כשבנט ממליץ אני גם מתייחס בספקנות, אבל אין לזה כל קשר לרעייתו. בעניין הזה כנראה הייתה מחלוקת משפחתית קטנה. קורה במשפחות הכי טובות.מה דעתכם על ההמלצה של בנט לא לנסוע לחול ואשתו נסעה עם הילדים?? לי אישית היום כשהוא ממליץ מתיחסת
בספקות
למה לא קשור לאשתו?? אני חושבת שמאד קשור לאשתו,היתה צריכה להבין שזה יסבך אותוכשבנט ממליץ אני גם מתייחס בספקנות, אבל אין לזה כל קשר לרעייתו. בעניין הזה כנראה הייתה מחלוקת משפחתית קטנה. קורה במשפחות הכי טובות.
כי בעיני זה נון-אישיו מוחלט. ברור שהיא הבינה שזה יסבך אותו. כנראה שלא הפריע לה במיוחד או שסברה שזה שווה את זה. הוא שאמרתי, מחלוקת משפחתית שמתרחשת מעת לעת בכל משפחה. מניח שדובר הממשלה בנט היה מאוד מעדיף שמשפחתו לא הייתה טסה (שכן הנראות היא מה שמניעה אותו). אבל הוא לא שולט ברעייתו וזה בסדר גמור מבחינתי.למה לא קשור לאשתו?? אני חושבת שמאד קשור לאשתו,היתה צריכה להבין שזה יסבך אותו
אין מה לעשות ככה זה כל המשפחה תהיה חשופה להתנהגותכי בעיני זה נון-אישיו מוחלט. ברור שהיא הבינה שזה יסבך אותו. כנראה שלא הפריע לה במיוחד או שסברה שזה שווה את זה. הוא שאמרתי, מחלוקת משפחתית שמתרחשת מעת לעת בכל משפחה. מניח שדובר הממשלה בנט היה מאוד מעדיף שמשפחתו לא הייתה טסה (שכן הנראות היא מה שמניעה אותו). אבל הוא לא שולט ברעייתו וזה בסדר גמור מבחינתי.
זה לא משפחה רגילה היא מחוברת לעם,,החיים שלהם לא כמו כל משפחה רגילה,עליהם להתחשב בעם משרה עשו קציצות זה כבר היה בוטהכשבנט ממליץ אני גם מתייחס בספקנות, אבל אין לזה כל קשר לרעייתו. בעניין הזה כנראה הייתה מחלוקת משפחתית קטנה. קורה במשפחות הכי טובות.
אין שום סיבה שגילת והילדים לא יתנהגו במשפחה רגילה.זה לא משפחה רגילה היא מחוברת לעם,,החיים שלהם לא כמו כל משפחה רגילה,עליהם להתחשב בעם
כי היא נדחפה לכל מקום, היא לא נתנה לביבי לנסוע לשום מקום בלי שהיא תחזיק לו את הידמשרה עשו קציצות זה כבר היה בוטה
לא חייבים כלום.לא צריכים להכנס לקישקעס, אבל בהחלט הם חייבים דוגמא לעם,
אף אחד לא איבד כרטיס בגללה.והרבה הפסידו כספים בגללה שביטלו כרטיסים נסיעות
כן איבדו הראו אותם בטלויזיהאין שום סיבה שגילת והילדים לא יתנהגו במשפחה רגילה.
כי היא נדחפה לכל מקום, היא לא נתנה לביבי לנסוע לשום מקום בלי שהיא תחזיק לו את היד
לא חייבים כלום.
אף אחד לא איבד כרטיס בגללה.
זה שהם לא נסעו זה לא בגלל גילת בנט. זה שמישהו אמר ככה לא עושה את זה נכון.כן איבדו הראו אותם בטלויזיה
בנט אם כל הכבוד ואין כבוד... הוא לא בדיוקמה דעתכם על ההמלצה של בנט לא לנסוע לחול ואשתו נסעה עם הילדים?? לי אישית היום כשהוא ממליץ מתיחסת
בספקות
"בנט, עם כל הכבוד......"בנט אם כל הכבוד ואין כבוד... הוא לא בדיוק
הדמות שאקח ממנו דוגמא אישית... באמת - יש גבול, לא?
אולי פעם אחת תכתוב נושא, במקום לנסות להכתיב לאחרים?"בנט, עם כל הכבוד......"
לגבי דוגמא אישית - בואי ונאמר שגם את אינך מדד אם לקחת או לא לקחת.
קבלי עצת חינם.
את כותבת בהחלט יפה. [בשיא הרצינות], אומנם סיפורי אגדה, אבל הסיפורים כתובים היטב.
מדוע שלא תתמקדי בסיפורים ?
לאו דווקא כאלו שאת מכניסה לתוכם בני משפחה.
נסי לכתוב סתם סיפור, כיד הדימיון הטובה עלייך כשנחה עלייך המוזה.
ודימיון עשיר יש לך ברוך השם.
נעלבתי"בנט, עם כל הכבוד......"
לגבי דוגמא אישית - בואי ונאמר שגם את אינך מדד אם לקחת או לא לקחת.
קבלי עצת חינם.
את כותבת בהחלט יפה. [בשיא הרצינות], אומנם סיפורי אגדה, אבל הסיפורים כתובים היטב.
מדוע שלא תתמקדי בסיפורים ?
לאו דווקא כאלו שאת מכניסה לתוכם בני משפחה.
נסי לכתוב סתם סיפור, כיד הדימיון הטובה עלייך כשנחה עלייך המוזה.
ודימיון עשיר יש לך ברוך השם.
ריקי? חלקי את האנשים לכאלה שיש להם חשיבות עבורך ולכאלה שאין להם כל ערך בעיניך. תתיחסי רגשית רק לסוג הראשון ותחסכי לעצמך כאבי לב או עלבונות מסוג האנשים השני.נעלבתי
המלצה לא בגדר חובה, כשביבי המליץ שמעתי בקולו, וכך שמעתי גם להמלצתו של בנט, מה איכפת לי מאישתו שאינה נשמעת לו?מה דעתכם על ההמלצה של בנט לא לנסוע לחול ואשתו נסעה עם הילדים?? לי אישית היום כשהוא ממליץ מתיחסת
בספקות
על זה היה היום בטלויזיה בהוט ערוץ 14, הייתי ממליץ לך בחום, אם את מחוברת להוט כמובן, להאזין ולצפות בערוץ 14,מה דעתכם על ההמלצה של בנט לא לנסוע לחול ואשתו נסעה עם הילדים?? לי אישית היום כשהוא ממליץ מתיחסת
בספקות
אם לקחו את המלוכה והסכימו איתה,,חיבים להתנהג בהתאםזה לא משפחה רגילה היא מחוברת לעם,,החיים שלהם לא כמו כל משפחה רגילה,עליהם להתחשב בעם משרה עשו קציצות זה כבר היה בוטה
לא צריכים להכנס לקישקעס, אבל בהחלט הם חייבים דוגמא לעם, והרבה הפסידו כספים בגללה שביטלו כרטיסים נסיעות
לאשתו ולילדים אין שום תפקיד ממלכתי ולכן אין עליהם שום חובה להתנהג שונה מכל אזרח במדינה.אם לקחו את המלוכה והסכימו איתה,,חיבים להתנהג בהתאם
בוודאי שכן, לא סתם היא נקראת האישה הראשונה.לאשתו ולילדים אין שום תפקיד ממלכתי ולכן אין עליהם שום חובה להתנהג שונה מכל אזרח במדינה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.