המלצות על ספרים,דיסקים וסרטים

2_be

New member
ואני בסך הכל תכננתי להוסיף את זה

כשאחזור הביתה מהאוניברסיטה... אני חושבת שכבר הגענו למסקנה <בשעת לילה מאוחרת
> שיש לנו טעם מוזיקלי דומה וחיבה לכל סוגי המוזיקה

גם לי יש סטייה

בנוסף לעובדה שאני סבורה שתכנות יותר טוב מס.. אני אוהבת לקרוא ספרים על תולדות הציונות

הנה שלי

ה PET SHOP BOYS, אלון אולארצ'יק, קורין אלאל, QUEEN, מוקי, חוה אלברשטיין, מתי כספי, שלום חנוך, אריק אנשטיין, החברים של נטאשה, ביורק (במיוחד פסקול "רוקדת בחשיכה"), ריטה (הראשונים), רמי קלנשטיין (הראשונים), אחינועם ניני, טנגו, מיקה קרני, האוסף של משינה, יהודה פוליקר, תיסלם, ERASER , קולות מן השמיים, פסקול משחק הדמעות, DEPECHE MODE, מיכה שטרית, REM, טיפקס, ג'ון לנון, ביטלס, לאונרד כהן, יהודית רביץ (במיוחד "געגוע"), אתי אנקרי, אניה, בחזרה לשבלול - רוקפור, כרמלה גרוס וגנר, SIMPLY RED , סוזן וגה, אנני לנוקס, החלונות הגבוהים, אביב גפן. יש עוד הרבה
...

הפיקסיז והדלתות גם

אהמ... אני באמצע השראה אלוהית לכתיבת קוד תכנות ( עלק מוצארט בעת ההשראה ליצרתו הגדולה
) חוזרת בקרוב להישטתפ בשירשור כל
בבי

skid girl

New member
כן!!!!!!!!!!!

כן!!טריסטניה!!! ועוד משהו-NIGHTWISH.ממולץ בחום לאוהבי הקולות הנשיים העוצמתיים.

Atom heart mother by pink floyd

זה הדבר האולטימטיבי למה? לוקח אותך למקום בראשיתי כשהיקום היה בראשיתי ( ככה זה מרגיש מהמוזיקה) אחר כך באים החבר'ה של דיוויד בואי האנקי דורי זיגי סטארדאסט וכמובן הדלתות ג'ים מוריסון אהובי כפרה ( סליחה אחרי תיקון של באג בן 100 שעות אני ברגרסיה לגיל 13
רגע
אני בגיל 13 לא קראתי לאף זמר כפרה רק קראתי ספרים. מה קורה פה? זה הבאג שתיקנתי עכשיו תמורת שפיותי) ג'ים מוריסון הוא... הדלתות הם.. מקסימים כמובן יש את הפיקסיז עם השיר הידוע שלהם hey ורוזה הסובלת ובכלל

יוסי99

New member
דווקא מוסיקה אני לא שומע הרבה

בצורה מסודרת, אבל שתי המלצות לדברים קצת פחות מוכרים אולי: faithless - reverence (הדיסק הראשון והמופתי - טריפ הופ, האוס וסתם המון כישרון) וגורן ברגוביץ - אחד מהדיסקים - מוסיקה בלקאנית מדהימה בשמחתה.

greywolf

New member
berlin- לו ריד

ידידה השאילה לי אותו סתם כי הסתקרנתי מי זה לו ריד. מ"ברלין" אם אני זוכר נכון את השם של השיר הראשון, זה סיפור עצוב מתגלגל. לימים כמו שיש פה עכשיו זה פסקול די משקף. To Bring You My love- P.J Harvey אישה לא גדולה מבחינת גודל, אבל אם גול שעולה מאפשהו מהאזור של האדס. לא שמעתי את האלבום האחרון שלה ("סיפורים מהעיר/סיפורים מהים"), אז לא כולל אותו זה האלבום הכי מזוקק שלה. מה שרוק יכול היה להיות בשנות ה- 90', ומה שכשמסתכלים על בריטני/ כריסטינה/ ריקי מרטין/ ווסטליף וכו' כבר לא בטוחים שיהיה. פרויקט שירי יונה וולך- ערן צור ורונה קינן כי לרגעים נדמה שכותבים שיודעים לכתוב טקסטים בעברית ובגלל "קיסוס" (שיר מספר 9 דומני) שרונה קינן שרה (בקרוב האלבום?)

