המסרים זה פשוט יותר מסודר, וחוצמזה הרעיון לקוח מפורום אחר ככה ש.. אבל איך שבא לכם. לא הבנתי איזה משפט מנסים להשלים עכשיו
חמי, נהפכת למנהיג המשחק../images/Emo6.gif אבל הקטע של המסרים זה פשוט יותר מסודר, וחוצמזה הרעיון לקוח מפורום אחר ככה ש.. אבל איך שבא לכם. לא הבנתי איזה משפט מנסים להשלים עכשיו
T The T Shirt New member 23/11/06 #65 ../images/Emo26.gifקבלו משפט חדש אני רואה שאף אחד לא מתכוון לפתוח משפט חדש, אז הנה לכם אחד מפורסם וקליל: (אני די בטוח שזה התרגום בעברית) _ _ י _ י א _ _ י _ _ _ _ י _ ו _ _ א ו _ _ _ ה _ ו ו _ _ _ _ _ _ _ _ ה _ _ _ _ א ה ה _ _ ו _ ה ה _ א ה (נתתי לכם את אותיות אהו"י)
../images/Emo26.gifקבלו משפט חדש אני רואה שאף אחד לא מתכוון לפתוח משפט חדש, אז הנה לכם אחד מפורסם וקליל: (אני די בטוח שזה התרגום בעברית) _ _ י _ י א _ _ י _ _ _ _ י _ ו _ _ א ו _ _ _ ה _ ו ו _ _ _ _ _ _ _ _ ה _ _ _ _ א ה ה _ _ ו _ ה ה _ א ה (נתתי לכם את אותיות אהו"י)
T The T Shirt New member 24/11/06 #72 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif _ _ י נ י א נ _ י ם _ _ ל י מ ו _ מ א ו _ _ ן ה מ ו ו _ נ _ _ _ _ _ _ ה _ _ _ _ א ה ה _ _ ו ל ה ה _ א ה (א',ה',ו',י',ל',מ',נ')
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif _ _ י נ י א נ _ י ם _ _ ל י מ ו _ מ א ו _ _ ן ה מ ו ו _ נ _ _ _ _ _ _ ה _ _ _ _ א ה ה _ _ ו ל ה ה _ א ה (א',ה',ו',י',ל',מ',נ')
T The T Shirt New member 24/11/06 #74 ../images/Emo127.gif _ _ י נ י א נ _ י ם _ _ ל י מ ו _ מ א ו _ _ ן ה מ ו ו ת נ ת _ _ _ _ _ ה _ _ ת _ א ה ה _ _ ו ל ה ה _ א ה (א',ה',ו',י',ל',מ',נ',ת')
../images/Emo127.gif _ _ י נ י א נ _ י ם _ _ ל י מ ו _ מ א ו _ _ ן ה מ ו ו ת נ ת _ _ _ _ _ ה _ _ ת _ א ה ה _ _ ו ל ה ה _ א ה (א',ה',ו',י',ל',מ',נ',ת')
פ פוטר יא סקסי New member 24/11/06 #77 אה, כמובן, "בעיני אנשים בעלי מוח מאורגן המוות נתפש בסך הכל כהרפתקאה הגדולה הבאה".