המלצה: Infected Mushroom -Bombat

JD Wannabe

New member
עוד משהו על אינפקטד

כל אלה שאומרים שעכשיו הם רק בשביל הכסף, תגידו לי, יצא לכם לראות אותם לאחרונה???????????? הם כל כך נהנים שם על הבמה, דובדב בדרכו המוחצנת והפרועה ואייזן בדרכו השקטה והגאונית, ככה לא נראים אנשים שמכרו את נשמתם לשטן!!!!!!!!!!!! היות וזה היה במועדון ממוסחר, אז אפשר היה לראות שם שטניסטים כמו "הרקדניות הסקסיות" ו"הברמנים התותחים" והניגוד בינם לבין אינפקטד פשוט זעק לשמיים. הקיצר לא נראה לי שצריך להיות פיסיקאי גאון כדי להבין שמשהו טוב הולך שם, רק קצת קומון סנס. פיס

JD Wannabe

New member
לא

התודעה שלי עדיין לא רחבה מספיק בשביל להבין את זה, אבל עדיין קיוויתי שאני מוסיף משהו חדש. אם לא, עמכם הסליחה, ואני לא אזכיר יותר את אינפקטד

Z R u b A V e L

New member
חלילה

לא לזה התכוון המשורר...(דבר על מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה) בכל מקרה הנה כמה הרכבים שאולי כדי שתשקיע בהם קצת הקשבה... koxbox<~~מעניין אם תתחבר אל ההרכב הזה S.U.N PROJECT-אם לא יצא לך להכיר אז עכשיו הגיע הזמן... ואגב הם מופיעים המון המון המון בארה"ב במיוחד בניו יורק וההופעות שלהם פשוט מעולות Hypersonic בחורצ'יק ישראלי יוצר מוזיקה שלפי דעתי אתה תתחבר אליה מאוד אני באופן אישי צריך מוזה רצינית כדי להקשיב למוזיקה שלו Rinkadink-תשקיע מאמץ למצוא אלבומים שלהם (2אלבומים ולא קשה למצוא אותם) dynamo-the acid daze אלבום שבהחלט יתפוס לך את האוזן כשימאס לך מפול און תן קריאה...

xofer

New member
תמיד טוב לשמוע על אינפקטד

שמצליחים בחו"ל. גם ככה 99% מהסצנה ממוסחרת, הם לא יוצאי דופן.

JD Wannabe

New member
אני לא בטוח בשום דבר../images/Emo153.gif

אבל לפחות ע"פ הגרין קארד שלי אני אכן בן 23. ועם התפתחות רגשית לקויה (ככה זה כשאתה חננת על שגדל מוקף בערסים...). עכשיו: אם יש לך ביקורת, שפוך אותה!!!! באופן קוהרנטי ומדויק ברמות שיגרמו לי להבין עד כמה אני way בכיוון הלא נכון. אחרת, ת'חפף לי מהפרצוף, הסבלנות שלי מהפורום הזה הולכת ואוזלת.................

Spiritus

New member
יש לי תיאוריה שאומרת

שאם אתה מספר 1 במשהו ולא משנה מה, אתה צריך להיות מישהו מיוחד. אינפקטד נחשבים להרכב הטראנס מספר 1 בארץ, ועכשיו הם מצליחים בחו"ל. ממוסחר או לא - זה לא משנה. עדין מדובר בהרכב שהצליח ומצליח יותר מכל הרכב אחר בארץ וכמות ההפועות שלהם מדברת בעד עצמה. יאלה צבא.........

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק שתדע שהם כלללל כךךךךךךך שונאים את הקטע שהם צריכים להיות בנסיעות כל החיים ........ לא מספיקים לרדת מהמטוס כבר עולים למטוס אחר .. חחחח

JD Wannabe

New member
יופי

עוד אחד מנותק מהמציאות שקשה לו לקבל את העובדה שתלונות כאלה הן מציאות ולא סתם פוזה.

חחחחחחחחח ת'רציני?

אתה בעצמך אמרת שהם נהנים בהופעה ועכשיו אתה טוען אחרת? "תלונות" מה זה אחי אני מרחם על עמית דובדבני שבא לי להביא לו חיבוק דוב מה זה ענק............

eranle25

New member
חחח אשכרה פיצול אישיות הבחור...

אנשים פה צריכים לנוח קצת לדעתי....יותר מדי בומים לראש גורמים להם לפלוט שטויות.

JD Wannabe

New member
תגד איש אתה יודע לקרוא?

הם שונאים טיסות ואוהבים הופעות, מסובך מדי בשבילך??????????????????

goaguy

New member
והוא אמר

הלוואי על כול אחד "לשנוא" את זה פירוש שכנראה לא הבנת ולזה הוא התכוון:::: הלוואי גם עלינו ליסבול ככה כי שמע הם גם עושים כסף וגם נהנים.

למעלה