המערכון החביב עליך?

Winter Sun

New member
The Llama מצחיק אותי נורא,

בעיקר ג'ון קליז. ויש גם את ההוא עם המדענים הצרפתיים שמסבירים על הכבשה.

RedShibby

New member
המממממממממממממם...

אני לא יודע אם זה נחשב מערכון אבל "יו אינגליש קננננניגטס" והקוצר הקודר..... נ.ב. ידעתם כמה כשה בימים אלה להשיג את הגביע הקדוש?!

Wakamusha

New member
אהאהאה!! הרגת אותי עם הקניגטס האלה

לקח לי רבע שעה להחלים מהקטע הזה. אוך, הקטע הם הטירה היה מטורף. אגב, אני רק מדמיין - או שכשהוא אמר לחברים שלו "I told him we already got one" הוא אמר את זה במבטא אנגלי וזה כאילו סתם בריטי שבא לו לעשות צחוקים מארתור?

Wakamusha

New member
אבל, אתה לא חושב

שהI told היה בריטי? היה לזה מרקם כזה של I tow-ld ולא צרפתי במיוחד. אולי אני סתם נלחם על נואנסים.

חושב? אני??!? איך אתה מעז!?!

לא, הקשבתי בעיון וזה נסיון די מוצלח של קליז (האנגלי, כזכור, אז להיות סלחניים כלפיו) להישמע צרפתי ככל האפשר.

Wakamusha

New member
דמיט, כמעט חשפתי קנוניה

כפי ש"the bishop" <זוכר את המערכון הזה?> אמר : We was too late!

המשרד לרישום הליכות משונות, והאמת,

אני הכי אוהב את הסרט 'ברזיל' של מונטי פייתון. אני הרי אמור להיות טיפוס מלאנכולי.

Drorchiklil

New member
מיכאלאנג'לו והאפיפיור.

ראיון עבודה מגוחך, האינקוויזיציה.

goooodniiight a-ding-ding-ding-ding ../images/Emo6.gif

הוא אומר גוד נייט, נכון?

dafnaleh

New member
קשה להחליט,

ובהחלט יתכן שיש יותר מאחד, אבל אחד הגדולים היה 'the ministry of putting things on top of other things'.

יש שניים

הכי טרוולי זה באמת האפיריור ומיכלאנג'לו והשני שאני לא זוכרת את שמו הוא עם האיש מגיע לטירה וכל הזמן קורות לו תאונות והוא מבקש סליחה סליחה עד שהוא בורח מהבית והבית מתפרק

תודה

אחד המערכונים שאני הכי מזדהה איתו מי שמכיר אותי יודע שדברים נופלים מתהפכים אצלי בידיים אפילו החתולים שלי סובלים מזה לפעמים

למעלה