המפגש עם הפסיכולוג...

מסכים עם כל מלה

רק כיוון שכוחנו כאן אוהבים את סבב, אני מציע להטיל עליו עבודות לתועלת הציבור ללא הרעה. העבודות יהיו הופעה לכל המפגשים של אסף בשנה הקרובה...

על המפגש עם הפסיכולוג עפר

יקירי ויקרותי מה שלומכם ושלומכן? מקווה שבסדר. שמח מאוד לכתוב על המפגש עם הפסיכולוג עפר. השתתפו במפגש 18 חברים צעירים - שהוא לגבי כולנו לגבי הישג מאוד רציני . ובנוסף: הפסיכולוג עפר, בעל הדירה שהעמיד דירתו לרשותנו ואני - וכאמור היו במפגש 20 אנשים ( אחד החברים נאלץ לצאת מוקדם יותר הכוונה למור). ומספר החברים שהשתתפו לראשונה במפגש לחברים הצעירים היו: חמישה חברים. ואני מצטרף לבקשתו של סבבב בבקשה היו יותר פעילים בפורום כתבו והביעו דעתכם החשובה. וכמובן חברים חדשים מוזמנים למפגשים החברתיים שמיועדים לחברים הצעירים ולחברים הבוגרים = וכמובן שגם הבנות מוזמנות כתבתי וסיכמתי חלק מן הדברים שנכתבו במפגש ואעלה על הכתב בהודעה בפורום בלי נדר בשבוע הבא שבת שלום ובאהבה אסף.

io4minyan

New member
ראה את חצי הכוס המלאה

אפילו שאנחנו לא מתאימים בגיל כדי לנכוח במפגשים, אנחנו נזכה לקרוא את הדיווח של מה היה שם. אני מקווה שהמתח לא יהרוג אותי לפני...

יום.

New member
תגיד לי

אתה חושב שאתה יכול לארגן את המפגשים האלו יותר טוב? אם כן, תארגן אם לא, תגיד תודה ותשתוק

io4minyan

New member
אאוץ'

אני מארגן מפגש להומואים ג'ינג'ים, אבל אצלי להבדיל, גם לבקנים ושחורדינים זכאים לזכות שימוע בפני ועדת החריגים. בעלי קרחות מתקבלים מחמת הספק, שהרי אפשר ופדחתם שיבשה, היתה פעם בצבעי חלודה. ולהבא, כשאת רוצה להישמע תקיפה,עברי לשפת ציווי : "אתה חושב שאתה יכול לארגן את המפגשים האלו יותר טוב? אם כן, ארגן . אם לא, הגד תודה ושתוק"

סבבב

New member
אני ג'ינג'י...

או די קרוב לג'ינג'י... ולא קיבלתי שום הזמנה למפגש...

io4minyan

New member
אצלנו נורא מקפידים על זמנים

ואתה ידוע כמי שגם הוא מגיע בזמן, הוא יושב בחוץ וממציא תירוצים מדוע הוא איחר

סבבב

New member
מממ...

אבל היתה לי סיבה אמיתית לאיחור... ואני מבטיח להשתדל יותר...

כואב?

אז זהו. כי אמנם עמדתי בפניי ועדת החריגים, אבל הפילו אותי על גילי המופלג. המיפגשים לג'ינג'ים אצל העשירי מיועדים לגילאי 68 ושמונה חודשים ועד גיל 75 ואחד עשר חודשים ושלוש שבועות ושישה ימים ועברתי את הגיל הזה בשעתיים ורבע

io4minyan

New member
איזה מעאפן. יש לך ויטמין P אצלי

היית לוחש שאתה מעוניין, שם משהו בקופת הצדקה שמשמאל והייתי סוגר לך את הפינה הזו

SmartToyBoy

New member
אז נראה שיהיה טוב...

לצערי לא יכולתי להשתתף במפגש מסיבות אישיות (קיבלתי אישור להעדרותי חחח). שמחתי לשמוע שהגיעו עוד חדשים ושבכלל היה מפגש מוצלח (-: גם אם Xezth ידידי חושב שאולי היה כאן קמצוץ של "שיח-חרשים", לפחות בהיבט הדתי - אני עדיין חושב (ומקווה) שהמפגש השלים את המפגש הקודם שהיה, יצר איזושהי תמונה כוללת והיה מעניין. יישר כח לאסף על הארגון ! שבת שלום

arvandor

New member
יש לך אישור?

תוציא אותו. לא תקף. דו"ח! אני מכריז על "מלביש סמארטי".. זה מבצע מלביש מיוחד לגביך. ומה זה הזקן הזה? והשיער לא ארוך מדי? גומיות יש לך? ותוציא לי פק"ל כיסים...

SmartToyBoy

New member
חחח...

תיזהר ממני... אתה יודע שיש לי סמכות לכתוב טופס תלונה (מתברר)? ואתם לא נורמליים עם מבצעי ה"מלביש" הללו! שמעתי סיפורי זוועה מחברים...

למעלה