המפגש!

Minimal Affair

New member
כמובן, הכל היה בצחוק.

כל מה שכתבתי היה אמיתי, אבל תארתי את זה באופן חמור ביותר. אבל סה"כ הכל היה באופן משעשע וציני. עוקצנות אפלה ביותר.

Minimal Affair

New member
וחוץ מזה.

אני ממש נהנתי. וגם גל ברנש מאוד מצחיק, הוא הצחיק אותי הרבה בפגישה. אבל כפי שאמרתי - אנחנו לא פושעים, הכל תואר באופן ציני, אך רציני.

ענת1986

New member
"..אל תעשה פה קונצים" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח..... נזכרתי בחיקוי שעשיתם! גדולים אתם
מאוד מאוד נהנתי לקרוא! אתה כותב בצורה מעניינת ומשעשעת
בנוגע לשתי הבנות שפגשנו, נראה לי שהן סתם הסתובבו וחיפשו לעצמן בנים!

ronnin

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

לא הייתי...

אשף

New member
איזה יום....

קמים בשבע, מתארגנים, נוסעים לתחנה עם אבא, מאחרים את האוטובוס, אבא גם ככה בדרך אז ממשיכים לעפולה שם אני תופש אותו סוף סוף. תשע בערך אני בת"א עובר את הגשר של הרכבת ומגיע לבורסה מחפש 40 דקות שלמות את "הרצל" המפורסם בהן פגשתי את נדב הנפלד ואבי סינגולדה (מה הם עושים שם ?). אני אמרתי לעצמי, אני לא אבוא סתם למפגש, אז הבאתי אותה באיחור אופנתי של שעה שלמה והגעתי למפגש... (זה בגלל הרצל) טוב יושבים מדברים אוכלים, טאוור רקורדס, מטרידים אנשים בקניון, אחר כך ניגנו קצת בפארק (היה ביצוע טוב של כמה יוסי ו77') וגיליתי קשרים מפתיעים עם גלעד (הוא בטח כבר שונא אותי כבר עכשיו) ובכלל לקשר כינויים לפרצופים היה ממש נחמד חוצמזה שאיזה בן-ז*&^ מני#$ק גנב לי את הפלאפון בדרך חזרה... אז אני אזכור אותו, בשלוש שנים הבאות שאני אשלם כל חודש 25 ש"ח... חזרתי אתמול מטיול בדרום, היה סבבה (יצאתי עם הגיטרה) ואני חייב לספר על ביצוע מדהים של כמה יוסי : הייתי די צרוד, עם קול די דומה לברי, היה עוד אחד צרוד איתי וחלילן אני שרתי, הצרוד צעק (ב"כמה חו(וואו!)ל, כמה יוסי") והחלילן נגן את התפקיד של החשמלית והיה מדהים. ממש מחאו לנו כפיים.

למעלה