הממ... ילוו^^

Pickabo

New member
אה.. סליחה על תגזים

אני לא הומו אני דו. כלומר אני כן הומו ואפילו שלם עם עצמי עד שנזכרתי שאמרתי לידידה הכי טובה שלי שאני דו. אז אני אשאר דו. חחח ואיזה עיר? זה ישראל, כל עיר שניה היא פשע ורשע ופקצות

frozen Blood

New member
לא נכון!

יש רק עיר פשע ורשע אמיתית אחת! כל השאר הן לא יותר מחיקויים זולים^^. אני גר בעיר שאפילו הרוסים בה מסתובבים עם גורמטים ושרשראות "חי"XD. נתניה למקרה שלא הבנת עדיין

Pickabo

New member
בטח שהבנתי

כי קודם כל, אני לא בלונדיני דבר שני... אני גר פה. כלומר בנתניה ושאני נכנס לעיר אז יש של ענק ירוק כזה שמרכיז "נתניה" ומכוון שאני מאמין לשלטים אז אני מאמין שזו נתניה.

pumiki8

New member
אז בקרת נזקים: בלונדינים,

ונתנייתים ספגו פגיעה עד כה. היד פתוחה והפנקס רושם?

Elsewhere

New member
מה לך איכפת?

אתה רק אחד מהשניים. למה לבזבז מקום יקר בפנקס? [בהתחלה כתבתי שלושה, ולא הבנתי למה. ואז הבנתי! כי שמת פסיק, ורשמת בהודעה "ונתנייתים". זה היה מטעה. אתה מטען! אני אשתוק עכשיו.]

pumiki8

New member
אתה יודע שאתה צודק?

בהתחלה חשבתי שאני בעצמי אכתוב שלושה, אבל לא מצאתי שלישי
. אז הפסיק נשאר שם, והוא באמת מטעה! ואם אי פעם אגור בנתניה? ;[ ~הזהר, לבל תתפס כ"חופר"~

frozen Blood

New member
אתה בטוח בקשר לבלונדיניות../images/Emo3.gif?

ואני לא מציע לך להאמין לשלטים...מי יודע אולי מישהו זייף אותם. (וחוץ מזה בכניסה לנתניה משושנת העמקים אין שלט ירוק שרשום עליו נתניה)

Pickabo

New member
נכון אבל

אם אתה בא מדרום ועולה דרך מחלף פולג אז כן יש שלט. ענק וירוק

ברוך הבא?

היי, אני "אני כזה" (אהמ אהמ..) מוסקטר. חיפה, 16. נעים להכיר. ואם אתה תוהה למה יש סימן שאלה בכותרת זה כי היא מיוחדת!

למעלה