המפגש עם הפסיכולוג...

סבבב

New member
המפגש עם הפסיכולוג...

אז ככה, אני מקווה שמישהו שהיה בכל המפגש יוכל לתמצת את עיקרי השיחה עם הפסיכולוג. לצערי נאלצתי להגיע באיחור גדול בגלל עניינים משפחתיים. אבל רציתי לגעת בנקודה נוספת: למפגש הגיעו בכל הערב כ- 20 חברים. מתוכם לפחות חמישה שלא היו במפגשים האלה מעולם. כולם שמעו על המפגש דרך הפורום. וכאן מגיעה המסקנה הקשה - ישנם עדיין חברים שקוראים כאן אך לא כותבים!!! אני מפציר בכם - התחילו לכתוב ולהיות שותפים פעילים בפורום!!! (גם אם אתם חדשים בכל ענייני המחשב והפורום) ובנוסף - חובה עליכם להצביע לסקר של הפורום הנמצא בסרגל הכחול בראש הפורום. ההצבעה היא אנונימית. הצבעה נקלטת רק אם מצביעים כשאתם מחוברים עם שם משתמש. מי שמצביע - משפיע. ומי שלא שם - לא קיים...

Xetkh

New member
בוננויות (תובנות בלעז) מהמפגש עם הפסיכולוג

היה מפגש חביב, אבל בניגוד למפגש עם דרור, הפסיכולוג שהגיע (עופר שמו) אמש לא היה דתי. וככזה ההרגשה הייתה שהוא לא מכיר דיו את "העולם שלנו" ואת המורכבות שלו. הוא נשאל שאלות מזווית ראייה דתית, והוא ענה תשובות מזווית ראייה חילונית. כך כשנשאל בעקבות דבריו שיש לדבר על הנטייה המינית בבתי ספר, ונשאל על החשש מפני עידוד התופעה; כך כשהציג את העולם האוטופי שלו שכולל את החזון שאיש הישר בעיניו יעשה כל עוד אין פגיעה בזולת; כך שנשאל האם אין בנטייה החד-מינית בעיות של חוסר גבריות וביטחון עצמי וכדומה. לדעתי הטעות החלה בזה שהביאו פסיכולוג חילוני במקום להביא פסיכולוג דתי. וכן, יש פסיכולוגיים דתיים שיכולים למלא את משבצת "הפסיכולוג מהצד האחר", כמו שהגדירו את עופר. אישית, מהפגישה עם דרור יצאתי הרבה יותר חכם ומהורהר מאשר הפגישה עם עופר שלא השאירה בי חותם.

הגעתי לחצי שעה ממש בהתחלה לפני שאנשים באו

הבהלתי את מי שכבר הגיע (הם נשארו אחרי שהלכתי או שכבר מצאו אותם נרעדים מאימה מתחת לחופה עם הבחורה הראשונה שהם מצאו?)

טוהרtoar

New member
../images/Emo24.gif

אחחח מור... איך פספסנו אותך... עושה רושם דווקא שההגעה שלך משכה יותר אנשים
ANYWAY מקווה שיצא לנו לדבר פעם אחרת

arvandor

New member
האמת

שנראה שהתשובות שלו די ענו על השאלות, על אף שנענו מזווית אחרת. ואולי אלה התשובות לשאלות ה"דתיות" שלנו... תשובות חילוניות!

zeevik30

New member
אם זה יכול לעניין- שילוב של גישות

הייתי שמח לארגן מפגש ולהאיר את שני הצדדים של הנושא- של הגישה הפסיכולוגית החיובית כלפי הנטייה ההומולסבית שכוללת את ההתייחסות הדתית. זה חשוב במיוחד לאחר שנפגשתי אישית עם דרור זנדמן והבנתי הרבה יותר טוב את גישתו ואת דעתו. אני אשמח להציג את הגישה המקצועית שלדעתי היא מאוזנת לחלוטין ומשלבת היטב את הנושא הדתי עם הגישה המקובלת והעדכנית במחקר ובטיפול בנטייה ההומוסקסואלית אוכל לארגן מקום או לבוא למקום נוח במרכז זאב

יום.

New member
אף אחד לא חייב כלום

ואני מאוד אודה לך אם תפסיק לחייב כאן אנשים זה מאוד מאוד לא נעים

סבבב

New member
מתי הפכת להיות כבדה כל-כך?

הכל בסדר אצלך? נראה לי עובר עלייך משהו לא כייפי... רוצה לשתף אותנו?

ממידע פנימי

שיש לי, על כל כותב בפורום בתפוז, בממוצע, יש כ-25 קוראים. אני מניח שבפורום 'הומואים דתיים' היחסים גדולים הרבה יותר.

smileover

New member
כן,אבל כשמישהו כותב משהו מחוץ "לקנצנזוס" הוא

הוא מקבל מסרים פרטיים וכלליים שממנו נותר לו רק להסיק שמוטב שיפסיק לכתוב בפורום. אם רוצים השתתפות אז נא להיות סבלניים גם כלפי דעות "חריגות" אחרת כל ההודעות יהיו דומות, חנפניות ומשעממות. מקווה להמשיך לכתוב בפורום כאשר החברים יוכלו להכיל דעות שונות משלהם, יש כאלה!

לא נכון!

אני כותב פה, אפילו בשבת בבקר, וממש לא מתיישר עם הקו המרכזי של הפורום - ומעולם לא צונזרתי. להיפך - אני מרגיש שיש נכונות ורצון להתמודד ולדבר על כל נושא או דיעה אפילו אם היא שוחטת פרות קדושות. נכון שאני מקבל מדי פעם מסרים הכוללים ניבולי פה ואיומים - אבל פחדנים שמפחדים להגיד את דברם בפומבי לא מרשימים אפחד. יש כאן איזה אחד או שניים שכותבים בעזות מצח ובחוסר כבוד - אבל ההודעות שלהם מעידות עליהם יותר מאשר עלי.

סבבב

New member
התלבטתי אם להגיב...

ובכן אתן רקע... לפני שבוע וקצת, ידידנו smileover יצא בהתקפה אישית נגד אסף זהבי. פניתי אליו במסר אישי ואמרתי לו כי אחד מכללי הפורום הוא לא לפגוע אישית במישהו. הוספתי ואמרתי שהפורום מלא בביקורות אפילו עלינו המנהלים ואנחנו מעודדים את חופש הביטוי (ע"ע תל-אביבי), אבל בשום פנים ואופן לא תקפות אישיות. הוספתי גם שנשמח מאוד אם הוא ימשיך לכתוב בפורום. הוא ענה לי במסר אישי שהוא מבין ומקבל את דבריי וכך ינהג... באמת שלא התכוונתי להעלות את "מאחורי הקלעים" אל קידמת הבמה - אך לא הותרת לי ברירה. ואם אתה חושב שזו קריאה להפסיק לכתוב בפורום - אז חבל... אנחנו פתוחים לכל הדעות - אך לא להעלבות ותקיפות אישיות. שבוע טוב

למעלה