המלצה

stavanit

Well-known member
מה דעתכם על ההמלצה של בנט לא לנסוע לחול ואשתו נסעה עם הילדים?? לי אישית היום כשהוא ממליץ מתיחסת
בספקות

Harrington

Well-known member
מנהל
מה דעתכם על ההמלצה של בנט לא לנסוע לחול ואשתו נסעה עם הילדים?? לי אישית היום כשהוא ממליץ מתיחסת
בספקות
כשבנט ממליץ אני גם מתייחס בספקנות, אבל אין לזה כל קשר לרעייתו. בעניין הזה כנראה הייתה מחלוקת משפחתית קטנה. קורה במשפחות הכי טובות.

stavanit

Well-known member
כשבנט ממליץ אני גם מתייחס בספקנות, אבל אין לזה כל קשר לרעייתו. בעניין הזה כנראה הייתה מחלוקת משפחתית קטנה. קורה במשפחות הכי טובות.
למה לא קשור לאשתו?? אני חושבת שמאד קשור לאשתו,היתה צריכה להבין שזה יסבך אותו

Harrington

Well-known member
מנהל
למה לא קשור לאשתו?? אני חושבת שמאד קשור לאשתו,היתה צריכה להבין שזה יסבך אותו
כי בעיני זה נון-אישיו מוחלט. ברור שהיא הבינה שזה יסבך אותו. כנראה שלא הפריע לה במיוחד או שסברה שזה שווה את זה. הוא שאמרתי, מחלוקת משפחתית שמתרחשת מעת לעת בכל משפחה. מניח שדובר הממשלה בנט היה מאוד מעדיף שמשפחתו לא הייתה טסה (שכן הנראות היא מה שמניעה אותו). אבל הוא לא שולט ברעייתו וזה בסדר גמור מבחינתי.

stavanit

Well-known member
כי בעיני זה נון-אישיו מוחלט. ברור שהיא הבינה שזה יסבך אותו. כנראה שלא הפריע לה במיוחד או שסברה שזה שווה את זה. הוא שאמרתי, מחלוקת משפחתית שמתרחשת מעת לעת בכל משפחה. מניח שדובר הממשלה בנט היה מאוד מעדיף שמשפחתו לא הייתה טסה (שכן הנראות היא מה שמניעה אותו). אבל הוא לא שולט ברעייתו וזה בסדר גמור מבחינתי.
אין מה לעשות ככה זה כל המשפחה תהיה חשופה להתנהגות

stavanit

Well-known member
זה לא משפחה רגילה היא מחוברת לעם,,החיים שלהם לא כמו כל משפחה רגילה,עליהם להתחשב בעם משרה עשו קציצות זה כבר היה בוטה
לא צריכים להכנס לקישקעס, אבל בהחלט הם חייבים דוגמא לעם, והרבה הפסידו כספים בגללה שביטלו כרטיסים נסיעות

כוכבית מצויה

Well-known member
זה לא משפחה רגילה היא מחוברת לעם,,החיים שלהם לא כמו כל משפחה רגילה,עליהם להתחשב בעם
אין שום סיבה שגילת והילדים לא יתנהגו במשפחה רגילה.
משרה עשו קציצות זה כבר היה בוטה
כי היא נדחפה לכל מקום, היא לא נתנה לביבי לנסוע לשום מקום בלי שהיא תחזיק לו את היד
לא צריכים להכנס לקישקעס, אבל בהחלט הם חייבים דוגמא לעם,
לא חייבים כלום.
והרבה הפסידו כספים בגללה שביטלו כרטיסים נסיעות
אף אחד לא איבד כרטיס בגללה.

stavanit

Well-known member
אין שום סיבה שגילת והילדים לא יתנהגו במשפחה רגילה.

כי היא נדחפה לכל מקום, היא לא נתנה לביבי לנסוע לשום מקום בלי שהיא תחזיק לו את היד

לא חייבים כלום.

