המסיבה של אתמול!!!

• פותח הנושא B O
  • פורסם בתאריך

B O

New member
המסיבה של אתמול!!!

מי שהיה בג´ ספוט אתמול שיגיב אנשים הייתה מסיבה ענקית!!! ממש נהנתי...

nela aka NBA

New member
המסיבה אתמול היתה...../images/Emo108.gif

מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!!! דבר ראשון הסטים של כל הדי.ג´ייס היו מעולים...מקפיצים כמו שצריך להיות במסיבה... דבר שני השבט היו פשוט מעולים!!!
ודבר שלישי ואחרון ההופעה של מומי...ההופעה במילה אחת הייתה מעולה,מדהימה ומהממת (אופס 3 מילים).
בקיצור זאת ניראה הייתה המסיבה הכי טובה בזמן האחרון... הכל היה מעולה חוץ מדבר קטן שקצת קצת העיק.. איכות המזגן וכמות האנשים!
אבל חוץ מזה היה אחלה ואני בטוחה שכולם נהנו כמוני!!!!
נלה "אם לא מצאתם דבר שלמענו אתם מוכנים למות,אינכם מתאימים לחיות"

B O

New member
נכון

היה מדהים הדי ג´יים באמת טובים וגם הקטע של מומי לוי ששכח את המילים היה מצחיק אבל הוא אחלה בנאדם ואני מאחל לא הצלחה ושימכור הרבה אני אישית אקנה... והחום היה ממש ממש ממש מעיק אתה צודק אחי וגם הם לא נצמדו בכניסה לרשימות המוקדמות בגלל זה היו כ"F הרבה אנשים...

Da Judge

New member
המסיבה?

למי אכפת מהמסיבה? אני התחשגזתי עם קרח...
"האווווווווו" - מומי וסופרים במשך רוב המסיבה
מסיבה ממש ממש ממש-ממש-ממשממשממשממש פ33ה אנשים!! מי שלא היה (קשה לי להאמין..:) פיספס!! כולם רקדו אחד על הראש של השני... אבל בכל זאת היה סבבה:):) אה סופרים, קבל ח"ח על המסיבה הכי חמה שהייתי בה (ותבין את זה איך שבא לך:) ההופעה של מומי ושות´- אחת ההופעות הכי מעולות שראיתי, רוב השירים פשוט מקסימים... והיה נחמד לראות את סוניק עולה לבמה, אחד האמסים הכי טובים בארץ... רק חבל שלא שומעים ממנו יותר מדי... מיקרופון פתוח- בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... והמבין יבין

ראםJarasMan

New member
חן מופעדי הידוע יותר בכינוי ערפדי

היה פשוט תותח באופן מיק השיר "שבע מטר מעל כולם" היה בנזונה וחוץ מזה באמת אופן מיק חלש מאוד

Da Judge

New member
אני חייב להסכים

חן ויאיר באמת היו תותחים אתמול...

אני לא הייתי תותח!!!

אני הייתי נעל הפה שלי היה יבש שכחתי את המילים ויצאתי אידיוט!!!!!! אני עולה מהים רק אם אני יודע את המילים עד הסוף!!! סופרים בקשר לאופן מייק המיקרופונים פשוט היו גרועים! לא שמעו כלום ממי שעלה...

Hypnotize

New member
מומי לוי......... ../images/Emo99.gif

ההופעה היתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!! נהנתי בטירוף מסיבה הכי טובה מכל מסיבות הקיץ שהיו וסוף סוף היו הרבה אנשים מה שמוסיף מאוד לאווירה...החמה! הדבר היחיד שעצבן אותי זה שלקראת הסוף אני באה לבקש שתיה והבלונדה אומרת אין יותר.... זה בתשלום! מה קרה!??????????? נ.ב: ניר, תודה על מסיבה מצויינת!!!!!!!!!!!!!!!

Sparkie Dee

New member
באמת היה כיף..

זה פעם ראשונה שהייתי בג´י ספוט וממש נהנתי ! ההופעה של מומי הייתה קצרה אבל מצויינת אחת ההופעות הטובות שראיתי ובכלל מומי הוא ע-נ-ק ! גם השבט היו טובים.. המוזיקה מצויינת ! אממ מה עוד... המיקרופון פתוח - לא היה משהו..

RAW

New member
ווווווווווווווואיייי

איזה מסיבה פצצה אחים שלי בסוף לא עליתי בגלל שלא קראתי בשם שלי אמרתי לכם אם תקראו בשם שלי הייתי עולה אבל זה הפסד שלכם בקיצר הייתה מסיבה פצצצצצצצצצצצה

Bruce L

New member
היה מעולה!

