המפגש

ashkeloni

New member
זה לא רעיון טוב...

לגוגל יש את טראנקס

king kazabubu

New member
אורזת מחבתות?

מזמן לא ראיתי את המחבת שלך.... את מודעת לזה שיש חנות לכלי בית באיזור, תוכלי לחדש מלאי... אני מחכה לראותך. מזמן לא ראינו אותך....

Goggle Girl

New member
אפשר לחשוב כבר כמה התראינו ../images/Emo3.gif

ואני מתכננת מעט צפייה בדרגון בול זי לקראת המאורע המשמח. וכבר הכנתי את אמא שלי מנטלית לפגישה, ככה ש90% אני באה

king kazabubu

New member
הופה....

אני מצפה למפגש... אני חושב שאני אכין הרבה שאלות עם פלפל ונראה כמה טובים אתם באמת.... פרס לזוכה המאושר...

הי!

הייתי המון זמן אצל דודים שלי (מתחילת החופש בערך
) אז לא הייתי פה.. אני חושב שאני אוכל לבוא למפגש 70% שכן. ו... אני חושב שבסוף יולי זה דווקא די נחמד.

ממממ..

בעע..כמה זמן לא כתבתי כאן,התגעגעתי ^_^ אני לא חושבת שאני אוכל להגיע,וזה חבל..הייתי רוצה לפגוש את כולכם... אבל יש אפשרות שאני אגיע ^_^ אבל זה תלוי מתי המפגש יהיה...כי אני אחרי הכל גרה באילת,ואחרי הכל זה רחוק מאוד מאוד מאוד..זה בפלאנטה אחרת P: זה בשביל הכוכבים הורודים ^_^ אז אני לא חושבת שאני יכולה,אבל ב21 יש מפגש של פורום מנגה ואנימה ויש אפשרות שאליו אני אגיע אז אני כנראה אשאר אצל סבתא עד ה28 בערך \: ואז אולי אני אוכל להגיע למפגש ^_^ אם אני אבוא אז אני יביא את הקלפים שיש לי -^^- ואת עצמי,זה לא בריא לשכוח את עצמך בבית \:

חחחחחחח...

אני אשלח את עצמי בדואר למפגש יחד עם הקלפים ^_^ ואז אתם תשלחו אותי בחזרה בדואר הבייתה P: בעע..רק אם החללית שלי הייתה מתוקנת אז הייתה טסה אליכם,אבל היא בתיקון \:

קרייטון

New member
טוף לי מסכימים לבוא בתנאי..

שאימא שלי תיקח אותי תראה שאתם לא רוצחים ואם כן אז היא תלך להסתובב בקניון! אז תנו פרטים!! איפה מתיי

ashkeloni

New member
אוקיי...

כנראה (אבל לא בטוח) שהמפגש יערך מתישהו בימים שבין 20 ליולי ל-24 ליולי...והוא יערך בקניון עזריאלי דרך אגב...אני מציע לפתוח שירשור חדש בגלל שזה לא קופץ יותר...

למעלה