המערכון החביב עליך?

AnnabeI Lee

New member
יש שניים ../images/Emo13.gif

Self Defense Class: "When you're walking home tonight and some great homicidal maniac comes after you with a bunch of loganberries, don't come crying to me!" וגם International Philosophy. "Hegel is arguing that the reality is merely an a priori adjunct of non-naturalistic ethics, Kant via the categorical imperative is holding that ontologically it exists only in the imagination, and Marx is claiming it was offside."

chatenoire

New member
שלי

הגנה עצמית מפני פירות טריים, הפינגוין על הטלויזיה (שהכרתי מקובץ סאונד ואני לא בטוחה שאי פעם באמת ראיתי אותו) והמשרד להליכות מטופשות. ...אבל זה רק בגלל שאלה השלושה שאני מצליחה לחשוב עליהם עכשיו.

Skyller

New member
כן, הגנה מפני פירות...

ואיך יכול להיות שבכל השרשור הארוך הזה לא הזכירו את התוכי המת אפילו פעם אחת??? הוא גם מעולה. והחייזרים שהופכים את כל האנגלים לסקוטים (הרעיון ממש שופך מצחוק, הפרק לא הכי הכי). אגב, מישהו שמע על תוכנית בשם A bit of Fry and Laurie?? אני קוראת לזה "מונטי פיית'ון למתחילים", קצת יותר קל להבנה. גם כן סדרת מערכונים עם שניים שמשחקים את כל הדמויות וגם כתבו את כל הדבר- סטיבן פריי (ו' לונדטה, גוספורד פארק...) ויו לאורי (דוקטור האוס הנפלא). פשוט מעולה...

dafnaleh

New member
הזכירו איפשהו את מערכון התוכי המת

אולי דווקא בשרשור ההיכרות. אני מסכימה איתך בקשר לפרק של החייזרים שהופכים את האנגלים לסקוטים- בהתחלה זה היה נורא מצחיק, אחר כך זה כבר נהיה מייגע. גם אני אהבתי מאוד את פריי ולורי, אחרי שאת וניצן השכלתן להמליץ עליהם עוד בקומונה. אז תודה, וזה.

חופשי פריי ולורי

הם גדולים. פחות פרועים ממונטי פייתון אבל חמודים נורא. הנה לינק לטקסטים: http://www.geocities.com/mmemym/

Skyller

New member
יש מערכון בפריי ולורי

אחד האהובים עלי, אבל אני לא זוכרת לצערי אפילו מאיזה עונה הוא. הוא בצורת אופרת סבון אוסטרלית, והם זוג שכנים חברים חביבים. ואז לבסוף אחד מהם אומר משהו בסגנון "אתה חייב לדעת שבמשך שבועיים לי ולך יש רומן." "מה?? מאחורי הגב שלי? אם אנחנו כבר שוכבים הייתי מעריך את זה אם היית אומר לי את זה בפרצוף!" "אני מצטער, אבל הייתי כל כך פגוע ואתה היית שם בשבילי כשגיליתי ש_____ הוא לא האבא האמיתי שלי." "הוא לא? אז מי כן האבא שלך?" "אני." "אז זה אומר..." "כן. אני האבא של הסבא של הדוד של הסבתא של השכן שלי." (קצת מזכיר את ספייסבולס, לא?) "אני לא מאמין!! אז מי אני?" ואז יש פאנץ' ליין שפספסתי את מה שהם אמרו...

spurilla

New member
הנה גרסא של סאות' פארק למערכון

http://www.youtube.com/watch?v=DJtPOrH8ju0

Number 9

New member
או יש כמה... ../images/Emo3.gif

I will not buy this record the lumberjack song bigus dickus כחלק מלייף אוף בריאן the funniest joke on earth או איך שלא קוראים לזה ministry of silly walks the Spanish inquisition dead parrot sketch spam spam spam כל החלק הראשון במשמעות החיים (לידה)

nova

New member
כמובן How not to be seen

וכל הפרק ההזוי של הקרקס המעופף שמתרחש בכלבו, עם הסיומים האלטרנטיביים.

nova

New member
ואיך אפשר לשכוח את הפרוטקשן לצבא.. ../images/Emo13.gif

יש שני מערכונים שתמיד יקרעו אותי מצחוק

Comedy Lecture ו- The Last Supper, מערכונים אדירים

למעלה