המפגש עם הפסיכולוג...

arvandor

New member
נו בטח

ימצחיק... לכולם יש!!!! ואדוני היקר, זה תפקידנו!

W a r r i 0 r

New member
אני אומנם אחד מהקוראים ה"סמויים" פה

אבל העניין הוא שאני לא דתי...למרות האמונה השלמה שלי בקב"ה...זה בסדר שאני יכתוב פה בכלל?

arvandor

New member
בסדר?!

אתה גם מוזמן לכתוב פה... גם אני לא דתי, למשל, וישנם עוד כמה שאני יודע עליהם, שגם כותבים ומגיעים לפגישות. אני חושב שכל מי שמרגיש קשר מסויים, ולא משנה מה טיבו, לשני המרכיבים של הפורום הזה (הומואים, דתיים) ימצא כאן את מקומו.

סבבב

New member
יותר מיכול...

נושא הפורום הוא - הומואים דתיים, לאו דווקא הכותבים בו. להערכתי כמחצית מהכותבים הקבועים בו אינם חובשי כיפה... ברוך הבא בצל פורומינו... ספר קצת על עצמך...

W a r r i 0 r

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

טוב, אז אני איגור, בן 23, מאזור העמקים בצפון, כרגע משלים בגרויות (תנ"ך ומתמטיקה..) ופסיכומטרי, ומתכנן ללמוד עבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה. אוהב את הטבע, הים בעיקר, במיוחד כאשר אני לבד עם איזה סרט טוב....טוב נו, גם בזוג עם מישהו נחמד זה יהיה טוב, חחחחח... מתעניין מאוד בפסיכולוגיה, פילוספיה (כל פילוסופיה שיש, מבודהא, דרך ניטשה, ואף לגדול הפילוסופים היהודים - הרמב"מ) וגם לאחרונה קצת בתורת הקבלה. בוא אני גם יצרף איזה שהו מאמר שכתבתי על עצמי, סיפור חיי. דבר אחד רציתי להוסיף, לאחרונה, דווקא בעת שאני נלחם עם עצמי על קבלה עצמית, התחלתי להתחזק מאוד מבחינת אמונה. אני עדיין לא ניתחתי את עצמי איך בדיוק שני הדברים קורים במקביל זה לזה, אבל זה כך. אבל מה שכן, מתי שאני מרגיש את שני הכוחות הדי מנוגדים שפועלים בי (אמונה ונטיה מינית שונה) זה גורם לי דווקא להרגשה של שלמות....

smileover

New member
ההומאים חוטאים באותם חטאים בהם מאשימים אחרים.

מתוך הקובץ של W a r r i 0 r "למה העולם שונא את השונה? כי הוא מפחד. מפחד ממנו. מפחד מהלא נודע. מהלא מקובל. וההומואים הם אנשים לא הרבה יותר טובים בזה. ככה לפחות הבנתי וראיתי עד כה. המון גברים ונשים שנמשכים לבני מינם – לא ממש מקבלים את השונה, בדיוק כמו שרוב החברה לא מקבלת אותם – הם לא מקבלים אנשים אחרים. שאלה טובה למה. הרי בעצמם הם זכו ליחס של "דחויים" בזמנו". .... "למה? שאלה טובה. סביר להניח זה בגלל ששנים רבות הם נאלצו להסתיר את האני האמיתי שלהם. ובסופו של דבר הכל מתפרץ החוצה."

W a r r i 0 r

New member
לא הבנתי רק מה אתה רוצה להגיד ידידי..

נו אז העולם שלנו לא מושלם, כולל ההומואים. א-ב-ל כל אחד ואחד מאיתנו חייב להילחם על השלמות.

zeevik30

New member
שלום איגור וברך הבא

אני אמנם לא כותב פה כל כך הרבה, אבל אני בעל תשובה גיי וגם חושב שהצירוף האמיתי של הזהויות אמור לגרום לשלמות גדולה יותר. אשמח שתרחיב יותר על עצמך. ואת המאמר שלך אני מקווה לקרוא בהקדם זאב

W a r r i 0 r

New member
תודה זאב

אני מקווה שתאהב את המאמר, אני קראתי בשנים האחרונות כמה כתיבות פרי עטך, ואני רוצה להגיד לך שאתה כותב פשוט מדהים. כל הכבוד.

zeevik30

New member
תודה רבה איגור

קראתי את המאמר שלך והוא מאד מרגש וגם יכולתי להתחבר להרבה דברים דומים שחוויתי. ניכר מאד שעשית דרך מדהימה ואתה ראוי להערכה רבה על זה. וניכר גם שיש לך עוד דרך לעשות. אשמח להיות בקשר זאב

imagodei

New member
על המפגש האחרון

בס"ד היי חבר'ה, כמו שהבטחתי, התחלתי לקחת חלק בפורום- אתם עומדים להתחרט על זה... (-: אז נתחיל בברכות ואיחולים לבביים על הנוכחות המרשימה ביום חמישי האחרון בפגישה לצעירים עם הפסיכולוג עופר. ובאמת המון תודה לכל המארגנים-היה ממש נחמד! לגבי תוכן המפגש- היתה לי הרגשה שעופר לא ממש הבין את ההבדל בין הומואים דתיים לאלה שאינם דתיים. קיבלתי רושם שההבדל בעיניו טמון רק בחברה היותר סגורה שאנו חיים בה. לא היתה התייחסות לדת כזהות, אלא אך ורק לדת כקבוצה/חברה, או לכל היותר, דת כאוסף דרישות הלכתיות. הדת, הוצגה כאלמנט חיצוני שבא, משתלט ומונע מהאדם הדתי לבטא את זהותו ההומסקסואלית באופן מלא. הדת לא תוארה כחוייה דתית שעימה מזדהים , כחלק בלתי נפרד מהאישיות של האדם הדתי-וכאן לדעתי הוא פספס נקודה חשובה... אולי הייתי צריך להעיר על הנקודה הזאת תוך כדי השיחה אבל הרגשתי שזה נושא שיש ללבן במשך כמה שעות ולא יועיל לזרוק סתם הערת אגב בלי להסביר את עצמי. מחכה לדעתכם בנושא... בברכת חג שבועות שמח Imago Dei

SmartToyBoy

New member
אני מתחנן...

תפסיקו להשתמש במילה הזאת בפורום שהכותרתו "הומואים דתיים". הקונוטציות פשוט.... במטותא מכם.
מועדים לשמחה

למעלה