המפגש. "ה"סטייק

cookie13

New member
המפגש. "ה"סטייק

אז הנה זה בא. מה כבר אפשר לכתוב על חומוס-צ'יפס-סלט?? אז אתמול, דקה לפני שהדלתות נפתחות, ישבתי והתענגתי בסניף החדש של "מפגש הסטייק" (שנקר 7 - הרצליה) אין לי כל כך מה לפרט, כי לא יצא לי ממש לטעום מכל מה שהוגש לשולחן כי אני יודעת מה עושה לקיבתי אכילה מופרזת בשעות הלילה המאוחרות. אבל, לא יכולה ולא לשבח את האנטריקוט שהקרניבורית כאן טרפה שם. לא הצלחתי לעזוב אותו! הזמנתי אותו מדיום ריר, הוא הגיע מדוייק. עם הביס הראשון התמוגגתי. הוא ממש נמס בפה. במסע המופלא לאחר הנתח המושלם, ביקרתי ב-NG, יועזר, מיט בר ואחרים, סטייק כמו שטרפתי אתמול - מודה: בכזה עוד לא נתקלתי! התוודות2: פעם ראשונה שלי במוסד הוותיק לא יודעת להשוות לסניף הראשון ומקורי. על עיצוב המקום אני נמנעת מלהגיב. אשמח לשמוע את תגובתכם! הדלתות ייפתחו לקהל היום. תענוג! הודעה מההנהלה: סיגור, לא שכחתי אותך! אל דאגה!

החתולית

New member
מצויין, הבחור חוזר לעבוד באזור

וישמח לשמוע שיש סניף של מפגש הסטייק ליד העבודה, הוא עוד יזלול אנטריקוט כל יום. איך העיצוב במסעדה ?

cookie13

New member
בינינו ורק בינינו?../images/Emo8.gif

ומוותרת על הצניעות בשלב הזה, המסעדה יצאה יפיפיה!!! חלל גדול, תקרה גבוהה, הרבה שחור, האנשים נותנים את הצבע במקום. גם אם המסעדה מלאה עד אפס מקום, המקום לא נראה דחוס ומפוצץ. מקום מעוצב כמו חדר אוכל גדול, בלי תחושה של ה"ביחד" שיש בזוזוברה, למשל. עיצוב בלי גימיקים, ולמרות שנראה פשוט, היתה השקעה ענקית מבחינת מחשבה (ותודה לתאים האפורים שלי) בקיצר, אני שוב אמא גאה!

cookie13

New member
קצת הצחיק אותי...

דפדפתי ב"מטעמים" לחפש בקורות על מסעדה להיום, ונתקלתי בהודעה שהבקורת שלי על המפגש הוסרה "מפקפוק באובייקטיביות" אותי, זה קצת הצחיק, כי סך הכל שיבחתי את הבשר שאכלתי שם והחוסר אובייקטיביות אכן קיימת, במה שנוגע לעיצוב המקום. אם מה שהייתי טועמת שם לא היה לטעמי, או לא טעים אין ספק שהייתי מדווחת! לא לוקחת ללב, אבל זה סתם העלה בי חיוך צהוב כזה...

מאקי

New member
ברוכה הבאה לחבורה.....

יש עוד כמה מאיתנו.. שנחשבים ככה............. ואני בטוחה שהעיצוב.. מוקפד.. ונעים.. שבת שלום מאקי

cookie13

New member
אם כבר...

אז נא להיות אובייקטיבים: העיצוב מדהייייייייייייים!!!!!!! חחח שבת שלום!

מטעמים

New member
למיטב זכרוני

בתלונותיך במייל לגבי בית העסק שבבעלותך, התלוננת על המצב ההפוך.

מטעמים

New member
הסבר

להסרת הקישור לביקורת: לרוב איננו נוהגים להגיב בפורומים, אך במקרה זה מצאתי לנכון להסביר את עמדתנו. יתכן מאוד שהמשפט הבא נכון מאוד: "אם מה שהייתי טועמת שם לא היה לטעמי, או לא טעים אין ספק שהייתי מדווחת!" אבל עצם השתתפותך בארוחה כשהמסעדה טרם נפתחה לקהל הרחב. ועצם זה שציינת "והחוסר אובייקטיביות אכן קיימת, במה שנוגע לעיצוב המקום". מעלות אצלנו ספק לגבי הביקורת. אנו עושים הכל כדי למנוע ספק באובייקטיביות הביקורות שמוצגות במערכת חיפוש הביקורות של מטעמים. אני מניחה שגם כשאת סורקת לביקורות במערכת, תעדיפי לראות ביקורות שלא יעלו בך ספקות לגבי אמינותן. RotemAR

cookie13

New member
זה בסדר גמור!!!

