המפגש פורום...!

המפגש פורום...!

אז כל הכבוד לגלי שרוצה להזמין לנו כרטיסים לפיספוסים!!! זה יכול להיות פשוט ע--נ--ק! אבל אתם לא עושים את המעט בשביל לעזור לה וזה פשוט ליכתוב אם אתם יכולים ביום חמישי ההוא או לא... לא כזה מסובך!!! אז יאללה!!! תתחילו לענות! ועוד משהו שחשבתי עליו לרגע כי זה יוצא לי ביום של מיבחן, בואו נעשה כזה לוח של מיבחנים\מתכונות\בגרויות שיש עד סוף השנה? מה אתם אומרים? ולי אם מורידים את כל הימים חופשיים ליפני מתכונות ובגרויות יש עוד בדיוק 30 יום לילמוד
!!!!\ נועה.

2003 SkiPeR

New member
א-נ-ש-י-ם: היא צודקת ../images/Emo88.gif !

יאללה לכתוב
(אני ד"א כבר אמרתי שאני יכול !!!)

keren14

New member
אולי נדחה את זה לחופש אחרי המחנה

והכל, וככה אין מבחנים או משהו... יהיה יותר קל למצוא תאריך שיהיה נוח להרבה אנשים...

המחסנאי

New member
אני בעד לדחות את זה לחופש הגדול

אני ממש עד היום האחרון של הלימודים ממש מפוצץ במתכונות מבחנים ובגרויות עם לחץ מטורף אז ממש אני לא יכול... מצידי אחרי ה20 ביוני אפשר לעשות מה שאתם רוצים כי אני בלי בגרויות כבר וגם אני לא מדריך אז אין לי לחץ של מערכים או משהו כזה.

חופש גדול? אין מצב!

קודם כל יש פה הרבה שישיסטים שיש להם תיגבורים עד ה29 שזה הבגרות בלשון... ואח"כ יש מחנק"ים קורס חמישיות קורסים תנועתיים ואין סיכוי לימצוא יום פנוי!!! אנשים לא יכולים לווותר על 4 -5 שעות לימוד? זה לא שאנחנו הולכים ליום שלם... נועה.

גם אני לא יכולה....

1.יש לי טיול שנתי מה-12 עד ה- 15 וגם יש לנו יום ירוק ב-23 ופסטיפינק ב-31 אז יש לי פול דברים לעשות

חחחחחחח

זה שזה בעסה לגור באילת זה נכון ולא נכון (עזשבי זה דיון אארררווךךך!!!) אבל ממש לא בגילל הטיול השנתי!דווקא לנו יש כבר בכיתה ו טיול של 4 ימים!!! והשנה יש לנו אחלה טיול עושים ראפטינג בירדן ישנים בבית מלון!צריך להיות משהו טוב אבל אני לא יוצאת כי ז עולה 700 שקל!!!!הגזימו!!!!

גם אני רוצה

רק תגידו מתי... :) ורועי - לא נורא, אם הבעיה היחדיה עם יותם היא שהוא גבוה ולא כיף לנשק אותו אני אקח את הבאפלו הורודות של שירן... חחח...

MajorGad

New member
יופי..

אני מסיים ללמוד ב13.5 כשיש לי יום שמיניות ב11.5, יום עצמאות, שני ימי זכרון ובגרות חיבור באמצע כלומר עוד 10 יום בערך

2003 SkiPeR

New member
סוף החופש הגדול.........

אבל בעצם.... גלי- את צריכה להגיד מתי אפשר ורק לפי זה נדע.......

תודה שמישהו חושב עליי@!

חחח טוב אני לא יכולה ...... סורי, אבל אני עוברת בשבוע הראשון של יולו. אז....לא נורא קרן - נדמה לי או שאת הצעת את זה?!?! חחח גלי

keren14

New member
אני הצעתי ../images/Emo13.gif

אני גם מקווה שאני לא אהיה בארץ שתפגשו...(לא משהו אישי... אני פשוט כבר מתה לטוס.. אבל מצד שני אני רוצה להיות יולי למחנה, לקורס חמשיות, לרפסודיה, חלוץ....)

MajorGad

New member
טוב..

קודם כל מזל טוב למחזור פ"ג (כבוד!)
אה..ומזל טוב גם לך

למעלה