המפגש

ashkeloni

New member
אבל מה הקשר?

לא דיברנו על lan party... ו-lan party זה לא שכל אחד מביא מחשב...זה שהולכים למקום שהוא במיוחד בשביל זה (כמו ה-lan shop בדיסנגוף)...

AciDBreeZe

New member
פסדר, אני אומר שזה |דומה| :|

ואתה רוצה ללמד אותי? קיבוץ העוגן יום שישי, אני, מחשב, עוד 200 ילדים והמחשבים שלהם. Lan shop זה אותו דבר רק שזה פחות מחשבים בדר"כ וגם אתה לא מביא את המחשב שלך. הנה כמה תמונות שתבין מה זה לאן פראטי http://csl.co.il/LP/gf.csl_3rd/imagepages/image16.htm (אגב זאת הלאן פארטי של #Game-freak אבל אתה בטח לא יודע מי הם O_ם)

AciDBreeZe

New member
אגב אם לא הבנת בהודעה המקורית..

אמרתי שאני בספק שלאבא שלי יהיה כוח להסיע אותי לשם ואז פשוט לחכות לי...אין לי קרובים בתל אביב או בסביבה ואני בטוח לא מתכוון לתת לאבא שלי לחכות ברכב או משהו, אז אמרתי בלאן פארטי זה דומה אבל בגלל שקיבוץ העוגן היה דיי קרוב לסבתא שלי אז הוא יכל לסוע אליה ולישון שם ובבוקר לבוא לאסוף אותי... קיצר, לא חושב שאני בא :\

AciDBreeZe

New member
>_<

אני יודע שלא דיברנו על לאן פארטי, הבאתי דוגמא@!?^$##@!^ שללאן פארטי יכולתי ללכת (אפילו שזה היה שעתיים נסיעה מהבית) בגלל שהיה לי קרוב משפחה באיזור כדי שההסעה שלי (אבא) יוכל לאסוף אותי מאוחר יותר ולא יצתרך לחכות.. אתם דיברתם על מפגש , שזה דיי דומה רק בלי מחשבים :\ מה קשה להבין אנאערף? אני יודע שאתם לא דיברתם על לאן פארטי :|

roychu

New member
בטח אתה זה שגר רחוק מהכל P:

עד שלא הייתה פה, לא היית רחוק מכלום

ב ס ל י

New member
אני לא יכולה....

אני לא בטוחה עם מרשים לי..... אבל לא נורא איזה נושא דיבור יש ל יעם ילדי בגיל 16?

ב ס ל י

New member
טוב אני מאוד מצטערת

אבל אני לא ארגיש בנוח.
אני אוכל לדבר איתכם על דרגון בול זי גם פה.

Metallic Dragon

New member
אני מגיע!

זין על ההורים. אם הם לא יסכימו, אני הולך לחבר או משהו כזה... ומי שלא יודע, אני מאותו "חור" של נבו, אנחנו שכנים.

Goggle Girl

New member
הגוגל תגיע!

עזריאלי, אה? בכיף ^_^ רק אם עושים את זה ב25... תביאו מתנות כי יש לי יומולדת @.@ רק בלי ביצים וקמח, זה אני יכולה לוותר ;;

ashkeloni

New member
גוגל צ'אן!!!

יופי שאת באה
ואל תדאגי...בדוכן מאנגה שיהיה שם אני אקנה לך בובה יפה של טראנקס

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו נו נו נבו.... לא יפה לשקר... אמרת שאתה קונה לה בובת טראנקב וגם פוסטר נק!!!

Goggle Girl

New member
¬_¬ בנים...

*אורזת את המחבת* חכו חכו, אתם עוד תיראו מה זה במפגש. HUMPH!

למעלה