וכמו שאמרתי - אין בי כעס! והכי כייף לגלות שאתם אכן אובייקטיבים כך יירבו! תודה על התגובה, קוקי

מאקי

New member
רותם אז צודקת... כשאת מסבירה

זה עושה הגיון מה שאמרת. ונכון לא הייתי רוצה לחשוב שהבקורת מוטעת ומוטה בשל חוסר אוביקטיביות תודה על ההארה. מאקי

ננה f

New member
אם כבר בנושא הזה, ולדעתי מגיע אייטם

נפרד על הנושא הזה בכלל. מערכת על הדרך היא בעיני אחת המופלאות שקיימות ויחידה בענייני קיבוץ ביקורות, לפי פילוח, איזור התמחות וכו'.ומהמיקבצים שלה ניתן ללמוד המון. היא איננה נותנת לשיקולים אישיים או אחרים, מכל סוג אחר, להטות את האובייקטיביות שבה. ואת זה אני אומרת בגוף ראשון ומידיעה אישית. במקרה של ספק, הביקורת מוסרת, ובצדק. גם הפרמטרים בדרך כלל הגיוניים ומקובלים עלי, בלי משוא פנים, בלי הנחות למקורבי מטעם, בלי עבודת יח"צנות פירסום או כל שבב של חוסר אובייקטיביות. גם אם היה לי ספק, הייתי מעדיפה ביקורת אחת פחות מאשר שישתרבבו ביקורות מטעם. ישר כוח רותם. אני נעזרת באתר בלי הרף, ואני בטוחה שאני לא היחידה. ננה

מאקי

New member
ננה

המערכת הזאת אכן מצוינת אבל אני בקשתי שיסירו כל מה שנכתב בניק שלי. משני טעמים (לשון נופל על לשון) אינני כותבת לא אצלם ולא עבורם. אני כותבת איפה כמה ולמה לפי רצוני והטעם השני היא הטלת הספק בכתיבה שלי הינה עילה ללשון הרע. אין לי שום ענין או אינטרס כזה או אחר במסעדה זו או אחרת מהטעם הפשוט.. אם זה טוב אז יופי ואם לא אז גם לא..... שבת שלום מאקי.

מאקי

New member
זהו שלא...

ממש לא הם מתיפיים בכל מיני אמירות מחר אבקש מעו"ד שלי לפעול בענינם יכול להיות מעניין כיצד אם כותבים שההודעה שלי איננה אוביקטיבית......זה נכתב כתגובה למאקי אחרת לו לי אז כיצד זה מתיישב עם ....אין בהודעת המערכת כל רמיזה לגבי הכותב/ת, אלא העלאת ספק לגבי תוכן הההודעה הספציפית. דבר שאינו סותר את לשון החוק הישראלי. זאת אומרת שההודעות שלי לא נכתבות על ידי.... אלא עי ישות אחרת שהיא היא ... לא אוביקטיבית.. וזה לא לשון הרע... חבל.. באמת חבל... אבל יש עוד לפחות 3 כותבים שאני מכירה שהפנו את תשומת ליבי לענין ההארה וההערה.

מרתק, שאלה עקרונית מעניינת

לדעתי, אין שום עילה לתביעה שעל כן ניתן לתבוע כל ביקורת וכל מנוע חיפוש ובמקרה הזה אין ספק כי מה שנכתב מעיד על היכרות מוקדמת שלך עם בעלי המקום ותומך בטענת פורום מטעמים על "בספק באוביקטיביות". ככלל עיסוקך המבורך במסחר בתחום, מונע ממך לכתוב באוביקטיביות בשל היכרות מסחריתה מעמיקה עם רבים בתעשייה ותמיד עלולה לעלות השאלה של ניגוד אינטרסים. נשמח לשמוע מעקב על העניין. שתהיה שנה נפלאה וטובה לכולם

Marie Claire

New member
מאקי

איך מבקשים להסיר? גם אני רוצה לבקש ממערכת מטעמים להוריד את מה שכתבתי. אינני כותבת במערכת הפורומים שלהם ולא היתה לי שום כוונה, שיגיע לשם. כל מה שכתבתי היה לעיניו של פורום זה בלבד. לא מתאים לחלוטין.

מאקי

New member
בקישור שם ניתן לפנות

ואני פניתי יש בעצם קישורםן העלאת כמות הפעמים שהניק עולה במנועי החיפוש.. מגדיל לפחות בכפול... לצורך הענין. ויש פה איזשהי בעיתיות. מעבר לכך יש בעיה שהם מרמזים על שמי הטוב... ומיחסים לי קבלת שוחד שלמונים או כל טובת הנאה בתמורה לכתיבתי. היות וכך אני רואה בכך משתי הסיבות טעם לפגם ועכשיו תוסיפי את השלישית.. אשמח לשלוח לך למייל את ההתכתבות שלי איתם היום. עו"ד שלי ישמח לשרת גם אותך..... או שבכלל אפשר ליצור פה משהו תקדימי. שלך מאקי שאוהבת לכתוב איפה שבא לה וזהו.

למעלה