הממ... ילוו^^

Pickabo

New member
הממ... ילוו^^

אני עידן ואני החלטתי להצטרף כי.... הממ... יש פה הומואים ולסביות נכון? יופי כי זה מאגניב כזה ומדליק. >< יאפ כל מקרה, אני בן 18 וחודשיים. ואני דו מנתניה איזה עוד פרטים צריך?

לא באמת צריך עוד. ../images/Emo9.gif

ברוך הבא איש, אני אור, בן 16 וחצי מירושלים. תיהנה פה, תכיר ותשתלב. ^^ Mr. Optimistic

Pickabo

New member
בטח שכן,

הרי כל המרבה זה משובח או משהו כזה לא? ואם לא אז מן הראוי. ואם לא ראוי שיהיה ראוי. ולהוסיף עוגיה שוקולד צ'יפס בצד עם כוס חלב ואז אפילו סנטה יקבל

BIoNdY

New member
ברוך הבא =]

נועם - 16 - צורן (ואתה בטח מכיר.. אנחנו כמעט שכנים) תשתלב מהר ותהנה פה =] זה העיקר =]

TLF

New member
../images/Emo6.gif

רוח בני המושבים נוזלת ממך. [מי אני שאדבר, תל-מונדאי שכמוני]. TLF

gooligay

New member
../images/Emo46.gif עד לבני המושבים!

אבל צורן שפעם היתה חלק מלב השרון והפכה לעצמאית כעת שוב חלק ממעצה... לב השרון שליטה!

i love gay boys

New member
../images/Emo12.gif אני הולכת לגור 10 דק' ממך.

או משהו כזהXD. אני הדס. סטרייטית. 17+. כרגע גבעת שמואל. סוף מרץ [25-28] אני עוברת לבת חפר.
. ברוך הבא :)

Pickabo

New member
טוב מה את מתלהבת להיות סטרייטית?

באין זאר דאן זאט. בנים פשוט יותר... יותר. הו.... >< עכשיו אני מבין! כן, שארי עם בנים אני ממליץ! לא שיש לי בסיס, אני רק משער וחולם וכאלה אבל זה בסדר. אני לא חושב שאני אמות בתול. אלא אם כן תפרוץ עוד מלחמה ואז אני אמות. או שאני אדרס ואמות או שיגידו לי לתרום דם ואני אמות. בכלליות, אם אני אמות, זה לא יהיה כיף. אני חושב למרות שאולי זה ישתנה עד שהמוות שלי יגיע בכל מקרה בת חפר זה לא כזה קרוב לנתניה. מה שכן.. משתתף בצערך.. >< נתניה זה חור אז כאילו בת חפר בכלל.. לא שאני רוצה לבאס אותך או משהו יש עבירה כפרית כזו וזה נחמד. ליד ישובים עתיקים כאלה. שיש בהם ערבים ופלסטינאים שרק רוצים לחסל אותך אבל מילא. תהני, אני תומך בך^^

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif חומד, אין מה לתמוך.

אני שמחה שאני עוברת לחור הזה. למרות, ש4 חודשים עם בת דודהשלי זה לא קל. אבל אח"כ יהיה טוב. מה שכן, לא חסר לי מאיזור השרון אנשים. אז לא יהיה לי משעמם
.

Pickabo

New member
כן אבל

נתניה כזה זה בשרון (לא?) אז כאילו יש לך גם אותי. ואני יכול להיות נחמד אחרי שמרביצים לי ממש חזק. אז את מוזמנת לנתניה^^

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif חחחחח

חמוד. אתה לא היחיד מנתניה. ישלי משם עוד 2 ידידים. אחד הומו, השני סטרייט :)

Pickabo

New member
הממ

יופי להם.. אבל אני רוצה שתבואי אלי לא אליהם>< אני אגואיסט כזה

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif.

ישלך רשיון? מחר אני בבת חפר. תקפוץ. לנתניה לא נותנים להגיע לבת דודהשלי. אז שלי יתנו?! ב-רור. בקושי לחדרה נתנו לי להגיע אתמול. אז לנתניה? פף. ממש לא.

למעלה