המסיבה של אתמול!!!

• פותח הנושא B O
  • פורסם בתאריך

Gershenman

New member
בקשר לאופן מייק-

שכחתי כמה אנשים- בייבי ואבי-כלא 6 מטר מעל כולם ואחד לשנה הבאה!
-ענק! גם ערפדי ודופ דוג-כל הכבוד!

NeO OsHrAT

New member
אאאאא!!! אני הייתי..... וכולי...

כולי לא מתוקשר עם היפ הופ......! היה יפה , יפה מאוד....... אחלה אווירה שבעולם. יפה. סקובי אושרת.

Mr SuTuL

New member
הייתה מסיבה מצויינת

מה יותר טוב מערימה של אנשים שרוקדים אחד על השני בתוך סאונה עם מוזיקה מצויינת?
ועכשיו ברצינות: היה אחלה של מוזיקה וההופעה של מומי הייתה מצויינת! רק חבל שהיה חם כל כך השתייה חינם באה במקום... אבל למה הבלונדינית ההיא (סופרים הכוונה לעינבר) ביקשה בסוף כסף על השתייה?! מה קרה אמרו חינם זה חינם יש אבטלה בארץ מיתון במשק אין לנו מה למרוח על הלחם את רוצה כסף על שתייה?!

g i l i

New member
גם אני רוצה......./images/Emo7.gif

רק לא אמרתם.. הפגשתם ביניכם אתמול בכלל?

Chocaholic

New member
*מסיבה מטורפת*

אני אפתח ואגיד שההופעות של השבט ושל מומי היו *מדהימות*.. פשוט אין לי מילים... מבחינת *הופעה* זאת אחת הטובות שהייתי בהן! נמשיך ונאמר שלהרגיש כאילו אני בסאונה עם עוד 200 איש הייתה חוויה מאוד מרגשת בשבילי. באמת! הריח של הזיעה ממש עשתה לי את זה. ועכשיו, אני אפרוש בשיא, ואסכם בכמה מילים: מסיבה מדהימה, הדרך הכי טובה לסיים את הקיץ! נ.ב - קרח הלך לישון כמו הומלס על החוף אחר כך והוא נראה כמו גוש חול בזמן מסוים. (סליחה לכל העדים, הייתי חייבת ;o))

RiNaTiT

New member
נכון הוא כזה הומלס...

קרח הזה... כל פעם הוא הורג אותי מצחוק מחדש!!! ויש לו גם יציאות טובות שהוא מסטול...איזה קרוע!!

Da Judge

New member
היי היי!! עד קרח!!

ווף ווף
עדי אחלה גבר שבעולם אנשים, לא ללכלך
אה עדי אחי, אם לא הודיתי לך על... נו, אתה מבין:) אז תודה גבר "את יודעת, בזמנו קרח היה דופק לי פריסטיילים" - אני, לבחורה, בעתיד

RiNaTiT

New member
ללכלך על עדי?! חס וחלילה...

אני מתה עליו, ניראה לך שאני ילכלך עליו.. הוא פשוט קרוע..

BIGO-G

New member
המסיבה אתמול

אולי היא הייתה טובה, אני לא ממש הייתי בפנים, בגלל החום האיום וכמות האנשים. נכנסתי להופעת חימום ולהופעה המרכזית ובשבילי זה הצדיק את הכסף למסיבה. ההופעת חימום הייתה חמודה לאללה, השבט נתנו הרבה מעצמם. ההופעה של מומי: וואו, אחת ההופעות המדהימות, ואיך שיפרו את הסאונד בג´י ספוט, ראו את הפרוייקט (הילד בן 4) של מומי, שמתפרץ מאיש עתיר כישרונות וגאונות מוזיקלית, בלי להרבות במילים(אפשר עד מחר), אני אציין שנורא נהנתי מההופעה ומהאורחים, ומצפה כמו מטורף לדיסק של מומי (תקנו!). ואציין לחיוב את הבתים השמאלנים מאנייקים של מוקי וקוואמי דה לה פוקס. כבוד!!! הביגו

