מי ייתן ויהיו עוד מסיבות כאלה
מסיבה מדהימה!
תקלוט- סופרים-סט בסדר,קצת מזכיר מסיבות קודמות אבל בעיקרון אין תלונות... בייבי ג´י-הבן אדם תמיד מפתיע אותי בתקלוט שלו..גם הפעם לא התאכזבתי אגב,גם אתם שמתם לב שהיה יותר ישראלי מהרגיל?
הופעות - השבט-ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב! איזה מעולים הם!השיר החדש,דלתות סגורות או משהו אם אני לא טועה, היה פשוט מדהים!כבוד ענק להרכב הענק הזה,ואני מקווה עוד לשמוע מהם הרבה... ועכשיו,הדובדבן שבקצפת,הסחם דה לה סחם-מומי לוי! הבן אדם נתן את הכל..עלה עם שיר ממש טוב שגם היה כתוב בצורה מעולה ומילא את המועדון ברעש..אגב,תודה שהזכרת אותי מומי
. הופעות האורח היו ממש במקום-סוניק שהיה תחליף טוב לנימי עשה את הבית מעולה,צ´ולו עם בית די טוב,יותר משאר הדברים שלו ששמעתי.. סאב והצל עלו עם חי מיום ליום-וכמה שהשיר הזה כבר נטחן-עדיין כיף לי לשמוע אותו כל פעם,בטח שבהופעות... אז ההפתעה הגדולה של הערב,מוקי קוואמי ובייבי בשיר אחד..ההופעה של מוקי בג´י מאוד הפתיעה אותי-עד עכשיו ראיתי אותו קצת כמתנשא האמת-אבל אני לוקח הכל בחזרה..הופעה ממש טובה,אהבתי את שלושת הבתים,במיוחד את של בייבי, שזה הבית הכי טוב ששמעתי ממנו. אופן מייק- כבוד גדול,ענק,עצום-למטרו וראפיד! את ראפיד כבר ראיתי מופיע הרבה,אבל אחרי שפספסתי את דן(מטרו) במסיבה הקודמת,ציפיתי יותר מכל לראות אותו עולה...ולא התאכזבתי...קצת התרגשתי אפילו,לראות את מי שנכנסתי איתו לעסק וכתבתי את השיר הראשון שלי איתו עולה...אתה ענק אחי... מה לא אהבתי אתמול?רק 2 דברים... -החוםםםםםםםםםםםםםםםם! -הקטע שהייתי אמור לעלות באופן מייק,אחרי מטרו וראפיד, ואז פתאום סופרים הודיע שזה יהיה האחרון..פעם ראשונה שהייתי אמור לעלות...מזל נאחס..... אבל בכל מקרה-מסיבה מדהימה!! ממש נהנתי.. נ.ב.-תודה על הסינגל ניר!