המפגשששש!!!

broken winges

New member
נמנמנ

ממ אני ואופיר פה כותבות לכן,יחד ^^ :](לא האמת היא שאני-מעיין מקלידה אבל אופירכוסיט גם פה:]]]]]]]]]]) וול...מה נאמר?:] היה כיף,אבל זה לא מה שהיה פעם. מעיין: אני מצטערת על זה שהבהלתי את רובכן,אני בטוחה שבאמת חשבתן שיש לי בעיות אבלאבל זה רק כי אני צריכה להוציא אגרסיות ו..ו..ו..אמממ אניאני היפרית לפעמים אז אה..כן סליחה וזה XD היה כיף אבל לא דיברתי עם כמעט אף אחת מכן ואין לי מושג למה והתפרקנו מהר מדי. אבל אופירכוסיט ישנה אצלי וזה בהחלט שיפר לי את המצברוח :]אני רק יכולה להגיד שהיו חסרות לי הרבה כוסיוט שם. אופיר-לא-כוסיט-שמעיין-חונקת-אותה-על-כך-שהיא-מדברת-שטויות: היה כיף^0^. אמ...קצת מאכזב שבאו כל כך מעט בנות, וואי אני חייבת לציין שכולן ממש ממש םחדו ממנXD חוץ מזה שאתמול חפרתי בצ'אט על סקס-מיזמוזים-נשיקות-בנים-חצ'קונים-מחזור-סקסאפיל..וכאלה. ממש פחדתן ממני;; ממש התחרפני בשלב מסויים..בעצם, בכל שלה אפשריXD אניוואי, התפזרנו בשלב מאוד מוקדם...דנה ויעל פחדתן ממני ואל התמזמזתם איתי;[. אני באה לישון אצל מעיין עד יום ראשוןDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: :] "איכ יש לך עצמות, איכ זה עצמתי כזה" XD מעיין מפגינה שנינות. רוב הזמן הייתי עם מעיין והדר, והיה כייף^^, וגם עם זוהר ושיXD ועשינו טלנובלה! גאדמ, כל כך התחרפנתי
ואז שמתי שטרות כסף במחשוף[שאיןלי] ומתוך החצאית ועשיתי תמונות זנותיות במיוחדXD ואז נמרחתי וליקקתי את שי! הא!>><< אניוואי>< מעיין=> אני אוהבת אותך הכי שיש, יו דה באסט^^..אממ בעצם את פהXD 33333333> ויהי אני כזאת אימו שוחה, עשיתילבאימו!!
זוהר=> את ממש חמודהD: ויש לך עור חלקXD הביאי לי אותו
. והיי, אני לא מיוחדת, אני מוזרה[: שי=> הרגת אותי לגמריXD "את חושבת שאני כזאת? הא? זה מה שאת חושבת עלי? שאני כזאת?" היה ממש כיף איתך ועם זוהר^^` דנה=> את לא אנסת אותי.דנהרע.דנהשונאאותי;;.אניאוהבתדנה. דנה כוסון!O: יעל=> את ודנה ממש דומות!
ואת כוסיטD: וגמאתשונאתאותי.
תאמי=> את כזאת מתוקה^^ וגםאחותךD: וממש אהבתי את החולצה שלך
, וחבל, רציתי להיות איתך יותר..רציתי להיות עם כולן יותר..בשלב מסויים כולן פשוט הלכו
נועה=> את ממש חמודה, כמו תמידD: ולא הבאת את הציורים שלך, הם חסרו לי>< סאפיר=> את שונאת אותי, המ, הייתה לך חולצה ממש חמודה, ואת כוסיט. לאב3> תמר=> את ממש חמודה^^^ חבל שהלכת מהר, את נראית ממש נחמדה[[:. למרות שאת נוראנורא מפחדת ממניXD קארין[ה]=> קארין שונאת אותי, אבל קארין חמודה עם ציפורניים מאגניבותXP והילדה שפחדה ממני ממש. והסתכלה עלי בפרצופים של-"ילדה, את שרמוטה, ואת מוזרהOo". אני לא באמת שרמוטה, אני סתם מתלהבת. אבל אנ באמת מוזרה. XP

../images/Emo97.gifבאמת הפסדתי המון ;;;;;;