Evil J

New member
אוקיי עכשיו אני

זאת הייתה בין המסיבות שהכי נהנתי בג´י... (ולחשוב שאמא כמעט שכנעה אותי לא ללכת...) קיצר ההופעות היו ממש ממש טובות השבט- אני ממש מתחיל וחשוב שהם ההרכבים בין האהובים עליי ביותר(ובצדק) מומי לוי- אני אישית לא הכרתי את מומי ואת המוסיקה שלו חוץ מבחישגוזים...וממש ממש נהנתי לשמוע אותו אתמול... ההופעות אורח היו מעולות גם כן קוטג´ הביא את הבית שלו מ"גם אם לפעמים" באופן מעולה, סוניק היה טוב כרגיל, סאב והצל ב"חי מיום ליום" היה גם ממש טוב (רק שלא הבנתי למה קוראים לזה "חי מיום ליום 2" כי זה בדיוק אותו דבר רק שבסוף קצת שינו...) והשיר שהכי הכי הפתיע אותי, זה "מעבדות לחירות" שראיתי את בייבי קוואמי ומוקי(!!!!) על הבמה ביחד עם מומי, תכלס לא חשבתי שייצא לי לראות את מוקי אי פעם בג´י ספוט וממש שמחתי... התיקלוט היה ממש טוב... למרות שאני בטוח שפספסתי מלא מלא שירים שאני אוהב בגלל ה"סאונה" שהייתה בפנים ופשוט היו רגעים שלא היה כיף להכנס פנימה! האופן מייק- אני דווקא חושב שהאופן מייק היה ממש ממש חלש, אבל היו כמו טובים כמו בייבי וסטרייק, נאור ודן שהיו ממש טובים, ויכול עוד אבל לא עולים לי לראש כן כן ואני כמו גרשנמן התאכזבתי שלא היה לנו זמן לעלות
אני כל כך הרבה זמן מתכנן לעלות וזאת פעם ראשונה שהיה לי קטע מוכן וטוב יחסית להתחלה... טוב מילא מחר נקנה עוד אבודקדו
להתראות לכם

2PAC4EVER

New member
קוטג´ IZ WACK!!!

יש מישהו שאוהב את קטוג´??? זה לא שריטה זה בקע!
רציני צריך להיות שרוט עמוקות כדי לאהוב את קוטג´- את הקול שלו אני ממש ממש לא אוהב אבל, מילא הביצוע? תרנגולת בגריסת אשפה נשמעת יותר טוב...- אבל ... הליריקס! הליריקס! פאק! בכל ההיפ הופ הישראלי לא הצליחו להתעלות על הליריקס האלו "בעצמי השתניתי , להתפנק להתנייק איתך לרקוד בדיסקוטק ולהכין לך ספגטי" COME´ONNNNNN!??? "אני תמים אני, אני זכאי אני, אנ´לא בתכוון ולא זוכר תאריכים אני" שזה אומר????????ממה?????? "עובר תהליכים שנמשכין ןנמשכים ובנוסף אנ´לא שולט בצרכים!!" WHAT THE FUCK?????? מה הוא חשב כשהוא כתב את זה???-

Prototype

New member
מומי לוי

אוקיי נתחיל בהופעת החימום - השבט פשוט מעולים, הרכב כישרוני מאוד ומגוון שמוכיח (לפחות לדעתי) שהוא הטוב ביותר בארץ. עכשיו, ההופעה של מומי הייתה מעולה, האיש פשוט מוכשר בטירוף שירים מאוד יפים מושקעים מכל היבט, קצת שוני מהמוזיקה השחורה שהייתה בארץ עד עכשיו, וזה דבר טוב מאוד. הנגנים החיים נתנו תוספת גדולה, לא רואים את זה הרבה בז´אנר שלנו "כל מה שצריך זה מיקרופון פטיפון..." אבל אפשר יותר מזה וזה יוצא טוב יותר ככה. סוף סוף האלבום יוצא, וזה יהיה ענק, כמו שאמרו אתמול אם למישהו זה מגיע, זה מגיע לו. אז הרבה כבוד למומי, ושיהיה לו רק הצלחה עם האלבום (ויהיה לו). כל שאר האמנים שהתארחו היו מעולים, ותכלס אחלה של מסיבה (במיוחד החלק של השתיה קלה חינם).

יש מסיבה והבאסים מפילים את התיקרה

אתמול הייתה מסיבה טובה , היה סטים טובים ביותר לפני ההופעות ואחרי ההופעות היה פחות , אני לא מאמין על עצמי שאני רושם את זה אבל היה יותר מידי מוזיקה ישראלית ! ההופעות - מומי הפתיעה אותי לטובה , אני אישית באתי למסיבה ולנוח בהופעה של מומי , כי הוא עשה עלי ממש רושם מעפן בחישוגוזים , קיצר הייתה לו הופעה ממש טובה , מוקי ביבי וקוואמי הביאו את הביצוע הכי טוב , אהבתי את הרימיקס עם קוטג´ - זכיתי בדיסק..... השבט - נתנו הופעה טובה , בהתחלה הם סתם צעקו למייק , אבל אחר כך שהם נתנו הופעה נחמדה ביותר. אגב הסאונד היה בין היותר טובים שאני שמעתי בהופעות אה ולכול מי שרוצה לדעת מי אני - אני הייתי זה בלי המגן דוד ....

Sparkie Dee

New member
אהה אבל יש בעיה

גם אני הייתי בלי מגן דויד אז שלא יתבלבלו ביננו

למעלה