המפגש

המפגש

דיברתי עם רוי בקשר למפגש הראשון של החופש. המפגש מתוכנן להתקיים אחרי ה-21 לחודש הזה (ב-21 מתקיים מפגש פורום מאנגה ואנימה). רוי גר באיזשהו חור מבודד בצפון בשם מרום גולן, והוא מנותק משאר כדור הארץ, אז הוא בא להתארח אצלי. ההגעה שלו לת"א היא די סיפור, בגלל זה נקיים את המפגש בזמן השהות של רוי בביתי הצנוע, בטווח של שבוע אחרי ה-21. מי שחושב שההורים שלו לא ייתנו לו להגיע, שיתחיל לעבוד על השכנוע כבר מעכשיו. מקום המפגש יהיה כנראה קניון עזריאלי בת"א, כמו במפגש האחרון. יש מישהו שכבר בטוח שהוא בא?

ashkeloni

New member
אוקיי...

בהתחלה חשבתי שאני לא אוכל להגיע... אבל השבוע שאחרי ה-21 זה זמן מצוין!!![ כי ההורים שלי נוסעים לברצלונה ב-17 וחוזרים ב-28... אז הם אפילו לא צריכים לדעת מהמפגש...אני פשוט אבקש מהם קצת כסף לביזבוזים כדי שיהיה לי כסף לנסיעה... וקניון עזריאלי זה מצוין!!! אני פשוט אקח רכבת מאשדוד ואני ארד בתחנה...זה פשוט מצוין!!!

Brolly

New member
גם לי אין בעיה לבוא

אני גר בהרצליה, זה לא בדיוק רחוק כל כך מת"א חחחח

Brolly

New member
=)

זה גם עולה גרושים לקנות כרטיס לרכבת לשם נראה לי שזה 8 שקל חחח =)

קרייטון

אין לך מה לדאוג, מתוכנן יותר ממפגש אחד לחופש, ככה שאם לא תהיה בראשון, אני מבטיח שאתה תהיה בשני

king kazabubu

New member
ממממם....

אני אצטרך תאריך מדויק כדי לדעת אם אני אוכל לבוא. למרות שזה די הכרחי בשבילי להיות שם, אני די עובד כל יום 8 שעות. אז אני אאלץ לוודא ולקחת איזו חופשה קלה. אז עד שיהיה תאריך מדויק אני לא יודע.... בגלל זה גם לא הייתי פה בזמן האחרון. עובד המון!!!! תהנו מהחופש!!!

Thunder Bult

New member
(זה עידו, אין לי כוח להחליף משתמש)

אז ככה- לנסוע לאיפה שאתה גר, לא יתנו לי, אבל לנסוע לעזריאלי בכיף.. רק תתחשבו בי בגלל שלפני 5 אני לא יכול הלגיע לשום מקום..

מה זה משנה אשקלוני...

אם הוא אומר, אז ככה זה, לא ענייננו למה... בכל מקרה, נשתדל להתחשב בכולם

אתה מכיר את השיר של אביב גפן?

במקום די רחוק שנקרא לו עמיקם... זה 45 דקות דרומית מחיפה, 20 דקות צפונית מחדרה... או 5 דקות מבנימינה... הכי טוב שהייתי יכול להסביר לך :)

AciDBreeZe

New member
האמת...

שהייתי במסיבות רשת בעבר (קאונטר סטרייק) אבל אני לא מאמין שלהורים שלי יהיה כוח להסיע אותי מירושלים לתל אביב ולחזור וגם ככה זה לא כזה מיוחד :\ מיילה בלאן פארטי מביאים מחשב וזה כל הלילה ובזמנו זה היה ליד חיפה (קיבוץ העוגן) ויש לי קרובים בקריות (צמוד לחיפה).

AciDBreeZe

New member
אשקלוני..

לאן פארטי זה אותו דבר כמו מפגש רק שמביאים מחשב אז אני אומר שזה דומה רק שהפעם אני לא חושב שאני יגיע כי אין לי מי שיסיע אותי :\

למעלה