greywolf

New member
ברלין- לו ריד

ידידה השאילה לי אותו סתם כי הסתקרנתי מי זה לו ריד. מ"ברלין" אם אני זוכר נכון את השם של השיר הראשון, זה סיפור עצוב מתגלגל. לימים כמו שיש פה עכשיו זה פסקול די משקף. To Bring You My love- P.J Harvey אישה לא גדולה מבחינת גודל, אבל אם גול שעולה מאפשהו מהאזור של האדס. לא שמעתי את האלבום האחרון שלה ("סיפורים מהעיר/סיפורים מהים"), אז לא כולל אותו זה האלבום הכי מזוקק שלה. מה שרוק יכול היה להיות בשנות ה- 90', ומה שכשמסתכלים על בריטני/ כריסטינה/ ריקי מרטין/ ווסטליף וכו' כבר לא בטוחים שיהיה. פרויקט שירי יונה וולך- ערן צור ורונה קינן כי לרגעים נדמה שכותבים שיודעים לכתוב טקסטים בעברית ובגלל "קיסוס" (שיר מספר 9 דומני) שרונה קינן שרה (בקרוב האלבום?)

פומפיה

New member
אוהבת לטעום מהכל.

כיף לי לשמוע בכל סיטואציה: קולות נשיים - ג'וני מיטשל,Norah Jones, Macy Gray, Enya, טורי איימוס, מריאן פייתפול, שינייד אוקונור, סוזאן ווגה. לא תמיד, אבל ייחודית ומוכשרת מאוד - ביורק. הייתי בהופעה שלה, והיא נהדרת. הדיסקים שיש לי שלה מצוינים, כולל הפסקול של "רוקדת בחשכה" (ממליצה לכם להשיג גם את הגרסה שלה ל"My Favorite Things", מה שלא כלול בדיסק. אני לא הסכמתי לוותר עליה). אלניס מוריסט. יש לה קול טוב. חלק מהשירים שלה נפלאים, וחלק ממש לא. גם בהופעה שלה הייתי, והיה כל-כך כל-כך כיף! חוצמזה, יש לי גם סיבות לא ענייניות לאהוב אותה (עזבו, זה ממש מטופש). פינק פלויד. אפילו במסיבה במילניום קיבלנו אותם בחצות (עם נשיקה, כמובן
), וזה היה הכי במקום. להקה מעולה, וכל מילה מיותרת. פסקולים: "Until The End of The World", כולל שירים של R.E.M, ליאונרד כהן ושות'. מצוין. פסקול עם שירים טובים: "הבורגנים". בחיי. יש שם שירים ממש נחמדים. טראנס רך: "Leftfield" בכל זאת גברים: דיוויד בואי, לני קרביץ (גרררררררר...
), אפשר גם ג'ו קוקר. הטובים של U2. בריטי: הסמיתס, The Cure. גל חדש: הדיסק של "בחזרה לפינגווין". דפש מוד. מוסיקת עולם: כמוסיקת רקע לא מטרידה. ישראלי: ערן צור. יש לי את כל הדיסקים שלו (חוץ מהאוסף, כי מי צריך אוסף כשיש הכל?
), ואני הכי אוהבת את "אתה חברה שלי", שירים של יונה וולך. החברים של נטאשה - הדיסק הראשון. מעולה. טאטו "חתוך תוכן". דיסק מעולה. טוב, אבל לא במעגל הראשון: המכשפות. יש לי איזשהו דיסק נדיר שלהם שנתתי לחבר לשעבר "לשכוח" אצלי. טל גורדון מארחת את רונה קינן- דיסק טוב. זמרות טובות, שאני לא תמיד שומעת מספיק: אחינועם ניני, ריטה, יהודית רביץ, קורין אלאל. גם עמיר לב בסדר. טובים אבל מקופחים: ברי סחרוף - הייתי בהמוני הופעות שלו, כעת נמאס לי ממנו. אבל אני חייבת להודות שהוא טוב. ספרדי: כל מיני. משאקירה בגלגול הקודם (לפני שהיא נהייתה סוג של בריטני ספירס), ועד כל מוסיקה לריקוד סלסה. בבילוי אני יכולה ליהנות מכל מוסיקה בערך.

