המפגש פורום...!

בשבילך..אני שירי..נעים להכיר

אמ, כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיץ שעבר...הפסדתי מחנ"ק..הצטערתי, אבל דטרויט הייתה חוויה שחבל כל כך לפספס. מומלץ לחלוטין!!!!!!!!! אז, יש שביתה או לא?..מי יודע?

2003 SkiPeR

New member
יש שביתה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אבל- לי יש...

ה - י - ס - ט - ו - ר - י - ה !!!!!!!

MajorGad

New member
יש שביתה..אבל לי כנראה

יש צילומים לסרט מחזור

יש שביתה!!!!!

עכשיו יש לי זמן להיות בפורום, ואם תיהיה שביתה גם מחר אני אפסיד את ה"מיני מתכונת" שלנו בלשון
!!!!!!!!!!!!!! יייש! רק שהמורה המשוגעת הזו לא תיתקשר שנבוא לעשות מיבחן בשביתה... כי גם אין לנו איך להגיע, ואני לא מיתכוונת ללכת לבי"ס ברגל
! ומה זה סרט מחזור??? נועה.

MajorGad

New member
סרט מחזור

זה סרט שכל מחזור שמסיים את השמינית עושה..ובו הוא לרוב צוחק על המורים, קטעים שכבתיים ומשמש בעיקר להנציח את המחזור
למשל, ע"ה, המחזור של אחותי הביאו להם פעם את מפקד חיל השיריון שירצה בפניהם אז הוא אמר: "הבנים לוחמים, הבנות זונות" אז הם הקליטו את המהדורת חדשות שזה הופיע בה ועשו על זה קטע ראו את הבנות של המחזור עומדות בצומת, מנסות לעצור מכוניות וכאלה
הם גם פעם עשו "פעולה לילית" וחסמו את הכניסה של חדר מורים לחטיבה העליונה והם גם צילמו את זה
זה גם הופיע בסרט מחזור שלהם. אה שכחתי לציין שבסרט מחזור יש סצנות כיתתיות, כל כיתה והסצנה שלה. בקיצור, זה אוסף מערכונים בכיכוב תלמידי השכבה

MajorGad

New member
ממתי אני רוקד? ../images/Emo13.gif

ראית אותי אי פעם רוקד (חוץ מההופעה של הדג נחש)?

MajorGad

New member
אם אתם לא עושים יפה!@#

אז חבל...
ואל תתנו לדורון להרוס אותו כמו שהוא הרס לעין גדי

למעלה