המלצה: Infected Mushroom -Bombat

JD Wannabe

New member
המלצה: Infected Mushroom -Bombat

ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!

JD Wannabe

New member
אגב

ראיתי אותם שבוע שעבר בניו יורק במועדון ממוסחר עם קלאברים פשוטים אבל חפיף. ארז אייזן שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשהם ניגנו גירסת טראנס של I wish הם גמרו לי את האנרגיה לחלוטיןןןןןןןןןןןןןןןן בקושי עמדתי על הרגליים אח"כ

JD Wannabe

New member
לא נראה לי

הם עשו את זה בהופעה חיה, לא בדי ג'יי סט (זה אומר שזה שלהם, לא? או שאני לא יודע מה אני מדבר... חפיף). בכל מקרה אני לא מכיר את הרמיקס של סקזי, צריך לבדוק את זה

JD Wannabe

New member
יופי

עוד תגובה טיפוסית מאחד הסנובים אוהבי הסטאר טרק של הפורום. עד עכשיו אני שומע בעיקר השמצות ריקות, לא הסברים. איפה xofer הגבר גבר של הפורום, מעניין אותי לשמוע מה הוא חושב, מה שהוא אומר אני בטח אקבל.

מה קשור?

לדעתי הטראק הזה מסריח יחסית לאינפקטד. ועוד רבים מהפורום יגידו לך את זה. האלבום החדש שלהם IM THE SUPERVISOR בעצמו הוא ירידה משמעותית במוזיקה של אינפקטד, ואין מה להשוות אותו לחומר הישן שלהם (THE GATHERING, CLASSICAL MUSHROOM) הבעתי את דעתי בדיוק כמוך, אז אל תקפוץ.

eranle25

New member
אחי , bombat טראק טוב בעיני....

אולי זה לא טראק "קלאסי" של אינפטד...אבל עדיין טראק טוב...ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה...קיצר לא כולם חושבים כך או אחרת , זו הפואנטה שלי :)

JD Wannabe

New member
קשור קשור

אין לי שום בעיה עם הדעות שלך, מה שאתה חושב אתה חושב. הבעיה היא ה*דרך* שביטאת את עצמך (וההודעה הזאת ממשיכה את אותו הקו דרך אגב) שמצביעה על בעיות מהותיות אצלך שצריך לעבוד עליהן. אתה בטח לא רוצה לעבוד על זה, חופשי מה אכפת לי העיקר אני נהנה מהחיים. פיס

אז יודע מה

אני אתקן את עצמי BOMBAT הוא טראק שאני ממש לא אוהב ולדעתי הוא מבטא את הירידה של אינפקטד לעומת החומר הישן תירגע בנאדם, אמרתי "קקי" על טראק, רק אל תתחיל לבכות לי

JD Wannabe

New member
אני מקווה שבאמת תתקן את עצמך

בינתיים אתה בדיוק אותו הדבר.

GallaxY

New member
אינפקטד לא בירידה

הייתי מגדירה את זה כ "שינוי סגנון". עניין של טעם; דווקא יש הרבה שהתחילו לאהוב אותם בעקבות הדיסק החדש... והרבה הפסיקו...

MidNight Flame

New member
חביב מאוד אבל...

99% מכל מה שהם שיחררו אחרי בי פי אמפייר הוא אכזבה בעיני.

למעלה