ממ.. אני לא פחדתי ממך
אני רק חשבתי שאת נורא מוזרה D: מתי המפגש הבא? היה כיף נורא! באמת ! D: (ואני עוד הפסדתי את החלק המענין ;;) בואו נתחיל לתכנן אותו כבר מעכשיו! למה? כי החלטתי! ישכם בעיות? הא? הא?11??#?@?@

broken winges

New member
אני(מעיין) אשמה הדבקתי את

אופירכוסיט בסניליות שלי ווווו. היא דווקא אמרה לי שגפן את נראית סקסית וחושנית והיה לך בגדימים יפימים שכאלו ורוית היא גם אמרה שאת היית חמודה אבל לא דיברת איתה(וגם איתי) ממש וגםגםגם לא אמרת לי שלום למרות שכאילו זה לא אשמתך ווו אני נוראנורא מצטערת ;;;; לא התכוונתי לגרום לזה ואופירכוסיט באמת לא רצתה לקפח אתכן :[. תרביצו לי

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלא נורא ../images/Emo3.gif

מעיין, מפגש הבא אני אקפוץ עלייך ואגיד לך שלום הרבההרבה פעמים, כי זו הייתה גם קצת אשמתי
|מתה| ואופיר אני דיברתי איתך
את פשוט ברחת
סתם נו. אבל מפגש הבא אני אציק לשתיכן. הרבהרבה D:

kitty5maayan

New member
]:

ידעתי...אמרתי לך (מעיינה) שאני ממש לא קשורה...]: אפילו אתן (מעיינה ואופירכוסיט) לא זוכרות אותי...טוב אולי קצת זוכרות אותי אבל זהו...אני מקופחת (או איך שלא רושמים את זה) יו נוו הוו...

broken winges

New member
סתומה שלי ^^

חשבתי שאת לא תדעי איך להכנס לשרשור וחוץ מזה אנחנו פוגשות אותך,מה אנחנו צריכות לכתוב לך?את היית שם,אנחנו היינו שם,אנחנו מכירות מלפני את יודעת כבר מה אנחנו חושבות עלייך ^^ :]

broken winges

New member
אני(מעיין) אשמה הדבקתי את

אופירכוסיט בסניליות שלי ווווו. היא דווקא אמרה לי שגפן את נראית סקסית וחושנית והיה לך בגדימים יפימים שכאלו ורוית היא גם אמרה שאת היית חמודה אבל לא דיברת איתה(וגם איתי) ממש וגםגםגם לא אמרת לי שלום למרות שכאילו זה לא אשמתך ווו אני נוראנורא מצטערת ;;;; לא התכוונתי לגרום לזה ואופירכוסיט באמת לא רצתה לקפח אתכן :[. אופיר: אני ממשמממש מצטערת;; באמת שאתן חושניותסקסיותשלאאנסתי. סורי אני זונה וראויה למות;; שוטמי?

sillyputty

New member
אה? ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

את לא כל כך מפחידה:p את סתם ניראת כזאת>< אבל את בהחלט מאוד מוזרה;;...

broken winges

New member
מדובר עליי,עליה או על שתינו?XDDDD

אופיר: אממ..תודה
? תנסו להיות יותר פתוחות.

FOBgirl

New member
הווו אופיררר../images/Emo23.gif

לא התמזמזתי עמך כי לא היה זמן
את ככ חמודה, דאמט.>< וכוסיט. כמו שדמיינתי וראיתי
ואני לא שונאת אותך, בכללבכללבכלל לא! אני אוהבת אותך יותר
ואני לא כוסון, את כוסון33> כוסון שאווה כזה. ^-^ אני ויעל מזה דומות
"יש לשתיכן חולצה שחורה.. המ... ומשקפיים! והמ... סוכריה על מקל!!!" אני לא אשכח את זה
לא פחדתי ממך!!!
פשוט, המפגש היה מוזר כזה.. ולא היינו מגובשות ככ, כל אחת הלכה לכיוון אחר עד שפשוט הלכתי עם יעל ועם רוית לטייל><[בגלל ההתקדמות ה5 מטר ל10 דקות XDD] מעיין את ככ מוכשרת*-* ואופיר, את כוסיט. וגם מעיין. וזהר חמודהX3

את תמותי../images/Emo11.gif../images/Emo211.gif

"תנחשו בת כמה אני." "13." "12." "12 וחצי." "נכון, שתיים עשרה וחצי." "לא נכון, את בת שלוש עשרה." "לא, אני בת שתיים עשרה וחצי." "אבל יש לך ציצי
" לא נורא אופיר, גמאלך יהיה ציצי
הו, ואת תמותי, כי אני לא חמודה

למעלה