greywolf

New member
../images/Emo45.gif

טל גורדון מארחת את רונה קינן, הוא כמו שמאיה בקר (מבקרת תרבות שנעלמה מנופי עיתונינו לצערי) הגדירה את הופעתן, דיסק חורפי. אז אולי הטקטסים הם לא תמיד שיא התחכום, אבל הם כנים וביחד עם שני קולות חריגים בנופינו יש דיסק טוב. מומלצים שיר מספר 1 שמתחיל ב"היסוסים טורפים את נשמתי" ושיר מספר 6 "טוויסט אין מיי סוברייטי"

פומפיה

New member
סתם זורקת כמה שמות

הטרילוגיה של קישלובסקי - כחול, אדום, לבן ("כחול", עם ג'ולייט בינוש, הכי מוצלח בעיניי). סרטים של אלמודובר - אהבת בשר ודם, הכל אודות אמא, דבר אליה ויטוריו דה סיקה - גונבי האופניים, מצחצחי הנעליים - סרטים נפלאים. רוקדת בחשכה.

orlyt

New member
ממ... סרטים...

הסרטים שאורלי אוהבת במיוחד:
הכי טוב שיש - ג'ק ניקולסון, בתפקיד נהדר (עכשיו אני רוצה לראות את החדש שלו.. שמידט משהו..)
באראן וליקוי חמה בקנדהאר - שניהם סרטים איראנים מ-צ-ו-י-י-נ-י-ם!!
המספריים של אדוארד, מה עובר על גילברט, נער שוליים, סליפי הולו, שוקולד, בני וג'ון וכל סרט אחר שג'וני דפ מופיע בו (איזה שחקן נפלא!) בטח יש עוד המון...

ailag

New member
סליפי הולו?

הסרט הזה גרם לי התייאש מקולנוע. סרט שכן גרם לי להרגיש את הפחד שהולך שם, אבל רק בגלל שכל שתי שניות הם אומרים "בו" ומראים ראש כרות.

orlyt

New member
הסרט הזה גרם לך להתייאש מקולנוע?

שני סרטים שנלקחתי אליהם בניגוד לרצוני ותוך מניפולציות זולות (הבטיחו לי סרט אחר ושינו את ההחלטה ברגע האחרון כשכבר לא היה לאן לברוח) והם הם שגרמו לי להתייאש מקולנוע 1. השיבה מהודו. עם כל ההערכה שיש לי לריקי גל כזמרת ע-נ-ק-י-ת, שחקנית היא פשוט לא. בחייאת זומזום, הבת שלה גוססת אי שם בהודו, והיא כל מה שהיא עושה זה להתמקם במלון לצאת החוצה, לראות את העוני והדלות שיש שם לשאוף אוויר מלוא הריאות ולהגיד "וואו, איזה יופי". כל האנשים באולם יצאו כשהם אוחזים את ראשיהם באימה. 2. הכי מתוק שיש (קמרון דיאז, כריסטינה אפלגייט ואיזו סלמה שאיני זוכרת את שם משפחתה) - הסרט הזה זו הדגמה חיה איך אפשר לגרום לאנשים לשבת שעה וחצי מול משהו לא רק מטומטם עד חורמה אלא פשוט חסר עלילה. היו סצינות, לא קשורות בהכרח לקחו תבנית ושפכו אליה מה שיכלו. והכי נורא, היו באולם שתי ילדות מתלהבות שכל פעם כשאמרו מילה גסה או איזו חוכמה אחרת צרחו בקולי קולות "הו מיי גוד" מלבד העובדה שזה נס שאני עדיין חברה של מי שלקחה אותי לשני הסרטים האלה (כאמור תוך מניפולציות זולות, היא הבטיחה שנראה סרטים אחרים..) הודעתי לה קבל עם ועולם שהיא בחיים, אבל בחיים לא בוחרת יותר את הסרט. לגבי סליפי הולו - ג'וני דפ שולתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!1
לילה טוב

למעלה