אני הייתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה - פצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההה - !!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי מהתחלה : השבט - אין מה לומר!!!! חימום הכי יפה שראיתי!!! מתוקה! איזה יפה כוסית ומה לא!!! שפכה עליי מים! ואיזה קול יש לה!!!!!!!!! ואו!!!!! וכמה שזה נשמע דפוק - מתוקה היא ממש מתוקה!!!! היא חמודה לאללה! האורחים - קוואמי, מוקי, סאב, הצל, צ´ולו, קוטג´, השבט, סוניק ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד! היו ממש ממש ממש ממש טובים!!!! איזה הופעה!!!!! מומי לוי - וווווואוווווווו איזה הופעה הוא דפק!!!!!! הוא כ"כ התרגש שהוא שכח את המלים!!! אין מלים בפי על ההופעה הזאת!!! הכי טובה שהייתי בה עד עכשיו!!!! עכשיו בקשר למסיבה עצמה - אוקיי הסטים של בייבי ועמי וניר ועוד אחד שהיה שם נראה לי, היו ממש טובים!!!!! ואיך שבייבי יודע להקפיץ!!!!! על החום אין מה לומר! שמתוקה שפכה עליי מים זה היה מתנה! מים קרים!!! היה כ"כ חם שאנשים חיכו כבר עד שייפתחו את הדלתות.... אני מקווה שלא יהיה את זה בעתיד! מה עוד לומר ? אוקיי אם מישהו ראה אותי : באגיס סאות´פול כחולות, חולצה של קנבלו שכתוב עליה LOS ANGLES שהיא בצבעים אפור שחור אדום (מלמעלה למטה - לפי הסדר) ונעליים NIKE SHOX לבנות..... אם מישהו ראה אז זה אני!!! אהה וכן - בלונדיני/שטני עם קוצים.... אממממממ שיידי וג´ובי היה ממש נחמד לראות אותכם!!!!!!!!!!!!! וגם אותכם מונלייט ואיי אם!!!!!!!!!!!!! ו.....מממממממ זהו נראה לי...... אם מישהו ראה אז שייתן תגובות!!! אולי ראיתי אותו גם! הייתי גם הרבה זמן בספות בחוץ מרוב החום (רק לקראת הסוף ולפני ההופעה... וגם עברתי שם הרבה).... ורעיון נחמד להוציא את הספות!