המפגשששש!!!

../images/Emo47.gifשמחה שכולן נהנו ^^

בעע לא נראה לי שאני אבוא למפגש הבא או לשאר המפגשים >< אני מרגישה ילדה קטנה (מכוערת שמנה) ומטומטממת ><

FOBgirl

New member
די, את לא../images/Emo23.gif

תבואי למפגש הבא

../images/Emo47.gif אבל אני מרגישה קטנה נו ><

כולכן גדולות כזה ורק אני בת 11 ;; ואני מרגישה מטומטמת תודה בכל אופן

היה ממש חמוד!

הגעתי כולי בהיסטריה לפספס את נועה וקארין
,אבל בסוף מצאתי את נועה והלכנו לקניון לפגוש את קארין ששונאת את כולם,אז היא לא באמת מהפורום. הגענו וקפצתי על גפן
שהיא חבודה וגבוהה,וחיבקתי את כולם, וספיר ניסתה שנשחק הרוצח >< היה מוזר אוי,דנה. הא דנה ויעל
אתן לא ממש דומות,אבל יש לכם סוכריה על מקל וחולצה שחורה ומשקפיים
. ואני ואופיר\שפרה
עשינו טלנובלה,נקרעתי. וקארין זרקה על כולם ביסלי!זה לא אני! ותמי ואביטל אתן חמודות. והלכנו לאיזה חנות של קוסמטיקה ליד לאונרדו,והיו זיופים מצחיקים של בשמים,[במקום גלואו גרואו של ג'יי.אסאס במקום של ג'יי.לו] ואז רצנו את הכביש בחזרה,ושוטר אחד אמר לנו לסדר את האזור כי זה נראה כמו דיר חזירים,אז סידרנו. טוב אני צריכה לסיים,אז היה ממש נחמד,ואני אוהבת את כולכן!

lady blak

New member
שמחה שנהנתם:((,הכל היה מוכן....

וכלכך רציתי לבוא... הכנתי כבר בגדים,קניתי חטיפים,אניוסבתא אפינו עוגה כזאת טעימה עם המלצות^^ ואז סבתא נזכרה שיש לה תור לאיזשהו רופא
ואמרה שאני אלך לבד עם בתדודהשלי [י גמהיא ישנה כאן עד יומשלישי]ואז אימא דפקה הכללללללללללללללללללללללללללל,היא התקשרה לראות מה קורה,מה נשמע ולהודיע שאני כנרהא ישנה פה עד יומשלישי[כי ביומרארשון אנחנו הולכים למימדיון או שאיכשלאקורימלו]וסבתא בשיא חוכמתה אמרה שאני ובתדודהשלי הולכות למפגשפיקניק ואימא לא מרששששששששששששששששהההההה|סדגש וכך אימא דפקה הכול
(((((((((( הא,וכן פעם הבאה שאתם מפרסמות תמונות תגידו מי מצולמת...,אני לא הכי מזהה

היה כיף../images/Emo211.gif

ועשינו מין חבורה קטנה ומובחרת של מופרעות: אופיר, בלונדיש, מעיין וקצת שי. אה, ואני
ואופיר רצתה לצרף פאקצות בנות שלוש לפורוםXD מה עם הטלנובלה?

מי הבנות בתמונה 3?~?~?!?!?

למה אין י משוג מי הן.. ומי זה מעיין? אני כל כך לא קשורה פתאום חח.. היא פשוט נרוא מוכרת לי (מעיין) ואל לא מעיין שאני מכירה.. רשום בתמונה 6 הבלונדה בחרה של מעיין?! שוו.. חח נו הילדה עם השער הכהה יורתבתמונות 6 ו-7 מה הכינוי שלה? חח..איוו חפירהההה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבתמונה 3

בצד ימין זו תמר זברה נוחרת, בצד שמאל זו דפי sillyputty [נכון?
] בתמונה 6 ו7 עם השיער הכהה זו דפי גם. בתמונה 7 הבלונדינית זו הדר חברה של מעיין. ומעיין זו מעיין! נונו, broken winges. D:

Karin917

New member
מעיין הביאה את חברה שלה[הבלונדה]

ועם השיער הכהה זאת תמר.

אני כל כך לא קשורה לפורום הזה

לא מכירה אפחת יותר.. כל כך הרבה חדשות.. מישהי בכלל זוכרת אותי?< יודעת איך קוראים לי חח?

../images/Emo47.gifקוראים לה רותם לא? OO'

חה חה חה סתם XD בוודאי שזוכרים אותך
ואת מוזמנת להיות פה שוב ^.^

sillyputty

New member
ממ..../images/Emo69.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

המכוערת בשלוש שש ושבע? המפ. באיזה הקשר את שואלת
..? זאת אני, ובכלל לא רציתי שיפרסמו את התמונות שלי
[ומנדנדת לספיר שתימחוק אותן..]
...

למעלה