נמנמנ
ממ אני ואופיר פה כותבות לכן,יחד ^^ :](לא האמת היא שאני-מעיין מקלידה אבל אופירכוסיט גם פה:]]]]]]]]]]) וול...מה נאמר?:] היה כיף,אבל זה לא מה שהיה פעם. מעיין: אני מצטערת על זה שהבהלתי את רובכן,אני בטוחה שבאמת חשבתן שיש לי בעיות אבלאבל זה רק כי אני צריכה להוציא אגרסיות ו..ו..ו..אמממ אניאני היפרית לפעמים אז אה..כן סליחה וזה XD היה כיף אבל לא דיברתי עם כמעט אף אחת מכן ואין לי מושג למה והתפרקנו מהר מדי. אבל אופירכוסיט ישנה אצלי וזה בהחלט שיפר לי את המצברוח :]אני רק יכולה להגיד שהיו חסרות לי הרבה כוסיוט שם. אופיר-לא-כוסיט-שמעיין-חונקת-אותה-על-כך-שהיא-מדברת-שטויות: היה כיף^0^. אמ...קצת מאכזב שבאו כל כך מעט בנות, וואי אני חייבת לציין שכולן ממש ממש םחדו ממנXD חוץ מזה שאתמול חפרתי בצ'אט על סקס-מיזמוזים-נשיקות-בנים-חצ'קונים-מחזור-סקסאפיל..וכאלה. ממש פחדתן ממני;; ממש התחרפני בשלב מסויים..בעצם, בכל שלה אפשריXD אניוואי, התפזרנו בשלב מאוד מוקדם...דנה ויעל פחדתן ממני ואל התמזמזתם איתי;[. אני באה לישון אצל מעיין עד יום ראשוןDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: :] "איכ יש לך עצמות, איכ זה עצמתי כזה" XD מעיין מפגינה שנינות. רוב הזמן הייתי עם מעיין והדר, והיה כייף^^, וגם עם זוהר ושיXD ועשינו טלנובלה! גאדמ, כל כך התחרפנתי
ואז שמתי שטרות כסף במחשוף[שאיןלי] ומתוך החצאית ועשיתי תמונות זנותיות במיוחדXD ואז נמרחתי וליקקתי את שי! הא!>><< אניוואי>< מעיין=> אני אוהבת אותך הכי שיש, יו דה באסט^^..אממ בעצם את פהXD 33333333> ויהי אני כזאת אימו שוחה, עשיתילבאימו!!
זוהר=> את ממש חמודהD: ויש לך עור חלקXD הביאי לי אותו
. והיי, אני לא מיוחדת, אני מוזרה[: שי=> הרגת אותי לגמריXD "את חושבת שאני כזאת? הא? זה מה שאת חושבת עלי? שאני כזאת?" היה ממש כיף איתך ועם זוהר^^` דנה=> את לא אנסת אותי.דנהרע.דנהשונאאותי;;.אניאוהבתדנה. דנה כוסון!O: יעל=> את ודנה ממש דומות!
ואת כוסיטD: וגמאתשונאתאותי.
תאמי=> את כזאת מתוקה^^ וגםאחותךD: וממש אהבתי את החולצה שלך
, וחבל, רציתי להיות איתך יותר..רציתי להיות עם כולן יותר..בשלב מסויים כולן פשוט הלכו
נועה=> את ממש חמודה, כמו תמידD: ולא הבאת את הציורים שלך, הם חסרו לי>< סאפיר=> את שונאת אותי, המ, הייתה לך חולצה ממש חמודה, ואת כוסיט. לאב3> תמר=> את ממש חמודה^^^ חבל שהלכת מהר, את נראית ממש נחמדה[[:. למרות שאת נוראנורא מפחדת ממניXD קארין[ה]=> קארין שונאת אותי, אבל קארין חמודה עם ציפורניים מאגניבותXP והילדה שפחדה ממני ממש. והסתכלה עלי בפרצופים של-"ילדה, את שרמוטה, ואת מוזרהOo". אני לא באמת שרמוטה, אני סתם מתלהבת. אבל אנ באמת מוזרה. XP