אף אחד לא איבד כרטיס בגללה.
כן איבדו הראו אותם בטלויזיה

stavanit

Well-known member
בקיצר בעיני הם לא משפחה רגילה,,כל צעד שלהם יעבור צנזורה כמו שעשו עם משפחתו של ביבי ,אין זאת אומרת צנזורה רק לצד הרע ,יהיו גם דוגמאות טובות
אך בהחלט יהיו בעין הציבור,לטובה או לשלילה

ריקי זו אני

Well-known member
בספקות
בנט אם כל הכבוד ואין כבוד... הוא לא בדיוק
הדמות שאקח ממנו דוגמא אישית... באמת - יש גבול, לא?

מלאכת מחשבת1

Well-known member
בנט אם כל הכבוד ואין כבוד... הוא לא בדיוק
הדמות שאקח ממנו דוגמא אישית... באמת - יש גבול, לא?
"בנט, עם כל הכבוד......"
לגבי דוגמא אישית - בואי ונאמר שגם את אינך מדד אם לקחת או לא לקחת.
קבלי עצת חינם.
את כותבת בהחלט יפה. [בשיא הרצינות], אומנם סיפורי אגדה, אבל הסיפורים כתובים היטב.
מדוע שלא תתמקדי בסיפורים ?
לאו דווקא כאלו שאת מכניסה לתוכם בני משפחה.
נסי לכתוב סתם סיפור, כיד הדימיון הטובה עלייך כשנחה עלייך המוזה.
ודימיון עשיר יש לך ברוך השם.

שמלת תחרה1

Well-known member
"בנט, עם כל הכבוד......"
קבלי עצת חינם.
את כותבת בהחלט יפה. [בשיא הרצינות], אומנם סיפורי אגדה, אבל הסיפורים כתובים היטב.
אולי פעם אחת תכתוב נושא, במקום לנסות להכתיב לאחרים?

ריקי זו אני

Well-known member
"בנט, עם כל הכבוד......"
קבלי עצת חינם.
נעלבתי

שמלת תחרה1

Well-known member
בספקות
המלצה לא בגדר חובה, כשביבי המליץ שמעתי בקולו, וכך שמעתי גם להמלצתו של בנט, מה איכפת לי מאישתו שאינה נשמעת לו?

אבי בן 1231

Well-known member
בספקות
על זה היה היום בטלויזיה בהוט ערוץ 14, הייתי ממליץ לך בחום, אם את מחוברת להוט כמובן, להאזין ולצפות בערוץ 14,
הערוץ הימני היחיד המביא את כל האמת לאמיתה, מבחינה פוליטית.
לצערי איני מסכים עם ערוץ זה בעינייני דת.
אך עם כל הדחייה שלי מהכפייה הדתית, עדיין אני מעדיף יהודי דתי על ערבי מוסלמי בממשלה!!!!
אישתו כנראה אמר לו "למה מי אתה"?|תוהה| ונסעה!!!!

stavanit

Well-known member
זה לא משפחה רגילה היא מחוברת לעם,,החיים שלהם לא כמו כל משפחה רגילה,עליהם להתחשב בעם משרה עשו קציצות זה כבר היה בוטה
לא צריכים להכנס לקישקעס, אבל בהחלט הם חייבים דוגמא לעם, והרבה הפסידו כספים בגללה שביטלו כרטיסים נסיעות
אם לקחו את המלוכה והסכימו איתה,,חיבים להתנהג בהתאם

לאשתו ולילדים אין שום תפקיד ממלכתי ולכן אין עליהם שום חובה להתנהג שונה מכל אזרח במדינה.
בוודאי שכן, לא סתם היא נקראת האישה הראשונה.
בארה"ב, האישה הראשונה היא אשת הנשיא ואילו בארץ, היא אשת ראש הממשלה.
מי שמתעקש, גם יכול קרוא לאשת נשיא המדינה, האישה הראשונה.
אשתו צריכה לבוא עמו לטקסים רשמיים, לארח אורחים מחו"ל, להתלבש ייצוגי ועוד, היא כבר ממזמן לא אדם פרטי.

למעלה