בלי קודם כל ובלי חנטרישים המסיבה הייתה מעולה! והמסיבה הייתה מעולה בגלל כולם! וזה כולל את ניר כמובן!@# את מומי שהיה אחלה! והוא מצויין! השבט שכנ"ל היו מעולים! ותודה לאנשים שבאו ועשו לי טוב על הלב שאני רוקד במקום טוב עם אנשים טובים. בהצלחה בהמשך.

Bruce L

New member
אה וכולם לזכור!!!

ערפדי בקרןב יוצא מהמחתרת!!!!!!!!! ;] אוהב אותך אחי.

QuayJin

New member
היה כיף לאללה...

פעם ראשונה שלי בג´י והיה מדהים!!! מומי לוי, השבט, כל השילובים של מומי עם קוואמי, מוקי, סאב, צ´ולו, סוניק כל מי שהיה שם.. באמת היה מדהים!

G MaN aka Satla

New member
מדהימה.

היה שלב בתקלוט שפשוט נהניתי , רקדנו כמו חמורים היה כיף :))) השבט... *גניחה* האאייי... איזה הרכב , איזה הרכב........... כפרה עליהם סבא ג´ון , אוז , גיורא , מטוקה וקספר , מעולים פשוט איזה חידוש קטנטן לגוביינא , ממש יפה!!! אהבתי!!! אוהב אותם גם!!!!! מומי.. וואו , נתן הופעה מדהימה , לפי דעתי ההופעה של מומי והשבט (שתי ההופעה בנפרד אני מתכוון) היו ההופעות הכי טובות שאי-פעם יצא לי לראות בג´י.... האנשים בג´י - היו די הרבה שלא הכרתי אבל רובם היו בסדר. חג שמח כולם

FishBone

New member
היה אחלה

לא ממש אהבתי את מומי לוי... חפיף מוזיקה טובה, היה אחלה שכולם רקדו אחד על השני וגם השתייה חינם הייתה מ-צוינת בגלל החום אנד שיט... קיצר היה טוב

Gershenman

New member
מי ייתן ויהיו עוד מסיבות כאלה

מסיבה מדהימה! תקלוט- סופרים-סט בסדר,קצת מזכיר מסיבות קודמות אבל בעיקרון אין תלונות... בייבי ג´י-הבן אדם תמיד מפתיע אותי בתקלוט שלו..גם הפעם לא התאכזבתי אגב,גם אתם שמתם לב שהיה יותר ישראלי מהרגיל? הופעות - השבט-ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב! איזה מעולים הם!השיר החדש,דלתות סגורות או משהו אם אני לא טועה, היה פשוט מדהים!כבוד ענק להרכב הענק הזה,ואני מקווה עוד לשמוע מהם הרבה... ועכשיו,הדובדבן שבקצפת,הסחם דה לה סחם-מומי לוי! הבן אדם נתן את הכל..עלה עם שיר ממש טוב שגם היה כתוב בצורה מעולה ומילא את המועדון ברעש..אגב,תודה שהזכרת אותי מומי
. הופעות האורח היו ממש במקום-סוניק שהיה תחליף טוב לנימי עשה את הבית מעולה,צ´ולו עם בית די טוב,יותר משאר הדברים שלו ששמעתי.. סאב והצל עלו עם חי מיום ליום-וכמה שהשיר הזה כבר נטחן-עדיין כיף לי לשמוע אותו כל פעם,בטח שבהופעות... אז ההפתעה הגדולה של הערב,מוקי קוואמי ובייבי בשיר אחד..ההופעה של מוקי בג´י מאוד הפתיעה אותי-עד עכשיו ראיתי אותו קצת כמתנשא האמת-אבל אני לוקח הכל בחזרה..הופעה ממש טובה,אהבתי את שלושת הבתים,במיוחד את של בייבי, שזה הבית הכי טוב ששמעתי ממנו. אופן מייק- כבוד גדול,ענק,עצום-למטרו וראפיד! את ראפיד כבר ראיתי מופיע הרבה,אבל אחרי שפספסתי את דן(מטרו) במסיבה הקודמת,ציפיתי יותר מכל לראות אותו עולה...ולא התאכזבתי...קצת התרגשתי אפילו,לראות את מי שנכנסתי איתו לעסק וכתבתי את השיר הראשון שלי איתו עולה...אתה ענק אחי... מה לא אהבתי אתמול?רק 2 דברים... -החוםםםםםםםםםםםםםםםם! -הקטע שהייתי אמור לעלות באופן מייק,אחרי מטרו וראפיד, ואז פתאום סופרים הודיע שזה יהיה האחרון..פעם ראשונה שהייתי אמור לעלות...מזל נאחס..... אבל בכל מקרה-מסיבה מדהימה!! ממש נהנתי.. נ.ב.-תודה על הסינגל ניר!

למעלה