המערכון החביב עליך?

chatenoire

New member
המערכון החביב עליך?

אמנם נזרקו כמה מערכונים פייבוריטיים בשרשור ההתפקדות, אבל בשביל לעשות את זה יותר מסודר וכדי שנוכל להזכיר אחד לשני מערכונים מבריקים שאולי קצת שכחנו, מה המערכון החביב עליכם?

Wakamusha

New member
טוב, כפי שאמרתי כבר באשכול נפרד

It's the arts או המערכון של יוהן גמבולפוטי , MPFC - פרק 6

Number 9

New member
אחד הטובים!

http://www.youtube.com/watch?v=u5hJWBow2HU
- תוכן גרפי קשה ב-00:53

Winter Sun

New member
אוי,זה אדיר.D:

ויש גם את הקטע אחר כך עם שני הצרפתיים שמסבירים על כבשים מעופפות.

Wakamusha

New member
אוי, אתה חייב למצוא איזה דרך לשחזר

את הקטע שג'ון קליז עשה אחרי זה עם הצרפתים שמסבירים איפה הבגאז' בתוך הכבשה le baggage... le baggage.. !DE LE BAGGAGE השתנתי מצחוק בקטע הזה

ממש אהבתי את...

המערכון עם מיכאלנג'לו והאפיפיור. וגם את ה-Resturant Sketch.. אני פשוט נשפכת על הרצפה כל פעם שג'ון קליז מתחיל להתחרפן

I want to buy an argument

עם שורת המחץ: "אתה רוצה להתלונן?! תסתכל על הנעליים האלה" וגם: הבדיחה המצחיקה ביותר בעולם ו... "I'm not dead yet" עם כל הוריאציות

Wakamusha

New member
אני יותר אהבתי את

I am no longer infected ו Drop your pants, sir william, I cannot wait until lunchtime

lernery

New member
../images/Emo106.gif The Argument Clinic

בלי ספק, המערכון הגאוני והחכם ביותר שנכתב אי פעם בידי בני אדם. 6 דקות של גאונות מזוקקת.

gaspode

New member
הפרק! - מסע האופניים, מערכון אחד ארוך ארוך...

- פוערת פה ומזילה ריר, סטייל הומר סימפסון -

Wakamusha

New member
אוי, זה היה כל כך כל כך הזוי

כל הפרק עסק בדרכים חכמות להמנע מהריסתם של סנדויצ'ים בזמן נפילה מאופניים! והכל היה בסגנון של " מאי 25 , נפלתי בX"

טרוי

New member
זה אחד הפרקים האהובים עליי

באמת גם בגלל המבנה המיוחד, קצת כמו הקונספט של 'הגביע הקדוש', של מערכונים שלכאורה קשורים בקו עלילה שמחבר ביניהם. יותר אהבתי את החצי השני, כשהעלילה ממש אחידה (יחסית...) זה הופך להיות כמעט סרט אקשן, (ספויילר?) עם מבצע בריחה נועז מהכלא! יש שם גם איזה שיר, שאחר כך נתקע לי בראש: "i'm just a jack in a box"... מישהו חיפש את השיר הזה אחרי הפרק?

Wakamusha

New member
מה.מה.מה...? איזה שיר?

אני זוכר את כל המערכון עד לנקודה שבה הוא נוסע במכונית עם הבחור ההוא שמצא דרך למנוע מסנדויצי'ים מלהתפרק <אחרי שהוא ברח מהכלא הרוסי> - אבל אני לא זוכר שיר :-<

טרוי

New member
הם אומרים שזה של קלודה רוג'רס

אם אני לא טועה... אני זוכר את אריק איידל שר את זה במבטא מוזר. בהחלט אחד מרגעי השיא של הפרק.

למעלה